ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εθνική Τράπεζα: Ανταμείβει τους συνεπείς πελάτες στεγαστικών δανείων

Εθνική Τράπεζα: Ανταμείβει τους συνεπείς πελάτες στεγαστικών δανείων
Αφορά 55.455 συνεπείς δανειολήπτες ΑΠΕ-ΜΠΕ

Επιβράβευση 5% επί των καταβληθέντων τόκων σε 55.455 συνεπείς δανειολήπτες ήταν η ανταμοιβή της Εθνικής Τράπεζας στα πλαίσια του Προγράμματος Ανταμοιβής της Συνέπειας Πελατών Στεγαστικών Δανείων.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η τράπεζα, τα σχετικά ποσά πιστώθηκαν στους συνδεδεμένους λογαριασμούς εξυπηρέτησης των στεγαστικών δανείων των πελατών στις 30/01/2021 και αφορούν το 2020.

Επιπλέον, στα πλαίσια του προγράμματος πραγματοποιήθηκε η απόδοση των επιπλέον go4more πόντων για τις συναλλαγές των συγκεκριμένων δανειοληπτών στα Supermarket Σκλαβενίτης και τα πρατήρια καυσίμων ΕΚΟ για το ίδιο χρονικό διάστημα, καθώς και για την εμπρόθεσμη πληρωμή των δόσεων του δανείου τους (1 πόντος ανά €1 δόσης δανείου).

Στο πλαίσιο του Προγράμματος, οι ενήμεροι δανειολήπτες Στεγαστικών Δανείων της Εθνικής Τράπεζας ανταμείβονται με τρεις τρόπους:

  • Επιστροφή 5% επί των ετησίων τόκων του στεγαστικού δανείου τους.
  • Επιβράβευση 2% σε go4more πόντους επί των ετήσιων συναλλαγών τους στα Supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και τα πρατήρια καυσίμων ΕΚΟ.
  • Πόντοι go4more για την εμπρόθεσμη πληρωμή κάθε δόσης του στεγαστικού δανείου τους.

Προϋπόθεση για την επιβράβευση σε go4more πόντους αποτελεί ο πελάτης να είναι εγγεγραμμένος στο Πρόγραμμα πιστότητας go4more.

Στο Πρόγραμμα Ανταμοιβής Πελατών, εντάσσονται οι πελάτες των οποίων η εκταμίευση του δανείου έγινε πριν από τουλάχιστον 5 χρόνια και είναι ενήμεροι για το χρονικό αυτό διάστημα.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα ανταμοιβής της Συνέπειας Πελατών Στεγαστικών Δανείων -που είναι σε ισχύ από 1/9/2019- θα ισχύσει και για το τρέχον έτος και η αντίστοιχη επιβράβευση βάσει των εκάστοτε ισχύοντων όρων θα αποδοθεί τον Ιανουάριο 2022 και θα αφορά σε όλο το 12μηνο του 2021.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ