SPONSORED ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ο ένας από τους κορυφαίους γιατρούς που πραγματοποιούν λιποαναρρόφηση High Definition είναι Έλληνας

Ο ένας από τους κορυφαίους γιατρούς που πραγματοποιούν λιποαναρρόφηση High Definition είναι Έλληνας

Ο Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου

Ο Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου είναι πτυχιούχος Ιατρικής από το 1996. Μετά την ολοκλήρωση των βασικών του σπουδών υπηρέτησε ως ιατρός στο 406 Γενικό Νοσοκομείο Στρατού. Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Πλαστικής Χειρουργικής στο Νοσοκομείο Άγιος Σάββας ενώ ένα μέρος αυτής πραγματοποίησε στο νοσοκομείο Chelsea & Westminister στο Λονδίνο. Απέκτησε πλούσια εμπειρία στον τομέα της επανορθωτικής χειρουργικής, ειδικώς στον τομέα της μικροχειρουργικής αποκατάστασης ελλειμμάτων κεφαλής και τραχήλου καθώς και αποκατάστασης μαστού.

Το 2006 ολοκλήρωσε τη διδακτορική διατριβή του με θέμα την «επούλωση τραυμάτων με τη βοήθεια παλμικών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων». Μια πρότυπη μελέτη, τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύτηκαν σε έγκριτα περιοδικά του εξωτερικού όπως το Bioelectromanetics, JJPRD και το Clinics of Plastic Surgery .

Μετά την απόκτηση του τίτλου ειδικότητος συνεργάστηκε με τη London Clinic στο Λονδίνο, όπου απέκτησε πλούσια εμπειρία στον τομέα κυρίως της αισθητικής χειρουργικής, δουλεύοντας με μεγάλα ονόματα στο χώρο της πλαστικής χειρουργικής. Την εκπαίδευσή του συνέχισε στην California των ΗΠΑ, όπου συνεργάστηκε με σπουδαίους καθηγητές στο New Port Beach και στο Beverly Hills δημιουργώντας μια δυνατή σχέση συνεργασίας και συνεχούς ανταλλαγής απόψεων και τεχνικών.

Έχει δημοσιεύσει σε πολλά καταξιωμένα διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά και έχει κάνει πολλές διαλέξεις σε εγχώρια και διεθνή ιατρικά συνέδρια.

Πιστεύει παρά πολύ στη συνεργασία μεταξύ των ειδικοτήτων ενώ βασική του φιλοσοφία είναι ότι η αισθητική και η ομορφιά γενικότερα είναι ένα οργανωμένο σύνολο ψυχικών και σωματικών χαρακτηριστικών σε ένα άτομο και όχι μεμονωμένα στοιχεία πάνω σε αυτό.

The Art of Excellence in Health & Beauty

Με αυτό το μότο 12 χρόνια πριν ιδρύθηκε το Athens Beverly Hills από τον Πλαστικό Χειρουργό, Δρ. Αθανάσιο Αθανασίου. Ένα ιατρείο στο Κολωνάκι, στην καρδιά της Αθήνας, το οποίο πιο πολύ θύμιζε φουτουριστική γκαλερί παρά ιατρείο! Όπως παραπέμπει και το όνομα, η φιλοσοφία του Δρ. Αθανασίου ήταν να εισάγει στην Ελλάδα τα πρότυπα που έλαβε στο Beverly Hills της Καλιφόρνια.

Πλαστική Χειρουργική νέας γενιάς! Το 3D Body Sculpting

Ο κλάδος της πλαστικής χειρουργικής είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος κλάδος της ιατρικής. Τα σύγχρονα πρότυπα ομορφιάς κι αισθητικής, καθώς και το lifestyle επιτάσσουν αθλητικά και γυμνασμένα σώματα αλλά και πρόσωπα που ακτινοβολούν υγεία.

Όπως όλες οι τάσεις έτσι και αυτή, ξεκίνησε από το Χόλυγουντ. Εκεί αστέρες του κινηματογράφου αλλά και επιχειρηματίες διεθνούς φήμης όπως ο Ellon Mask, o Anthony Robbins και ο Μark Zuckerberg προβάλουν όχι μόνο τα επαγγελματικά τους επιτεύγματα αλλά και τη φυσική τους κατάσταση, το πρόγραμμα εκγύμνασης και γενικότερα το fitness lifestyle!

Τώρα πιο πολύ από ποτέ φαίνεται να γίνεται trend το «νους υγιής εν σώματι υγιή»

Είναι όμως αυτή η δύναμη προϊόν σκληρής προπόνησης και άσκησης? Σε ένα βαθμό σίγουρα είναι αλλά για τους απολλώνιους κοιλιακούς και τα «χαραγμένα» 6pack ευθύνεται η τεχνική Vaser® 4D High Definition! H πιο σύγχρονη μέθοδος λιποαναρρόφησης και λιπογλυπτικής.

Πραγματοποιείται από λίγους γιατρούς σε όλο τον κόσμο. Η αφαίρεση του λίπους γίνεται με αρχιτεκτονικό τρόπο με μια ειδική συσκευή υπερήχων, το Vaser®. Με μεγάλη λεπτομέρεια εφαρμόζεται στην περιοχή της κοιλιάς, στους δελτοειδείς, στην πλάτη και στα χέρια καταστρέφοντας εντελώς τα λιποκύτταρα. Το σώμα γίνεται δυναμικό, αθλητικό και καλοσχηματισμένο σε μόλις λίγες ώρες!

Ο Αθανάσιος Αθανασίου εφαρμόζει αυτή τη μέθοδο τα τελευταία 6 χρόνια στην Ελλάδα. Έχοντας εκπαιδευτεί στο Beverly Hills δίπλα στους κορυφαίους πλαστικούς, δημιούργησε το Athens Beverly Hills Medical Group στην Αθήνα, όπου είναι το «κρυφό» σημείο συνάντησης γνωστών επιχειρηματιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα αποτελέσματα της μεθόδου είναι πραγματικά καταπληκτικά απορώντας κανείς πως μπορούν οι κοιλιακοί να είναι τόσο εμφανείς και εντυπωσιακοί! Ενδεδειγμένη για όσους διατηρούν ένα σταθερό βάρος και σχετικά ισορροπημένο διατροφικό πλάνο, έρχεται να ενισχύσει και να αναδείξει τα «δύσκολα» σημεία!

Πλέον λοιπόν δεν χρειάζεται να ταξιδέψει κανείς στην Κολομβία ή την Αμερική για υπέροχο σώμα καθώς ο Έλληνας Πλαστικός πραγματοποιεί με μεγάλη επιτυχία τις μεταμορφώσεις αυτές.

Θεραπείες τελευταίας τεχνολογίας

Τα κέντρα Athens Beverly Hills σε Γλυφάδα και Κολωνάκι θυμίζουν σίγουρα ιατρεία βγαλμένα από το μέλλον εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και θεραπείες πρώτης γραμμής. Τόσο ο Δρ. Αθανασίου, όσο και η υπόλοιπη ιατρική και επιστημονική ομάδα, βρίσκονται διαρκώς στην πρώτη γραμμή των ιατρικών εξελίξεων παγκοσμίως έτσι ώστε να εισάγουν τις πιο σύγχρονες θεραπείες στην Ελλάδα. Μία από αυτές είναι το Αrgon Plasma, την θεραπεία σύσφιξης νέας γενιάς με τη μορφή ενέργειας πλάσματος! Η επιδερμική χαλάρωση, μπορεί για πρώτη φορά να αντιμετωπιστεί χωρίς τομές & ουλές και με ελάχιστο χρόνο αποκατάστασης.

Σύγχρονα Πρωτόκολλα Κλινικής Πρόληψης& Αντιγήρανσης

Αναγνωρίζοντας την παγκόσμια τάση και στροφή της ιατρικής στην Πρόληψη, ο Δρ. Αθανασίου με μία μεγάλη επένδυση, εισήγαγε στην Ελλάδα δύο πολύ μεγάλα brands. To πρόγραμμα Cenegenics®. To νο1 Πρόγραμμα Κλινικής Πρόληψης & Αντιγήρανσης στην Αμερική με 30 χρόνια λειτουργίας και πάνω από 50.000 μέλη εκ των οποίων οι 4000 είναι γιατροί. Πρόκειται για τα πλέον καινοτόμα και εξελιγμένα ιατρικά πρωτόκολλα, βάσει των οποίων επιτυγχάνεται η βελτιστοποίηση της υγείας, της πνευματικής και φυσικής κατάστασης, διασφαλίζοντας έτσι τη γενικότερη ευεξία και τη βέλτιστη ποιότητα και «ποσότητα» ζωής.

Αλλά και το REVIV, παγκόσμιο ηγέτη στις ενδοφλέβιες θεραπείες ευεξίας & αποκατάστασης. Μια εταιρεία εισηγμένη, με πιστοποιημένες θεραπείες και παρουσία σε πάνω από 80 σημεία σε 45 χώρες! Τα δημοφιλή booster ενέργειας REVIV που τονώνουν τον οργανισμό, ενισχύουν το ανοσοποιητικό και χαρίζουν ενέργεια και ζωτικότητα!

Το Athens Beverly Hills Medical Group δραστηριοποιείται σε 3 κέντρα, σε Γλυφάδα, Κολωνάκι και Κύπρο ενώ σύντομα ξεκινάει τη λειτουργία ενός νέου υπερσύγχρονου κέντρου στα Βόρεια Προάστια!

Ως φορέας υγείας, τα ιατρεία λειτουργούν κανονικά στην περίοδο της καραντίνας τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και υγιεινής.

Athens Beverly Hills medical Group