ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ένα Webinar με Πολύ «Meraki» από την Cosmos Business Systems και την Cisco

Ένα Webinar με Πολύ «Meraki»  από την Cosmos Business Systems και την Cisco

H Cosmos Business Systems, ως premier integrator, παρουσίασε σε webinar τις λύσεις Cisco Meraki για μοντέρνες επιχειρήσεις, σε συνεργασία με την Cisco. 

Την παρουσίαση άνοιξε ο κος Ηλίας Ρίζος BUs Director & Sales Private Sector Deputy Director στην Cosmos Business Systems, και ακολούθησαν η κα. Ρία Πήλιου ­­­– Cisco Meraki Territory Manager GR-CY-MT, και ο κος Ότις Ιωάννου Cisco Meraki Systems Engineer for Central Europe, GR-CY-MT, κατά την οποία ανέλυσαν τη σημαντικότητα των λύσεων για την ανάπτυξη και εξέλιξη των επιχειρήσεων.

Η Cosmos Business Systems, διατηρεί μια πολυετή συνεργασία με την Cisco, έχοντας αποκτήσει πιστοποιήσεις σε τεχνικό επίπεδο, sales και presales με πολλά υλοποιημένα έργα. Σήμερα η τεχνολογία μεταφέρεται σε Cloud περιβάλλον, αλλάζοντας τα δεδομένα που υπήρχαν και διευκολύνοντας έτσι πολλές επιχειρήσεις να επισπεύσουν την σύγκλισή τους στην ψηφιακή εποχή. Η Cisco έχει την λύση για την νέα εποχή, τα προϊόντα και τις εφαρμογές της Cisco Meraki, διασφαλίζοντας μεταξύ άλλων, την ασφάλεια, την μείωση του λειτουργικού κόστους και την ευκολία στην διαχείριση της δικτυακής υποδομής.

Η Cosmos Business Systems, έχοντας ως βασική της αξία την επικοινωνία με τους πελάτες της, για την απόλυτη εξυπηρέτηση τους στην κάλυψη των αναγκών τους, έχει καθιερώσει τα webinar εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού με αποτέλεσμα να έχει κρατήσει με επιτυχία άρρηκτή την επαφή της μαζί τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ