ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

REDS: «Πράσινο φως» για την πώληση ακινήτου στη Ρουμανία

REDS: «Πράσινο φως» για την πώληση ακινήτου στη Ρουμανία
Η συμφωνία αφορά πώληση ακινήτου επιφάνειας 7.974 τετραγωνικών μέτρων στο Βουκουρέστι

Ενέκρινε την πώληση ακινήτων που κατέχει η εταιρεία στο Βουκουρέστι η Γενική Συνέλευση των μετόχων της REDS, εταιρεία που ανήκει στον όμιλο Ελλάκτωρ.

Η συμφωνία αφορά πώληση ακινήτου επιφάνειας 7.974 τετραγωνικών μέτρων στο Βουκουρέστι έναντι 11,4 εκατ. ευρώ και η Γενική Συνέλευση είχε κληθεί για να αποφασίσει επί του θέματος μετά από αίτημα του μετόχου και μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβούλιου της εταιρείας κ. Χρήστου Παναγιωτόπουλου.


Σημειώνεται ότι ο κ. Παναγιωτόπουλος είχε συνυπογράψει, μαζί με τους Ολλανδούς της Reggeborgh και το αίτημα για πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης στην Ελλάκτωρ με θέμα την αλλαγή της διοίκησης και την πραγματοποίηση αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.


Η Γενική Συνέλευση της REDS είχε προγραμματιστεί για τις αρχές Ιανουαρίου, πήρε όμως αναβολή ώστε να προηγηθεί η Γενική Συνέλευση της Ελλάκτωρ. Εντούτοις, αυτό δεν κατέστη εφικτό καθώς και η Γενική Συνέλευση της Ελλάκτωρ πήρε αναβολή για τις 27 Ιανουαρίου.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Παναγιωτόπουλος ζήτησε εν νέου αναβολή για τη Γενική Συνέλευση της REDS, η οποία πραγματοποιήθηκε κανονικά.

Έτσι, με συμμετοχή του 71,38% του μετοχικού κεφαλαίου της REDS εξασφαλίστηκε απαρτία και το 79,7% περίπου των συμμετεχόντων ψήφισε υπέρ της πώλησης. Αντίστοιχα, κατά ψήφισε ποσοστό περίπου 16,3 % και περίπου 4% απείχε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ