ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ελλάκτωρ: Έγκληση κατά του Αναστάσιου Καλλιτσάντση - Τι απαντά

Ελλάκτωρ: Έγκληση κατά του Αναστάσιου Καλλιτσάντση - Τι απαντά

Στην κατάθεση έγκλησης κατά του πρώην Διευθύνοντος Συμβούλου της Ελλάκτωρ Αναστάσιου Καλλιτσάντση προχώρησε η νυν διοίκηση του ομίλου, στα πλαίσια του διαχειριστικού ελέγχου που διενεργεί.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν κύκλοι της εταιρείας, πρόκειται για την πρώτη έγκληση, χωρίς να αποκλείουν το γεγονός να υπάρξουν και άλλες, σε περίπτωση που προκύψουν επιπλέον στοιχεία.

Σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους, στο πλαίσιο του διαχειριστικού ελέγχου που βρίσκεται σε εξέλιξη έχει προκύψει πως ο κ. Καλλιτσάντσης φέρεται να εξυπηρετούσε συγκεκριμένα συμφέροντα, αξιοποιώντας την προνομιακή του θέση.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να υπάρξει έγκληση και κατά του πρώην Διευθύνοντος Συμβούλου της Άκτωρ, Αλέξανδρου Εξάρχου.

Από την πλευρά του ο κ. Αναστάσιος Καλλιτσάντσης σχολίασε στο CNN Greece ότι «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται» προσθέτοντας ότι «ας δούμε κατ' αρχήν τι λένε αλλά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε».

Επιπλέον έκανε λόγο για κακόβουλες πράξεις από την πλευρά της νέας διοίκησης σχολιάζοντας ότι δεν είναι τυχαίο ότι όλα γίνονται ενόψει της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

Σημειώνται ότι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Ελλάκτωρ, η είναι προγραμματισμένη για τις 2 Απριλίου και κατά την οποία θα συζητηθεί το θέμα της προτεινόμενης αύξησης μετοχικού κεφαλαίου ύψους έως 120,5 εκατ. ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ