SPONSORED ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ασφάλεια για το μέλλον με επένδυση στο παρόν: Με ποιον τρόπο διασφαλίζουμε ηρεμία και σιγουριά

Ασφάλεια για το μέλλον με επένδυση στο παρόν: Με ποιον τρόπο διασφαλίζουμε ηρεμία και σιγουριά

Την αναζήτηση ασφάλειας και την αγωνία τους για το μέλλον εκφράζουν οι πολίτες σε παγκόσμιο επίπεδο, μετά την ανατροπή των δεδομένων που έφερε το ξέσπασμα της πανδημίας. Είναι χαρακτηριστικό, ότι στην έρευνα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που δημοσιεύθηκε τον Φεβρουάριο του 2021, οι Έλληνες πολίτες εμφανίστηκαν μάλλον απαισιόδοξοι για το μέλλον τους: 4 στους 10 απάντησαν στο Ευρωβαρόμετρο (PARLEMETER 2020), πως πιστεύουν ότι θα ζουν χειρότερα σε έναν χρόνο από σήμερα.

Εν μέσω των συνθηκών που επικρατούν, μεγάλο ζητούμενο είναι να εντοπιστεί ο παράγοντας που θα ενισχύσει το αίσθημα ασφάλειας για το μέλλον, τόσο του καθενός ξεχωριστά όσο και της οικογένειάς του. Διότι, παρά τις δυσχέρειες του παρόντος, καθένας και κάθε μία από εμάς, στρέφουμε το βλέμμα στο μέλλον και αναζητούμε με αισιοδοξία τη βελτίωση σε κάθε τομέα, για την οποία απαιτείται, πρωτίστως, δράση από εμάς τους ίδιους.

Πώς όμως μπορεί ο κάθε πολίτης να δημιουργήσει ένα κεφάλαιο, που θα του επιτρέψει να αισθανθεί ασφάλεια για το μέλλον του και για το μέλλον της οικογένειάς του; Πώς θα βρει τον τρόπο να παρέχει στους αγαπημένους του ένα ξένοιαστο και ξεκούραστο μέλλον, όπου θα απολαμβάνουν όλοι μαζί τους καρπούς των μακροπρόθεσμων στόχων τους;

Κεφάλαιο για το μέλλον με δράση στο παρόν

Είτε πρόκειται για τη μελλοντική μας διασφάλιση κατά τη συνταξιοδότηση, όπου θέλουμε να έχουμε την ποιότητα ζωής που επιθυμούμε είτε ακόμα για την αποκατάσταση και το μέλλον των παιδιών μας, που χρειάζονται τη στήριξή μας, ο στόχος είναι κοινός και σαφής: Η δημιουργία ενός κεφαλαίου, που έχει σκοπό τη διευκόλυνσή μας στο μέλλον.

Αυτός ο στόχος βέβαια, με βάση τις σημερινές συνθήκες, μπορεί να επιτευχθεί με δύο προϋποθέσεις: Πρώτον, με τη σταδιακή επένδυση μέρους των χρημάτων μας και δεύτερον, με την επαγγελματική διαχείριση των αποταμιεύσεών μας, με στόχο να αποκτήσουμε το κεφάλαιο που επιθυμούμε στο μέλλον. Δύο προϋποθέσεις, που όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε, μπορούν να διασφαλιστούν μόνο εάν εμπιστευθούμε την επένδυσή μας σε έμπειρους και αξιόπιστους επαγγελματίες του ασφαλιστικού τομέα, που γνωρίζουν εις βάθος τα θέματα αυτά και μπορούν να προτείνουν τις ιδανικότερες για εμάς λύσεις.

Το ασφαλιστικό – επενδυτικό πρόγραμμα που σχεδιάζει τα βήματά μας στο μέλλον

Το όνομα που εδώ και δεκαετίες ταυτίζεται με την ασφάλειά μας, είναι εκείνο της Εθνικής Ασφαλιστικής. Το νέο ασφαλιστικό – επενδυτικό πρόγραμμα που δημιούργησαν οι επαγγελματίες της συγκεκριμένης ασφαλιστικής επιχείρησης, το Full [Life Plan], μπορεί να απαντήσει στα ερωτήματά μας και να δώσει τις κατάλληλες λύσεις σε όσα μας απασχολούν.

Μπορούμε, δηλαδή, εδώ και τώρα να σχεδιάσουμε το μέλλον μας και της οικογένειάς μας, βάσει των δυνατοτήτων και των στόχων μας, καθώς η νέα επενδυτική πρόταση Full [Life Plan], καλύπτει πλήρως τρεις παράγοντες, που απασχολούν κάθε σκεπτόμενο πολίτη, εξασφαλίζοντας παράλληλα την οικονομική προστασία των αγαπημένων μας σε περίπτωση απώλειας ζωής:

- Η επένδυση δεν απαιτεί αρχικό κεφάλαιο.
- Ορίζονται τακτικές μηνιαίες καταβολές του ποσού που επιθυμούμε να επενδύσουμε (με ελάχιστο μηνιαίο ποσό 70€ για διάρκεια του προγράμματος από 15 έτη και άνω ή 80€ για κάτω από 15 έτη).
- Ο χρονικός ορίζοντας της επένδυσης ορίζεται από 10 έως 20 έτη.

Επιπλέον, αξίζει να γνωρίζουμε πως το Full [Life Plan] είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μειώνεται ο επενδυτικός κίνδυνος όσο πλησιάζει η ημερομηνία λήξης του, ενώ η διαχείριση της επένδυσης γίνεται από την BNP Paribas Asset Management, μία από τις πιο καταξιωμένες εταιρείες του χώρου. Αυτό, με απλά λόγια σημαίνει πως ο ασφαλισμένος, αφού επιλέξει το ύψος του ποσού που επιθυμεί να επενδύσει και τη χρονική διάρκεια της επένδυσής του, «ξενοιάζει»: Ειδικοί αναλαμβάνουν τη διαχείριση του κεφαλαίου του, με πρόσβαση μάλιστα και στις διεθνείς αγορές, ενώ όσο περνά ο καιρός και το πρόγραμμα πλησιάζει στη λήξη του, μπορεί να ωφεληθεί από τις ενδεχόμενα υψηλότερες αποδόσεις των μακροπρόθεσμων επενδύσεων, περιορίζοντας όμως ταυτόχρονα τον κίνδυνο απωλειών, καθώς η μεταβλητότητα, με την παρέλευση των ετών είναι σταδιακά μειούμενη.

Παράλληλα, το πρόγραμμα παρέχει δυνατότητα ασφαλιστικής κάλυψης και ενίσχυσης της επένδυσης, με έκτακτες καταβολές. Πρόκειται για ευελιξία στους χειρισμούς, που ενισχύεται ακόμα περισσότερο, καθώς παρέχει στον ασφαλισμένο το δικαίωμα εξαγοράς και μερικής εξαγοράς, από τον τρίτο κιόλας μήνα της επένδυσης. Ο ασφαλισμένος μπορεί επίσης να αλλάξει τη χρονική διάρκεια του προγράμματος ή να προσθέσει την ασφαλιστική κάλυψη της απαλλαγής πληρωμής ασφαλίστρων, θωρακίζοντας ακόμη περισσότερο την επένδυσή του.

Ευελιξία και επιβράβευση με τη λήξη του προγράμματος

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί, είναι το γεγονός πως το Full [Life Plan] μπορεί να μας δώσει πληθώρα επιλογών κατά τη λήξη του, με τη δυνατότητα λήψης του ποσού εφάπαξ ή τμηματικά, με τον τρόπο και τον διακανονισμό που επιλέγουμε και μας ικανοποιεί στη λήξη, ακόμα και με τη μορφή ισόβιας σύνταξης.

Εκτός αυτού όμως, το Full [Life Plan] μας επιβραβεύει για τη συνέπειά μας, με τη συμπλήρωση δεκαετίας και με τη λήξη του προγράμματος, διότι πέρα από την αξία του Λογαριασμού Επένδυσης, λαμβάνουμε συμπληρωματικά την «Επιβράβευση δεκαετίας», εφόσον δε το πρόγραμμα είναι από 15 έτη και πάνω, λαμβάνουμε και την «Επιβράβευση λήξης».

Για το μέλλον μας, με ασφάλεια και ηρεμία

Σε μια εποχή «επαναπροσδιορισμού των αναγκών μας», το βλέμμα μας στρέφεται στο μέλλον. Με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών για εμάς και τις οικογένειές μας, με στόχο τη διασφάλιση της ποιότητας ζωής και την αποκατάσταση των παιδιών μας, αναζητούμε τον καλύτερο τρόπο δράσης στο παρόν, στο «τώρα», για το «αύριο». Με το Full [Life Plan] μπορούμε να αισθανθούμε ασφάλεια και ηρεμία, μπορούμε να ατενίσουμε με αισιοδοξία τους στόχους και τα όνειρά μας. Επιλέγουμε μια σύγχρονη λύση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας, μια λύση που διασφαλίζει το καλύτερο για εμάς και τους αγαπημένους μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της Εθνικής Ασφαλιστικής, στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης +302130318189 (Ελλάδα και εξωτερικό) ή 18189 (Ελλάδα) στην εταιρική ιστοσελίδα www.ethniki-asfalistiki.gr ή να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο ethniki@insurance.nbg.gr.

Σημαντική επισήμανση: η Εθνική Ασφαλιστική δεν παρέχει οποιασδήποτε μορφής εγγύηση για την απόδοση ή διατήρηση των επενδυομένων ποσών στα Επενδυτικά τμήματα Κεφαλαίων.

Η επένδυση σε Κεφάλαια Οργανισμών Συλλογικών Επενδύσεων σε Κινητές Αξίες (ΟΣΕΚΑ) δεν έχει εγγυημένη απόδοση και οι προηγούμενες αποδόσεις δεν διασφαλίζουν τις μελλοντικές.