ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ημερίδα για τις κρίσιμες σχέσεις μελών των Δ.Σ. στην κορυφή των εταιρειών

Ημερίδα για τις κρίσιμες σχέσεις μελών των Δ.Σ. στην κορυφή των εταιρειών
Unsplash

Ημερίδα με τίτλο «Στα ενδότερα των Διοικητικών Συμβουλίων εταιρειών: Η ευαίσθητη σχέση του Διευθύνοντος Συμβούλου με τον Πρόεδρο» πραγματοποιείται την Πέμπτη 22 Απριλίου, ώρα 09:00, στη Βρετανική Κατοικία με δυνατότητα παρακολούθησης της ζωντανής μετάδοσης σε webcast.

Στην ημερίδα συμμετέχουν διακεκριμένοι ομιλητές, ακαδημαϊκοί, στελέχη και επιχειρηματίες που γνωρίζουν σε βάθος το αντικείμενο. Εξετάζονται οι δυναμικές σχέσεις προέδρου, διευθύνοντος συμβούλου, μελών ΔΣ, εκτελεστικών και μη. Οι διαφορετικοί ρόλοι και οι προϋποθέσεις αποτελεσματικής συνεργασίας. Οι κοινές προκλήσεις και πως μπορεί να αντιμετωπιστούν.

Κεντρικός εισηγητής της ημερίδας είναι ο Patrick Dunne, διεθνώς αναγνωρισμένος ειδικός στην εταιρική διακυβέρνηση, συγγραφέας του βραβευμένου βιβλίου Boards. Ο διάσημος εισηγητής με μακρά θητεία στο Πανεπιστήμιο Warwick, είναι Πρόεδρος της Boardelta, του EY Foundation και του ESSA- Education Sub Saharan Africa.

Μετά την κεντρική εισήγηση ακολουθεί συζήτηση με διακεκριμένα επιχειρηματικά στελέχη που έχουν απαντήσει σε ισχυρές προκλήσεις από τη θέση Προέδρου ή μέλους ΔΣ ή Διευθύνοντος Συμβούλου μεγάλων εταιρειών. Συμμετέχουν οι:

  • Βασίλης Φουρλής, Εκτελεστικός πρόεδρος του ομίλου Φουρλής.
  • Francesca Ecsery, Μη εκτελεστικό μέλος ΔΣ Air France, F&C Investment Trust plc.
  • Παναγιώτης Ταμπούρλος, Μέλος ΔΣ της ΔΕΣΦΑ, Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.
  • Δημήτρης Βιδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος Παλίρροια.

Η ημερίδα διεξάγεται με την στήριξη του Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, της εταιρείας επιμόρφωσης μελών ΔΣ Financial Times BDP και με περιορισμένες θέσεις συμμετεχόντων.
Εγγραφές: https://www.eventora.com/en/Events/better-boards-ceo-chair-board-

ΔΗΜΟΦΙΛΗ