SPONSORED ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αυτοκίνητο με leasing: Το μέλλον «παίζεται» με νέους κανόνες

Αυτοκίνητο με leasing: Το μέλλον «παίζεται» με νέους κανόνες

Εν έτει 2021, το μέλλον όχι απλά ξεκίνησε, αλλά τρέχει, πολλές φορές, με ιλιγγιώδεις ρυθμούς. Ιδιώτες, αλλά κυρίως οι επιχειρήσεις, υποχρεούνται να συμβαδίζουν με τις εξελίξεις, να ακολουθούν και να προσαρμόζονται κατά τον καλύτερο τρόπο στα νέα δεδομένα, στα δεδομένα της εποχής τους.

Η τεχνολογία και οι απεριόριστες δυνατότητες που μας προσφέρει, ανοίγουν τον δρόμο και οι επαγγελματίες που σέβονται τον εαυτό τους, την επιχείρησή τους και βεβαίως τους πελάτες τους, οφείλουν να προχωρήσουν μπροστά. Με ευελιξία και εξέλιξη, ώστε το αύριο να είναι καλύτερο από το σήμερα.

Υπάρχει, φυσικά, πάντοτε και ο παράγοντας «παράδοση». Επιχειρήσεις που τηρούν την παράδοση στον τομέα τους, διατηρούν μία ικανοποιητική πορεία και, πολλές φορές, «πέφτουν στην παγίδα»: Διότι είναι διαφορετικό πράγμα ο σεβασμός και η πίστη στην παράδοση και διαφορετικό εντελώς, η προσκόλληση στο παρελθόν. Σε όλους τους τομείς, με κάθε ευκαιρία, η πρόοδος και η ανάπτυξη, είναι εφικτές: Διατηρώντας την παράδοση, την επιτυχημένη πρακτική ετών, αλλά εφαρμόζοντας εργαλεία και μεθόδους εκσυγχρονισμένες, τότε μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, τόσο για εμάς, όσο και για την επιχείρησή μας.

Ο επαγγελματικός στόλος αυτοκινήτων της επιχείρησης

Όταν η συζήτηση γίνεται για τον επαγγελματικό στόλο της επιχείρησής μας, τότε η προσεκτική του διαχείριση με σκοπό το βέλτιστο αποτέλεσμα, είναι εξαιρετικά κρίσιμης σημασίας. Κάθε επαγγελματίας επιδιώκει ο στόλος των επαγγελματικών του αυτοκινήτων να είναι σε άριστη κατάσταση – πρώτον, διότι πρόκειται για ζήτημα ασφάλειας και δεύτερον, διότι η εικόνα του στόλου του, σε πολλές περιπτώσεις αν όχι σε όλες, αντικατοπτρίζει τον ίδιο, την επιχείρησή του και την πορεία της. Το leasing επαγγελματικών οχημάτων (LCV) είναι ο ιδανικότερος τρόπος για το επιτυγχάνει άμεσα, με τον απλούστερο τρόπο και με το μεγαλύτερο όφελος. Ακόμα και εάν το βαν δεν είναι «δικό του», είναι «σαν δικό του»: Κρατά όλα τα πλεονεκτήματα, απομακρύνοντας όλες τις έγνοιες.

Η υπηρεσία μίσθωσης οχημάτων, το leasing, διασφαλίζει μία σειρά πλεονεκτημάτων για αυτόν που το επιλέγει όχι μόνο ως λύση για την εταιρεία του, αλλά και ως μέσο για την εξέλιξη και την ευελιξία της. Η LeasePlan σήμερα παρέχει προς κάθε επαγγελματία που ενδιαφέρεται να προχωρήσει στο μέλλον την επιχείρησή του, μία σειρά επιλογών, ώστε να επιλέξει ο ίδιος αυτό που τον εξυπηρετεί, κατά τον πληρέστερο τρόπο. Είτε μιλάμε για επιχείρηση με μικρό επαγγελματικό στόλο, δύο «βανάκια», για παράδειγμα, είτε για μεγαλύτερο στόλο με VAN και φορτηγά μέχρι 3,5 τόνους, η βασική μέθοδος είναι απλή και συμφέρουσα για όλους.

Αδιάκοπτη διαθεσιμότητα οχημάτων: Το τρίπτυχο της εξέλιξης των κανόνων

Είναι σαφές πως όταν πρόκειται για επαγγελματικά οχήματα (LCV), αυτό που έχει πρωτίστως σημασία, καθώς πρόκειται για ανάγκη, είναι η αδιάκοπτη διαθεσιμότητά τους. Ο χρόνος που κάθε όχημα βρίσκεται στον δρόμο, σε χρήση, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο ως προς τον αντίκτυπο στους επιχειρηματικούς σκοπούς της εταιρείας. Η LeasePlan αναγνωρίζει το γεγονός και προσφέρει ένα τρίπτυχο διευκολύνσεων που διασφαλίζει σε κάθε επαγγελματία οχήματα στην καλύτερη κατάσταση, αδιάκοπτα και με τους ευνοϊκότερους όρους.

Αρχικά, με την παροχή επαγγελματικού οχήματος (LCV) ως αυτοκίνητο αντικατάστασης στους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, αυτομάτως η καθημερινότητά τους γίνεται ευκολότερη. Δεύτερον, διαθέτει υπηρεσίες με εκτεταμένο ωράριο συντήρησης, οι οποίες λειτουργούν και το Σάββατο. Η φροντίδα του επαγγελματικού οχήματος γίνεται απλούστερη, στον χρόνο που εξυπηρετεί τον πελάτη, καθημερινά μέχρι τις 19:00 και Σάββατο μέχρι τις 14:00, κατόπιν ραντεβού, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με εύκολη πρόσβαση σε όχημα αντικατάστασης – αν χρειαστεί (εξαιρούνται βλάβες).