SPONSORED ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ενέργεια που φέρνει σήμερα, το αύριο

Ενέργεια που φέρνει σήμερα, το αύριο

Με το βλέμμα στραμμένο στις εξελίξεις της τεχνολογίας γύρω από το ζητούμενο της παγκόσμιας κοινότητας σήμερα, που δεν είναι άλλο από τη διάσωση του περιβάλλοντος, οι εταιρείες του χώρου της Ενέργειας που θέλουν να προχωρήσουν στο μέλλον, «γυρνούν σελίδα».

Νέες μέθοδοι παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, νέες πρακτικές ως προς την παροχή υπηρεσιών στον καταναλωτή και καινοτόμες υπηρεσίες είναι τα θέματα που μπαίνουν υψηλά στην ατζέντα των παρόχων ενέργειας, με τη χρήση φυσικού αερίου ως καύσιμο των μονάδων παραγωγής ενέργειας να είναι το κύριο βήμα προς την κατεύθυνση αυτή. Εκτός από τις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στον άξονα του περιβάλλοντος, οι εταιρείες που προσδοκούν να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο άμεσο και το απώτερο μέλλον στον χώρο της Ενέργειας εντάσσουν στο πορτφόλιό τους τις τελευταίες εξελίξεις και δυνατότητες που παρέχει η τεχνολογία, προκειμένου να επιτυγχάνεται ο διττός στόχος: Της καλύτερης παροχής υπηρεσιών προς τους πελάτες και παράλληλα τον απαιτούμενο σεβασμό στο περιβάλλον.

Σε μια αγορά που στην Ελλάδα συνεχώς εξελίσσεται και μεγαλώνει, η ELPEDISON αποτελεί τον 1ο ιστορικά ανεξάρτητο παραγωγό ηλεκτρικής ενέργειας και ηγετική δύναμη στην προμήθεια ηλεκτρικού ρεύματος, με δυναμική παρουσία και στην αγορά φυσικού αέριου.

Η εταιρεία - ηγέτης στην παροχή καινοτόμων ενεργειακών λύσεων

Η ELPEDISON, κατέχει σήμερα δεσπόζουσα θέση στον ενεργειακό χάρτη της χώρας, με βλέψεις και κινήσεις που σκοπό έχουν να την διατηρήσουν στην κορυφή. Αξίζει να σημειώσουμε πως στο «πράσινο» αποτύπωμα της εταιρείας διαδραματίζουν κορυφαίο ρόλο οι δύο ιδιόκτητες μονάδες της εταιρείας στη Θίσβη Βοιωτίας και στη Θεσσαλονίκη. Οι δύο αυτές μονάδες είναι συνολικής εγκατεστημένης ισχύος 820 MW και χρησιμοποιούν ως καύσιμο αποκλειστικά φυσικό αέριο. Μέσω αυτών, η εταιρεία διασφαλίζει συνεχή ροή καθαρής ενέργειας, η οποία επιτυγχάνεται με βάση μία παραγωγική διαδικασία που διεθνώς αναγνωρίζεται ως ιδιαίτερα φιλική προς το περιβάλλον. Οι δύο μονάδες της ELPEDISON αποτελούν τη δυναμική «βάση» από την οποία ξετυλίγεται το συνεπές πλάνο της εταιρείας, σχετικά με την παροχή υπηρεσιών στους δεκάδες χιλιάδες πελάτες της.

Η ELPEDISON σήμερα καλύπτει τις ενεργειακές ανάγκες δεκάδων χιλιάδων πελατών της, ιδιωτών και επιχειρήσεων. Έχοντας σταθεροποιήσει τη θέση της και καταγράφοντας συνεχώς ανοδική πορεία τόσο ως προς τους οικιακούς πελάτες της όσο και τους εταιρικούς, οι οποίοι προέρχονται από όλους τους κλάδους της αγοράς, εξελίσσεται συνεχώς και διευρύνει τη δραστηριότητά της.

Με συνέπεια και σταθερότητα επιτυγχάνει τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους πελάτες της, παράγοντας ηλεκτρική ενέργεια και προμηθεύοντάς τους με ασφάλεια, παράλληλα με τον σεβασμό στο περιβάλλον. Η ELPEDISON είναι μία σύγχρονη εταιρεία που ενσωματώνει τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της, αξιοποιώντας τες στο έπακρο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Με τον τρόπο αυτό κατορθώνει να συνεισφέρει τόσο στην ενεργειακή επάρκεια όσο και στη βιώσιμη ανάπτυξη – δεν είναι τυχαίο πως βρίσκεται μεταξύ των εταιρειών που έχουν συστρατευτεί στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων βιώσιμης ανάπτυξης του ΟΗΕ για το 2030. Με θέληση, ενθουσιασμό, υπερηφάνεια και δέσμευση προς τα προϊόντα της, η εταιρεία δημιουργεί προστιθέμενη αξία για τους πελάτες της, συμβάλλοντας καθοριστικά στη μείωση του ενεργειακού τους αποτυπώματος, για τον καθένα ξεχωριστά και συνολικά για το όφελος του πλανήτη.

Σήμερα, η παγκόσμια βιομηχανία και ειδικά στον χώρο της Ενέργειας, κινείται γύρω από τον στόχο της βιώσιμης ανάπτυξης για τη σωτηρία του πλανήτη. Οι απαιτήσεις της εποχής θέτουν ως απαραίτητη προϋπόθεση την παροχή υπηρεσιών Ενέργειας υψηλού επιπέδου με παράλληλο σεβασμό στο περιβάλλον, ώστε συνολικά να επιτυγχάνεται το μεγαλύτερο δυνατό όφελος. Η ELPEDISON είναι η εταιρεία που έχει ενσωματώσει πλήρως στη λειτουργία της όλες τις σύγχρονες δυνατότητες, με αποτέλεσμα να αποτελεί σήμερα τον ηγέτη της ελληνικής αγοράς, καθώς δεσμεύεται για την παραγωγή και προμήθεια ενέργειας με κάθε ασφάλεια, δημιουργώντας μία εμπειρία υψηλής ποιότητας για τους πελάτες της. Με απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια, την αφοσίωση και την προσήλωση στους πελάτες της, η ELPEDISON με ακεραιότητα και συνεχή βελτίωση των παροχών της είναι δίπλα στους πελάτες της και στο περιβάλλον.