ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ελλάκτωρ: Αυτό είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Ελλάκτωρ: Αυτό είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο
Tη θέση του προέδρου και μη εκτελεστικού μέλους του ΔΣ αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Μυλωνογιάννης ενώ τη θέση του Αντιπροέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου αναλαμβάνει ο κ. Άρης Ξενόφος.

Νέο διοικητικό συμβούλιο έχει πλέον η Ελλάκτωρ, καθώς η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων υπερψήφισε την πρόταση της Reggeborgh. Συγκεκριμένα, το 61,27% των μετόχων που συμμετέχουν στη Γενική Συνέλευση υπερψήφισε την πρότασή της Reggeborgh έναντι 38,72% που την καταψήφισε. Λευκό/αποχή επέλεξε το 0,01%.

Υπενθυμίζεται ότι, με δεδομένη την αποδοχή της πρότασης της Reggborgh από τη συντριπτική πλειοψηφία των μετόχων, τη θέση του προέδρου και μη εκτελεστικού μέλους του ΔΣ αναλαμβάνει ο δικηγόρος κ. Γιώργος Μυλωνογιάννης. Τη θέση του Αντιπροέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου αναλαμβάνει ο κ. Άρης Ξενόφος. Το Διοικητικό Συμβούλιο συμπληρώνουν οι κ.κ. Δημήτριος Κονδύλης (Εκτελεστικό Μέλος), Κωνσταντίνος Τούμπουρος (Σύμβουλος, Ανεξάρτητο – Μη Εκτελεστικό Μέλος) και Αθηνά Χατζηπέτρου (Ανεξάρτητο – Μη Εκτελεστικό Μέλος).

Σημειώνεται ότι η θητεία του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι πενταετής.

Θρίαμβος Reggeborgh στο “proxy fight”

Λίγο νωρίτερα, απόλυτος κυρίαρχος στο “proxy fight” για το μέλλον της Ελλάκτωρ είχε αναδειχθεί εκ νέου η Reggeborgh, καθώς η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων υπερψήφισε την πρότασή της για την αλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου.
Συγκεκριμένα, στην κρίσιμη ψηφοφορία, το 61,14% των μετόχων που συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση υπερψήφισε την πρότασή της Reggeborgh έναντι 38,77% που την καταψήφισε.

Έτσι, η Reggeborgh, με θριαμβευτική πλειοψηφία είναι πλέον κυρίαρχος του παιχνιδιού στον Όμιλο και έχει τον πρώτο λόγο αναφορικά με τις μελλοντικές εξελίξεις. Μετά την αντικατάσταση του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως εξάλλου αποφασίστηκε στη Γενική Συνέλευση, έπεται ο έλεγχος για την οικονομική κατάσταση και τα πεπραγμένα της εταιρείας καθώς και οι αποφάσεις για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που χρειάζεται ο Όμιλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ