ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

REDS: Υπέγραψε δύο νέες εμπορικές μισθώσεις στο Εμπορικό Πάρκο Smart Park

REDS: Υπέγραψε δύο νέες εμπορικές μισθώσεις στο Εμπορικό Πάρκο Smart Park
Μέσω των νέων συμβάσεων, η REDS επιβεβαιώνει την αναπτυξιακή δυναμική του μεγαλύτερου εμπορικού πάρκου στην Ελλάδα

Δύο νέες συμφωνίες εμπορικής μίσθωσης ακινήτων στο Εμπορικό Πάρκο Smart Park στα Σπάτα υπέγραψε η ΓΥΑΛΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε., 100% θυγατρική της REDS του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία συμφώνησε τη μίσθωση υπαίθριου χώρου, συνολικής επιφάνειας περίπου 720 τ.μ., και τη δημιουργία Φυτωρίου, για τη λιανική πώληση φυτών, ειδών φυτωρίου και κηπουρικής υπό το εμπορικό σήμα «ALL4GARDEN».

Παράλληλα, προχώρησε σε συμφωνία με το εμπορικό σήμα «e-ORO.gr», για τη δημιουργία Εμπορικού Καταστήματος λιανικής πώλησης κοσμημάτων, ρολογιών και συναφών αξεσουάρ καθώς και παροχής υπηρεσιών επισκευής ρολογιών.

Μέσω των νέων αυτών συμβάσεων, η REDS επιβεβαιώνει την αναπτυξιακή δυναμική του μεγαλύτερου εμπορικού πάρκου στην Ελλάδα, ακόμα και υπό τις παρούσες ιδιαίτερες συνθήκες που έχει προκαλέσει στην αγορά η πανδημία του Covid-19.

Σημειώνεται ότι σήμερα στο Εμπορικό Πάρκο Smart Park, μετά και τις πρόσφατες αποφάσεις αναστολής του λιανεμπορίου, παραμένουν σε λειτουργία τα καταστήματα της υπεραγοράς ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ και του Φαρμακείου.

Επιπλέον, δεδομένης της κατάστασης, η ασφάλεια του προσωπικού αλλά και των επισκεπτών του Εμπορικού Πάρκου αποτελεί προτεραιότητα του ομίλου ο οποίος λαμβάνει διαρκώς πρόσθετα μέτρα για την προστασία και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ