SPONSORED ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διπλά κερδισμένοι με το λογαριασμό του ρεύματος σχεδόν στο μισό!

Διπλά κερδισμένοι με το λογαριασμό του ρεύματος σχεδόν στο μισό!

Τα νέα δεδομένα στη ζωή μας, άλλαξαν σε σημαντικό βαθμό την καθημερινότητά μας. Σε αντίθεση με περασμένες χρονιές, λοιπόν, ο φετινός χειμώνας μας βρίσκει σχεδόν σε καθημερινή -και σε πολλές περιπτώσεις, 24ωρη- βάση στο σπίτι.

Τα σπίτια μας έχουν μετατραπεί πλέον στους μικρόκοσμούς μας και δεν αποτελούν απλώς τα μέρη στα οποία κοιμόμαστε, ξεκουραζόμαστε και περνάμε χαλαρές στιγμές με τις οικογένειές μας, αλλά αναλόγως με τις απαιτήσεις της νέας μας καθημερινότητας, μετατρέπονται μεταξύ άλλων σε χώρους άσκησης και κυρίως, εργασίας, αφού όλο και περισσότεροι εργαζόμαστε πλέον συχνά ή καθημερινά, εξ αποστάσεως.

Καθώς όμως οι ώρες παραμονής μας εντός αυξάνονται, μεγαλώνουν και οι ενεργειακές ανάγκες των σπιτιών μας. Το συγκεκριμένο ζήτημα, δηλαδή η αύξηση της ενεργειακής κατανάλωσης και δη, της κατανάλωσης ρεύματος στο σπίτι, μας απασχολεί όλους ιδιαίτερα αυτόν τον καιρό. Και αυτό διότι γνωρίζουμε ότι πλέον καταναλώνουμε περισσότερο ρεύμα σε καθημερινή βάση, κάτι που μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στα έξοδά μας.

Πώς θα βγούμε διπλά κερδισμένοι αλλάζοντας πάροχο ρεύματος

Ειδικότερα την περίοδο που διανύουμε, λοιπόν, όπου ο χρόνος παραμονής μας στο σπίτι έχει αυξηθεί σημαντικά σε καθημερινό επίπεδο και η τηλεργασία αποτελεί τον «κανόνα» στη νέα πραγματικότητα, έχουμε περισσότερο από ποτέ άλλοτε ανάγκη από λύσεις που μπορούν να ικανοποιήσουν όλες τις ενεργειακές ανάγκες του σπιτιού μας και ταυτόχρονα, να φροντίσουν για την τσέπη μας.

Μπορούμε να έχουμε όμως και τα δύο; Τα νέα στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι καλά! Διότι έχουμε ακόμη τη δυνατότητα να κάνουμε τα πρώτα βήματα στη νέα χρονιά και τη νέα πραγματικότητα, βγαίνοντας διπλά κερδισμένοι. Πώς θα συμβεί αυτό; Μέσα από την ενέργεια της WATT+VOLT που «τρέχει» ακόμη και μας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσουμε ένα κουπόνι Ticket Restaurant αξίας 40 ευρώ, για αγορές σε αλυσίδες τροφίμων και καταστήματα εστίασης σε 7.500 σημεία σε όλη την Ελλάδα και μαζί με αυτό, να αποκτήσουμε φθηνότερο ρεύμα έως και 47%.

Με λίγα λόγια, έχουμε ακόμη την ευκαιρία να βγούμε διπλά κερδισμένοι στη νέα μας καθημερινότητα, μέσα από μερικά πολύ απλά βήματα και για την ακρίβεια, με ελάχιστα «κλικ»! Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνουμε για να λάβουμε μέρος στον διαγωνισμό, είναι να γίνουμε συνδρομητές στη WATT+VOLT, μπαίνοντας απλώς εδώ και συμπληρώνοντας τα στοιχεία μας, στη φόρμα επικοινωνίας που θα βρούμε εκεί!

Μερικά «κλικ», λοιπόν, αρκούν για να βγούμε διπλά κερδισμένοι, να φροντίσουμε τις ενεργειακές ανάγκες του σπιτιού μας αλλά και την τσέπη μας και πάνω από όλα, να κάνουμε τη νέα μας καθημερινότητα, περισσότερο άνετη, απλή και ταυτόχρονα, συναρπαστική.

Το σίγουρο είναι πως στη WATT+VOLT, θα βρούμε τώρα το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στις δικές μας ανάγκες και θα κάνουμε μία δυναμική αρχή στη νέα χρονιά με φθηνότερο ρεύμα έως 47% και πολλά προνόμια. Όλα αυτά φέρνοντας απλώς… άλλη ενέργεια στο σπίτι, με μία επίσκεψη εδώ, της ελληνικής εταιρείας υπηρεσιών ενέργειας που αριθμεί ήδη πάνω από 190.000 πελάτες και 50 καταστήματα πανελλαδικά.

Ακόμη εδώ είστε; Ο μεγάλος διαγωνισμός «τρέχει»!