ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

O Αντώνης Ρέμος στην κορυφαία ομάδα της ZeniΘ!

O Αντώνης Ρέμος στην κορυφαία ομάδα της ZeniΘ!

Απολαύστε τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου εντελώς δωρεάν, αποκλειστικά στο Facebook και το Instagram της ZeniΘ το Σάββατο 17 Απριλίου

H ΖeniΘ, ο 1οςπάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα,ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κορυφαίο τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο! Ο αγαπημένος καλλιτέχνης του κοινού και από μία τις μεγαλύτερες φωνές του ελληνικού τραγουδιού έρχεται στην κορυφαία ομάδα ενέργειας της ZeniΘ για να συμμετέχει σε ξεχωριστές δράσεις με πολλές εκπλήξεις, ξεκινώντας από μία μουσική βραδιά που θα είναι διαθέσιμηαποκλειστικά στο Facebook και το Instagram τηςεταιρείας, δωρεάν για όλους.

Η διαδικτυακή συναυλία με τον Αντώνη Ρέμοθα μεταδοθεί το Σάββατο 17 Απριλίου στις 8.00 μ.μ. μόνο μέσα από το Facebook και το Instagram της ZeniΘ.

Σε μία σπάνια online εμφάνιση, ο σπουδαίος καλλιτέχνης και η πολυμελής ορχήστρα του έρχονται για να μαγέψουν και να ταξιδέψουν μουσικά το κοινό της ZeniΘ μέσα από μοναδικές εκπλήξεις και αγαπημένες επιτυχίες του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού.

O κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing, Επικοινωνίας και DigitalStrategyτης ZeniΘ, δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε τον Αντώνη Ρέμο, τον κορυφαίο Έλληνα τραγουδιστή στην κορυφαία ομάδα ενέργειας της ZeniΘ και ανυπομονούμε να τον απολαύσουμε μαζί με το κοινό μας στην αποκλειστική διαδικτυακή συναυλία του στο Facebook και το Instagramτης εταιρείας! Η προσθήκη του Αντώνη Ρέμου στην ομάδα μας εντάσσεται στο πλαίσιο της φιλοσοφίας μας να προσφέρουμε αξέχαστες εμπειρίες στους πελάτες μας, τους οποίους θέλουμε διαρκώς να επιβραβεύουμε έμπρακτα για την εμπιστοσύνη τους μέσα από τα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες μας, αλλά και ανατρεπτικές και κορυφαίες συνεργασίες μας».

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: Facebook, LinkedIn, Instagram και Twitter.

#ZeniΘ #KoryfaiaEnergeia #KoryfaiaOmada

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ