ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Η ACS αναστέλλει τις υπηρεσίες της σε Αττική, Εύβοια, Βοιωτία και Άνδρο

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Η ACS αναστέλλει τις υπηρεσίες της σε Αττική, Εύβοια, Βοιωτία και Άνδρο
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ - ΜΠΕ / ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Κλειστά θα παραμείνουν την Τρίτη καταστήματα της ACS στους νομούς Αττικής, Βοιωτίας, Εύβοιας και στο νησί της Άνδρου, λόγω της κακοκαιρίας «Μήδεια».

Πηγές της εταιρείας αναφέρουν ότι υπάρχει αυστηρή οδηγία προς το δίκτυο καταστημάτων να μην κυκλοφορούν ταχυμεταφορείς με μηχανάκια, καθώς είναι πολύ επικίνδυνο λόγω της ολισθηρότητας των δρόμων από τον πάγο που δημιουργείται από τις εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες.

Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή κυκλοφορούν μόνο βαν της εταιρείας, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, ενώ στα οχήματα υπάρχει και συνοδηγός, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, η εταιρεία παρακολουθεί τις εξελίξεις του καιρικού φαινομένου και προσαρμόζει ανάλογα το επιχειρησιακό της πλάνο, με πρώτο μέλημα την προστασία της υγείας των ανθρώπων της και την εξυπηρέτηση των απολύτως αναγκαίων παραδόσεων με απόλυτη ασφάλεια, ακολουθώντας τις οδηγίες της πολιτείας αναφέρουν οι πηγές.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ACS

«Tρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021

Αγαπητοί Πελάτες,

Λόγω των συνεχιζόμενων έντονων καιρικών συνθηκών που επικρατούν Πανελλαδικά, ενδέχεται να παρατηρηθούν καθυστερήσεις στις παραλαβές και παραδόσεις των αποστολών.

Ιδιαίτερα στους νομούς Αττικής, Βοιωτίας, Εύβοιας και στο νησί της Άνδρου, τα καταστήματα του δικτύου της εταιρίας ενδέχεται να παραμείνουν κλειστά, λόγω αδυναμίας πρόσβασης.

Παράλληλα λόγω απαγορευτικού απόπλου θα παρατηρηθούν καθυστερήσεις από και προς την νησιωτική Ελλάδα.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε ενημερωθείτε από το κατάστημα ACS της περιοχής σας, για την δυνατότητα παραλαβών/παραδόσεων.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση, την εμπιστοσύνη και την υπομονή σας, ενώ δεσμευόμαστε να σας κρατούμε ενήμερους για τυχόν νεότερες εξελίξεις.

Με εκτίμηση,

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών - ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ