SPONSORED ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ασφάλιση αυτοκινήτου: Πώς θα εξασφαλίσουμε προνόμια με επάρκεια και ευελιξία

Ασφάλιση αυτοκινήτου: Πώς θα εξασφαλίσουμε προνόμια με επάρκεια και ευελιξία

Περίπου στις 550.000 χιλιάδες υπολογίζει η Επιτροπή Αυτοκινήτων της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (στοιχεία  2020 ), τα ανασφάλιστα οχήματα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους. 

Το χρόνιο αυτό ζήτημα ανησυχεί όχι μόνο τους αρμοδίους, αλλά και το σύνολο της κοινωνίας, καθώς οι κίνδυνοι είναι τεράστιοι και αναζητούνται διαρκώς οι βέλτιστες λύσεις για την ασφάλιση του συνόλου των κυκλοφορούντων οχημάτων.

Ακόμα και λίγα λεπτά να κυκλοφορήσει κάποιος ανασφάλιστος μπορεί να επηρεάσουν όλη του τη ζωή. Γιατί να υποβάλλει τον ίδιο του τον εαυτό στον κίνδυνο επιβολής χρηματικών προστίμων , διοικητικών κυρώσεων και ποινικών διώξεων; Γιατί να αφήσει ακάλυπτο τον συνάνθρωπό του που μπορεί να είναι θύμα εάν εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα;

Είναι λογικό καθένας από εμάς να επιδιώκει να έχει το όχημά του ασφαλισμένο, περιορίζοντας κατά το δυνατό το ρίσκο από τους αστάθμητους παράγοντες του δρόμου.

Είτε βρίσκεται εν κινήσει, είτε σταθμευμένο, το αυτοκίνητό μας μπορεί να δεχτεί πλήγματα από διάφορες αιτίες: άλλα οχήματα, απρόσεχτη οδήγηση, κλοπή, τρομοκρατική ενέργεια, καιρικά φαινόμενα και τόσα άλλα.

Με την ασφαλιστική του κάλυψη, κατά το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη, ο οδηγός και ιδιοκτήτης μπορεί να αισθάνεται ηρεμία και ασφάλεια, γνωρίζοντας πως ό,τι κι αν συμβεί, υπάρχει τρόπος και μπορεί να αντιμετωπιστεί με την καλύτερη μέθοδο. Αρκεί, βέβαια, να έχει εκ των προτέρων επιλέξει ένα πακέτο ασφάλισης το οποίο όχι μόνο καλύπτει την αστική ευθύνη του οχήματος σε περιπτώσεις ατυχήματος, αλλά και μία σειρά αστάθμητων παραγόντων που μπορεί να προκύψουν.

Την ίδια στιγμή όμως, είναι απαραίτητη προϋπόθεση αυτή η ασφάλιση να καλύπτει και μία σειρά άλλων προϋποθέσεων: Να είναι αξιόπιστη, να αποζημιώνει γρήγορα, να διευκολύνει τις σχετικές διαδικασίες και φυσικά να αποτελεί μία οικονομική και ευέλικτη λύση προσαρμοσμένη στις ανάγκες του ασφαλισμένου.

Ασφαλιστική κάλυψη που «απαντά» σε κάθε ζήτημα

Αυτό που πρωτίστως χρειάζεται καθένας μας όταν ασφαλίζει το όχημά του, είναι η βεβαιότητα πως σε περίπτωση ανάγκης, θα έχει το «στήριγμα» που θα τον βγάλει από κάθε δυσκολία, με σιγουριά και απλότητα. Ένα όνομα στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης όπως είναι αυτό της Εθνικής Ασφαλιστικής, ταυτισμένο με την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη, δεν μπορεί παρά να εκπληρώνει στο έπακρο την προϋπόθεση αυτή. Παράλληλα, ο συγκεκριμένος οργανισμός έχει τη δυνατότητα με ιστορία 130 ετών και με ηγετική θέση στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά, να προσφέρει σύγχρονες λύσεις για κάθε ιδιοκτήτη οχήματος.

Τα ασφαλιστικά προγράμματα Αuto [Protect] της Εθνικής Ασφαλιστικής παρέχουν καλύψεις και προνόμια στον ασφαλισμένο, καθώς το ασφαλιστήριο εκδίδεται άμεσα, διασφαλίζουν γρήγορη και απλή διαδικασία προασφαλιστικού ελέγχου, προσφέρουν ευελιξία ως προς τη διάρκεια της ασφάλισης, με συμβόλαια που ξεκινούν από τρίμηνη διάρκεια. Αντίστοιχα ευέλικτη είναι και η διαδικασία της πληρωμής των ασφαλίστρων , η οποία μπορεί να γίνεται διαδικτυακά, μέσω πάγιας εντολής, ακόμα και μέσω πιστωτικών καρτών της ΕΤΕ, με άτοκες δόσεις, αναλόγως με το πρόγραμμα και τη διάρκειά του.

Η Εθνική Ασφαλιστική παρέχει οργανωμένη εξυπηρέτηση σε περίπτωση ατυχήματος με υπηρεσίες όπως :φροντίδα Ατυχήματος, τοπική ρυμούλκηση, οδική βοήθεια, συμμετοχή στο σύστημα φιλικού διακανονισμού -ώστε ακόμα και σε περίπτωση μη υπαιτιότητας του ασφαλισμένου, η αποζημίωση να καταβάλλεται από την Εθνική Ασφαλιστική – και πλήθος άλλων παροχών ανάλογα με το πρόγραμμα που εμείς θα επιλέξουμε για το όχημά μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρέχεται επιπλέον η δυνατότητα κάλυψης της ζημιάς του οχήματός μας από ανασφάλιστο όχημα – γεγονός που οδηγεί σε άμεση λύση, ακόμα και σε αυτή την περίπλοκη κατάσταση. Επίσης, παρέχεται κάλυψη Νομικής Προστασίας καθώς και Εγγύησης Ασφαλίστρου σύμφωνα με την οποία σε περίπτωση μέχρι και δύο ατυχημάτων το χρόνο από δική μας υπαιτιότητα, δεν αυξάνεται το ασφάλιστρο.

Τρία προγράμματα με ασφαλιστικές, προνομιακές λύσεις για κάθε ανάγκη

Τρία διαφορετικά πακέτα του προγράμματος Αuto [Protect]ικανοποιούν τις ανάγκες κάθε ιδιοκτήτη αυτοκινήτου, παρέχοντάς του όλα τα προνόμια που αξίζει για την επιλογή του.

Αρχικά, το Αuto [Protect] Classic, μία οικονομική λύση που παρέχει τα απαραίτητα προνόμια για κάθε ιδιοκτήτη οχήματος: Η υποχρεωτική από το Νόμο Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης του Ιδιωτικής Χρήσης Αυτοκινήτου ή και Μοτοσικλέτας, παρέχεται σε προσιτή τιμή και συμπληρώνεται από μία σειρά από σύγχρονες καλύψεις όπως η αποκατάσταση ζημιών από ανασφάλιστο όχημα και η εγγύηση ασφαλίστρου, ενώ το πακέτο μπορεί να συμπληρωθεί με σημαντικές προαιρετικές καλύψεις, όπως Προσωπικό Ατύχημα Οδηγού και Θραύση Κρυστάλλων χωρίς απαλλαγές στα συνεργαζόμενα συνεργεία, Νομική Προστασία κ.ά.

Ακολουθεί το πρόγραμμα Auto [Protect] Extra, με επιπλέον παροχές: Βασικό του πλεονέκτημα είναι το γεγονός πως απαντά στις ανησυχίες μας για τα επικίνδυνα φυσικά φαινόμενα, η συχνότητα των οποίων μεγαλώνει, λόγω των συνεπειών της κλιματικής αλλαγής. Το Auto[Protect] Extra καλύπτει τους έκτακτους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν από αυτά, όπως επίσης και από πυρκαγιά ή κλοπή. Παράλληλα, περιλαμβάνει Νομική Προστασία σε περίπτωση ατυχήματος αλλά και κάλυψη Θραύσης Κρυστάλλων.

Το πληρέστερο ασφαλιστικό πρόγραμμα της Εθνικής Ασφαλιστικής είναι όμως το Auto [Protect] Premium, που περιλαμβάνει και την κάλυψη των ιδίων ζημιών του αυτοκινήτου σας (μικτή ασφάλιση), συνεπεία τόσο ατυχήματος, όσο και κακόβουλων ενεργειών ή ζημιές του οχήματος συνεπεία κλοπής του, σε ανταγωνιστικές τιμές. Ειδικά για τα πρωτοκυκλοφορούντα οχήματα με αξία έως 50.000€, προσφέρεται επιπλέον ο όρος εγγύησης ασφαλιστικής αξίας, σύμφωνα με τον οποίο η Εθνική Ασφαλιστική αναλαμβάνει να καταβάλει το συνολικό κεφάλαιο για το οποίο είναι ασφαλισμένο το όχημα, για τα τρία πρώτα έτη ασφάλισης από την κυκλοφορία του, στις περιπτώσεις ολικής κλοπής ή ολικής καταστροφής από κινδύνους: Πυρός, Πυρός από τρομοκρατικές, Ίδιες Ζημιές (Μικτή), Ίδιες Ζημιές σε περίπτωση Κλοπής και Ζημιές από ακραία Φυσικά Φαινόμενα.

Εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά

Όλα τα προγράμματα ασφάλισης Αuto [Protect] της Εθνικής Ασφαλιστικής μπορούμε να τα βρούμε εύκολα και γρήγορα, ακόμα και online, μέσω της ιστοσελίδας http://www.ethnikiprotect.gr, αλλά και στα υποκαταστήματα και το δίκτυο ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της Εθνικής Ασφαλιστικής και στα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας. Με την εγκυρότητα ενός από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο της ασφάλισης, κερδίζουμε μια σειρά προνομίων για το όχημά μας, την περιουσία μας, πρωτίστως όμως για την ασφάλειά μας. Με τα προγράμματα Αuto [Protect] της Εθνικής Ασφαλιστικής, καθένας μας κερδίζει ευελιξίακαι διασφαλίζει την ασφαλιστική κάλυψη του οχήματος και τη σιγουριά του ιδιοκτήτη πως έχει κάνει το καλύτερο δυνατό για τον ίδιο!

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.ethniki-asfalistiki.gr, στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης +302130318189 (Ελλάδα και εξωτερικό) ή 18189 (Ελλάδα) ή μπορείτε να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο ethniki@insurance.nbg.gr