ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παράδοση σε 24 ώρες προσφέρει ο Κωτσόβολος

Παράδοση σε 24 ώρες προσφέρει ο Κωτσόβολος

Τη δυνατότητα για παραδόσεις παραγγελιών ακόμη και την ίδια ημέρα των αγορών ή την επόμενη μέρα ξεκίνησε να προσφέρει ο Κωτσόβολος.

Σύμφωνα με την εταιρεία,οι πελάτες μπορούν να κάνουν τις αγορές τους από το kotsovolos.gr και να παραλάβουν το προϊόν τους στην πόρτα τους ακόμα και την ίδια ημέρα για αγορές που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 13:00 ή την επόμενη ημέρα για όλες τις υπόλοιπες αγορές.

Συμπληρωματικά, μπορούν οι πληρωμές να γίνουν κατά την παράδοση είτε με μετρητά, είτε με τη χρήση κάρτας σε POS, ανέπαφα και τηρώντας όλα τα μέτρα υγιεινής.

Η διαδικασία είναι απλή, ακολουθώντας την ίδια διαδικασία του click away, δηλαδή παραγγέλνοντας το προϊόν της επιλογής σας και η παράδοση μπορεί να γίνει εντός 24 ωρών στην πόλη που βρίσκεται το κατάστημα και υπάρχει διαθέσιμο το προϊόν.

Επιπρόσθετα, εφόσον, η παραγγελία γίνει έως τις 13.00, η παράδοση μπορεί να πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα. Αξίζει να σημειωθεί πως η παράδοση εντός 24 ωρών έχει χρέωση μόνο 4,99 ευρώ. Οι τρόποι πληρωμής είναι με μετρητά ή κάρτα μέσω χρήσης POS που θα φέρει μαζί του ο μεταφορέας κατά την παράδοση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του clickaway, η ομάδα του Κωτσόβολου ανταποκρίθηκε άμεσα και επιτυχημένα στον εναλλακτικό τρόπο πληρωμής click away από την πρώτη στιγμή που εφαρμόστηκε η συγκεκριμένη μέθοδος αγοράς και παραλαβής. Έτσι, ολοκληρώθηκαν πάνω από 150 χιλιάδες ραντεβού από τις 13/12/20 - 31/12/2020.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ