ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ένας χρόνος Public Events Go Social

Ένας χρόνος Public Events Go Social

Περισσότερες από 100 εκδηλώσεις, 300 συγγραφείς και 1,7 εκατομμύρια views συγκέντρωσε ο επιτυχημένος διαδικτυακός θεσμός του Public και το γιορτάζει προσφέροντας υπέροχα δώρα

Τον Μάρτιο του 2020, με το ξεκίνημα της πανδημίας, το Publicμε ευελιξία και δημιουργικότηταπαρέμεινε στο πλευρόόσων αναζητούσαν πρωτότυπο μοναδικό περιεχόμενο και τους έδωσε τη δυνατότητα να «συναντηθούν»liveαπό το σπίτικαι να αλληλοεπιδράσουν με σημαντικές προσωπικότητες,μέσα απότην πλατφόρμα Public Events Go Social! Ο αγαπημένος πλέον θεσμός, ο οποίοςμετέφερε την εμπειρία των εκδηλώσεων από τα καταστήματαPublicστοonline περιβάλλον, κλείνει φέτος 1 χρόνο ζωής και το γιορτάζει προσφέροντας δώρα!

Το Public διοργάνωσε πάνω από 100 εκδηλώσεις, με περισσότερους από 300 δημιουργούς, από όλες τις μεριές της γης, ανάμεσα τους κορυφαίοι συγγραφείς, επιστήμονες, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι και σεφ. Ανοίγοντας την κάμερά τους, έδωσαν ζωντανά ραντεβού με το κοινό σε οποιοδήποτε μέροςτου κόσμου, μέσω της σελίδας του Public Facebook και YouTube.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή: Οι εκδηλώσεις συγκέντρωσαν πάνω από 1,7 εκατομμύρια views και περισσότερα από 19 χιλιάδες reactions και 7 χιλιάδες σχόλια, κρατώντας μας συντροφιά και δίνοντάς μας τη δυνατότητα να συμμετέχουμε ενεργά μέσα από μια νέα πλατφόρμα εκδηλώσεων σε μια εποχή που όλοι το έχουμε ανάγκη.

Το 2021, ο αγαπημένος θεσμός συνεχίζει ακόμη πιο δυναμικά και δίνει τον λόγο στο κοινό προσφέροντας υπέροχα δώρα!

Από τις 8ως τις 22Μαρτίου, το Publicμας δίνει τον λόγο και μας παρέχει τη δυνατότητα να μπούμε στο blog.public.grγια να πούμεποιον ομιλητή ή ποιο θέμα θα θέλαμε να δούμε στο Public Events Go Social το 2021. 30 τυχεροί θα κερδίσουν 20 βιβλία, 10 παιχνίδια, 5 gaming τίτλους, 3 ασύρματα ηχεία και 2 κινητά, έπειτα από κλήρωση.

Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται από το Publicστο Facebook, το YouTubeκαι το Publicblog.Oθεσμός θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά μας μέχρι να μπορέσουμε να βρεθούμε πάλι όλοι μαζίαπό κοντά.

Ένας χρόνος PublicEventsGoSocial: Ο αγαπημένος διαδικτυακός θεσμός μας φέρνει κοντά!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ