ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Ψηφιακή Μέριμνα ξεκινάει στον Κωτσόβολο

Η Ψηφιακή Μέριμνα ξεκινάει στον Κωτσόβολο

Η μεγαλύτερη ποικιλία Laptops, PCs και Tablets περιμένει τους δικαιούχους του προγράμματος για ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Στις μέρες μας, η πρόσβαση στη γνώση χρειάζεται και πρόσβαση στην τεχνολογία. Αυτή την ανάγκη έρχεται να καλύψει το πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα» που υλοποιείται από τα Υπουργεία Παιδείας και Θρησκευμάτων, Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης σε συνεργασία με την Κοινωνία της Πληροφορίας.

Ο Κωτσόβολος συμμετέχει σε αυτή την πρωτοβουλία με τη μεγαλύτερηποικιλίασυσκευών και άμεση διαθεσιμότητα σε χιλιάδες προϊόντα.

Το πρόγραμμα παρέχειστους δικαιούχους voucherαξίας 200 ευρώ για την αγορά laptop, PC ή tablet σε μαθητές, όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, σπουδαστές και φοιτητές.

Ποιους αφορά

Αφορά παιδιά και νέους ηλικίας από 4 έως 24 ετών. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι καλύπτει όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες, από το νηπιαγωγείο μέχρι και το πανεπιστήμιο.Το βασικό κριτήριο συμμετοχής είναι η φόρμουλα του «ισοδύναμου οικογενειακού εισοδήματος», το οποίο δεν θα πρέπει να ξεπερνά τις 6.000 ευρώ. Το «ισοδύναμο οικογενειακό εισόδημα» προκύπτει από το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα, τον αριθμό των παιδιών ανά οικογένεια και το αν μια οικογένεια είναι μονογονεϊκή ή όχι.

Διαδικασία συμμετοχής

Η συμμετοχή γίνεται μέσα από την πλατφόρμα που έχει δημιουργήσει η Κοινωνία της Πληροφορίαςμε τους κωδικούς του Taxisnet, ώστε να διαπιστωθεί αν ο ενδιαφερόμενος είναι δικαιούχος. Στην περίπτωση που πληρούνται οι όροι συμμετοχής, τότε η επιδότηση εκδίδεται με τη μορφή ενός μοναδικού ηλεκτρονικού κωδικού.

Κράτηση Συσκευής

Εφόσον ένας ενδιαφερόμενος επιβεβαιώσει ότι είναι δικαιούχος και έχει το voucher, από την πλατφόρμα,μπορεί να επισκεφτεί ένα κατάστημα Κωτσόβολος, να καλέσει στο 210 2899999 ή να μπει στο www.kotsovolos.gr και να παραγγείλειτησυσκευήτης επιλογής του.

Σε περίπτωση που ο δικαιούχος επιλέξει συσκευή μεγαλύτερης αξίας από το voucher της Ψηφιακής Μέριμνας, τότε το ποσό των 200 ευρώ εκπίπτει από το τελικό κόστος.

Τρόπος Εξαργύρωσης

Τα voucher θα μπορούν να εξαργυρωθούν από τις 12 Απριλίου έως τις 30 Ιουλίου για την αγορά Laptop, Pc και tablet της επιλογής των δικαιούχων.

Παραλαβή Συσκευής

Μόλις ανοίξει η πλατφόρμα εξαργύρωσης και ολοκληρωθεί η παραγγελία, οι δικαιούχοι θα μπορούν να παραλάβουν άμεσα τη συσκευή τους από ένα κατάστημα Κωτσόβολος και εντός 24 ωρών στον χώρο τους εφόσον έχουν επιλέξει παράδοση στο σπίτι τους.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα Ψηφιακής Μέριμνας αλλά και για laptops, PCs και tablets μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να βρει εδώ: https://www.kotsovolos.gr/psifiaki-merimna

OΚωτσόβολος ενδυναμώνει τους ανθρώπους να ζήσουν μία καλύτερη ζωή με την τεχνολογία και για αυτό φροντίζει να διαθέτει μεγάλη ποικιλία επιλογών και άμεση διαθεσιμότητα σε Laptops, PCs και Tabletsγια να διασφαλίσει ότι οι δικαιούχοι θα λάβουν άμεσα τη συσκευή τους μετά την εξαργύρωση του voucher.

Εδώ το διαφημιστικό σποτ:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ