ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εθνική Ασφαλιστική: Νέο ασφαλιστικό-επενδυτικό πρόγραμμα Full [Capital Plan]

Εθνική Ασφαλιστική: Νέο ασφαλιστικό-επενδυτικό πρόγραμμα Full [Capital Plan]
INTIME NEWS

Ένα νέο ασφαλιστικό προϊόν το Full [Capital Plan], το οποίο στοχεύει στη μελλοντική δημιουργία κεφαλαίου για την εκπλήρωση μεσο-μακροπρόθεσμων στόχων τους, ατομικών ή και οικογενειακών δημιούργησε η Εθνική Ασφαλιστική.

Τo Full [Capital Plan] είναι ασφαλιστικό – επενδυτικό πρόγραμμα τύπου Unit Linked που συνδέεται με Επενδυτικά Κεφάλαια τύπου “Lifecycle - Κύκλου Ζωής”. Σχεδιάστηκε από την Εθνική Ασφαλιστική σε συνεργασία με την BNP Paribas Asset Management, με στόχο τις ικανοποιητικές αποδόσεις στις επενδύσεις του ασφαλισμένου, ενώ παράλληλα στοχεύει στην μείωση του επενδυτικού κινδύνου όσο πλησιάζει η ημερομηνία λήξης του προγράμματος, προκειμένου να επιτευχθούν οι επενδυτικοί στόχοι.

Ταυτόχρονα, το προϊόν εξασφαλίζει την οικονομική προστασία των αγαπημένων προσώπων του ασφαλισμένου σε περίπτωση απώλειας ζωής. Η διαχείριση της επένδυσης, γίνεται από την εταιρία BNP Paribas Asset Management, έναν επενδυτικό οίκο με παγκόσμια εμβέλεια, πολύ υψηλή τεχνογνωσία, μακροχρόνια εμπειρία στις διεθνείς αγορές και εστίαση στις βιώσιμες επενδύσεις.

Tο Full [Capital Plan] απευθύνεται κυρίως σε όσους διαθέτουν επαρκές υπόλοιπο αποταμιεύσεων και επιθυμούν να επενδύσουν το κεφάλαιο που έχουν ήδη συγκεντρώσει, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα επιπλέον ατομικό εισόδημα για μελλοντική χρήση.

Τα οφέλη που προσφέρει το επενδυτικό πρόγραμμα Full [Capital Plan] περιλαμβάνουν τα παρακάτω:

  • Ευελιξία στην επένδυση με δυνατότητα επιλογής της επενδυτικής διάρκειας, από 10 έως 20 έτη καθώς και του ύψους του συνολικού ασφαλίστρου επένδυσης, με ελάχιστο το ποσό των €5.000.
  • Διαχείριση της επένδυσης από έμπειρο και διεθνώς αναγνωρισμένο διαχειριστή, την BNP Paribas Asset Management. Δεν απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και συνεχή μέριμνα από τον ασφαλισμένο διασφαλίζοντας του έτσι ηρεμία.
  • Ασφαλιστική κάλυψη ζωής.
  • Δυνατότητα μερικής ή ολικής εξαγοράς του ποσού, ακόμη και 3 μήνες μετά την έναρξη της επένδυσης.
  • Bonus επιβράβευσης για δεκαετή συνεπή παραμονή στην επένδυση. Δίδεται η «Επιβράβευση δεκαετίας» ως ένα επιπλέον ποσοστό του Λογαριασμού στη 10η ετήσια επέτειο του συμβολαίου και επιπλέον μία ακόμη παροχή η «Επιβράβευση λήξης» με τη λήξη του προγράμματος (σε συμβόλαια με διάρκεια από 15 έτη και άνω).
  • Ευελιξία στην καταβολή του ποσού στη λήξη του προγράμματος, με δυνατότητα επιλογής εφάπαξ καταβολής του λογαριασμού επένδυσης ή εναλλακτικά μηνιαίας καταβολής ισόβιας ή ορισμένης διάρκειας ή ποσού.

Σημαντική επισήμανση: Η Εθνική Ασφαλιστική δεν παρέχει οιασδήποτε μορφής εγγύηση για την απόδοση ή διατήρηση των επενδυόμενων ποσών στα Επενδυτικά τμήματα Κεφαλαίων, η επένδυση σε Κεφάλαια Οργανισμών Συλλογικών Επενδύσεων σε Κινητές Αξίες (ΟΣΕΚΑ) δεν έχει εγγυημένη απόδοση και οι προηγούμενες αποδόσεις δεν διασφαλίζουν τις μελλοντικές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ