ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ανακαλύψτε τα φύλλα αντιμικροβιακού χαλκού

Ανακαλύψτε τα φύλλα αντιμικροβιακού χαλκού

ανταπόκριση της ζήτησης του καταναλωτικού κοινού εν μέσω κορωνοϊού, διατίθενται πλέον και μέσω λιανικής.

Οι αυτοκόλλητες επιφάνειες 99,9% καθαρού αντιμικροβιακού χαλκού, το υλικό που σκοτώνει τους ιούς και τα βακτήρια, διευρύνουν τα σημεία επαφής με τους καταναλωτές με την σταδιακή είσοδό τους στο χώρο της λιανικής και της διάθεσής τους από μεγάλες αλυσίδες.

Απλά στην χρήση και στην εφαρμογή, μεγάλης διάρκειας ζωής και χαμηλού κόστους, τα αντιμικροβιακά φύλλα CuLifeProtect προσαρμόζονται στις διαστάσεις κάθε επιφάνειας κοινής χρήσης, δημιουργώντας ένα στρώμα προστασίας που χάρη στις μοναδικές ιδιότητες του χαλκού εξοντώνει την πλειοψηφία των ιών και των βακτηρίων, συμπεριλαμβανομένου του Covid-19,σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Ενδεικτικά, σύμφωνα με σχετικές μελέτες[1], σε επιφάνειες που ο Covid-19 ανιχνεύονταν ακόμη και μετά από 72 ώρες, με την χρήση επιστρώματος χαλκού, το αντίστοιχο διάστημα μειώθηκε στις 4 ώρες.

Ιδανικά για κοινόχρηστες επιφάνειες που αγγίζουμε καθημερινά σε καταστήματα, γραφεία,ή και στο σπίτι, τα αυτοκόλλητα φύλλα αντιμικροβιακού χαλκού διατίθενται σε τρεις συσκευασίες διαστάσεων, ώστε να μπορούν να επικολληθούν άνετα σε διακόπτες ανελκυστήρων, σε πόμολα και χερούλια, στα θυροτηλέφωνα, αλλά και στις μεγάλες επιφάνειες καταστημάτων, εστιατορίων, ή ακόμα και πλοίων και ΜΜΜ. Σημειώνεται πως, με στόχο την απόκτηση ενός ακόμα μέτρου προστασίας και ανάσχεσης των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων, φύλλα χαλκού ήδη χρησιμοποιούνται σε Νοσοκομεία[2] και Κλινικές ανά την υφήλιο, περιλαμβανομένης της Ελλάδας.

Στο πλαίσιο αυτό και επιπλέον του e-shop της εταιρείας, τα προϊόντα αντιμικροβιακού χαλκού της CuLifeProtectδιατίθενται πλέον και μέσω του δικτύου των καταστημάτων ΚΑΥΚΑΣ και LeroyMerlin, αλλά και επιλεγμένων αλυσίδων supermarkets.

[1]https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMc2004973?query=featured_home

[1]https://journals.sagepub.com/doi/full/10.1177/1937586715592650

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ