ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Reggeborgh: Ανεύθυνη πράξη η αναβολή της Γενικής Συνέλευσης της Ελλάκτωρ

Reggeborgh: Ανεύθυνη πράξη η αναβολή της Γενικής Συνέλευσης της Ελλάκτωρ

Τη λύπη της για την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης της Ελλάκτωρ εκφράζει με ανακοίνωσή της η Reggeborgh υποστηρίζοντας ότι μπορεί να θέσει σε κίνδυνο το μέλλον της εταιρείας. 

Η ανακοίνωση της Reggeborgh Invest B.V.


«Η Reggeborgh Invest B.V. επιθυμεί να εκφράσει τη λύπη της που η χθεσινή (σσ Παρασκευή) έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Ελλάκτωρ ΑΕ αναβλήθηκε για τις 22 Απριλίου μετά από αίτημα των ίδιων αυτών μετόχων που είχαν ζητήσει τη σύγκλησή της.

Η Reggeborgh εκφράζει την ανησυχία της ότι αυτή η περιττή αναβολή της γενικής συνέλευσης και η καθυστέρηση της λήψης απόφασης για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ενδέχεται να θέσουν σε κίνδυνο το μέλλον της εταιρείας και να οδηγήσουν σε πρόσθετες ζημίες στα έργα της τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά ανεύθυνη πράξη, στρεφόμενη άμεσα κατά των συμφερόντων της Ελλάκτωρ, των μετόχων της, των περίπου 6.000 εργαζομένων της και άλλων ενδιαφερομένων.

Η Reggeborgh επιθυμεί να επαναλάβει – για άλλη μια φορά – την ισχυρή υποστήριξή της στην προτεινόμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Ελλάκτωρ και την εμπιστοσύνη της στη δυναμική του ομίλου στο μέλλον, υπό την προϋπόθεση ότι θα αποκατασταθεί η χρηματοοικονομική του σταθερότητα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ