ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το νέο Ελληνικό YouTube κανάλι της iRobot είναι live and... cleaning!

Το νέο Ελληνικό YouTube κανάλι της iRobot είναι live and... cleaning!

H iRobot, η Νο.1 μάρκα παγκοσμίως στις πωλήσεις ρομποτικών σκουπών, με περισσότερα από 30 χρόνια τεχνογνωσία και συνεχή καινοτομία στον κλάδο των οικιακών ρομπότ και η MEDIACUBE, με πολυετή εμπειρία στο χώρο του Digital Marketing, δημιουργούν μαζί το νέο YouTube κανάλι iRobot Greece.   

To iRobot Greece είναι το ολοκαίνουργιο κανάλι στο YouTube με μοναδικό περιεχόμενο, που δεν παρουσιάζει απλά προϊόντα, αλλά προσφέρει smart λύσεις, αναδεικνύοντας παράλληλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά που κάνουν την iRobot να υπερέχει.

Έξυπνοι οδηγοί και how-to videos θα αναλάβουν τη γνωριμία του κοινού με τις ρομποτικές σκούπες της iRobot, ενώ οι εξοικειωμένοι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν όλα τα μυστικά που κρύβουν οι Roomba και οι Braava, ανακαλύπτοντας νέες λειτουργίες!

Νέα video και playlists “ανεβαίνουν” σχεδόν καθημερινά, καθιστώντας το iRobot Greece ένα ζωντανό κανάλι YouTube και όχι άλλο ένα προϊοντικό showroom.

Το νέο κανάλι iRobot Greece θα αναδείξει τη νέα εποχή καθαριότητας που φέρνει η iRobot στην Ελλάδα, με τις επιτυχημένες σειρές Roomba και Braava.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ