ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Λουκέτο» στο Notoshome στο Golden Hall μετά από 13 χρόνια λειτουργίας

«Λουκέτο» στο Notoshome στο Golden Hall μετά από 13 χρόνια λειτουργίας
INTIME

Το Notoshome του Golden Hall, κατεβάζει ρολά μετά από 13 χρόνια λειτουργίας.

Την απόφαση μη ανανέωσης του μισθωτηρίου στο εμπορικό κέντρο ανακοίνωσε η διοίκηση της Notos Com, που αποτελεί τη μετεξέλιξη του πολυκαταστήματος Αφοί Λαμπρόπουλοι, στους διαχειριστές του Golden Hall, ξεκαθαρίζοντας έτσι και τις προθέσεις της να «λύσει» έως τα τέλη του μήνα τη δραστηριότητά της στο χώρο του οικιακού εξοπλισμού.

Η απόφαση δεν σχετίζεται με την υγειονομική κρίση και τον αντίκτυπό της στην οικονομία, αλλά με τη χαμηλή ζήτηση για το συγκεκριμένο κλάδο.

Μία ανάλογη απόφαση είχε ληφθεί και πριν δύο χρόνια για το κατάστημα στην πλατεία Κοτζιά στο κέντρο της Αθήνας.

Τώρα, η διοίκηση φαίνεται πως θα εντάξει τα καταστήματα Notoshome μέσα στα Notos Galleries.

Παράλληλα, η εταιρεία ψάχνει λύση για την εξεύρεση χρηματοδότησης, που θα δώσουν ένα «προβάδισμα» στην επιχειρηματική πορεία της. Σε αυτό το μέτωπο, εξελίξεις υπάρχουν από την πλευρά της Eurobank, η οποία και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες έδωσε εντολή πώλησης για το τμήμα που κατέχει στο κοινό ομολογιακό δάνειο της εταιρείας, ύψους 155 εκατ. ευρώ. Η συμμετοχή της Eurobank στο δάνειο ανέρχεται στα 30 εκατ. ευρώ, όμως η εκκίνηση των διαδικασιών μπορεί να είναι προάγγελος ευρύτερων εξελίξεων αναφορικά με το μέλλον αλλά και τη μετοχική σύνθεση της εταιρείας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ