SPONSORED ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

FullLifePlan: Το πρόγραμμα για ένα αισιόδοξο μέλλον

FullLifePlan: Το πρόγραμμα για ένα αισιόδοξο μέλλον

Έχει περάσει ένας ολόκληρος χρόνος από την έναρξη της πανδημίας του Covid-19 και πλέον, είμαστε σε θέση να κοιτάξουμε πίσω και να αναλογιστούμε πόσο καθοριστική υπήρξε αυτή η παγκόσμια υγειονομική κρίση για τη ζωή μας.

Ομολογουμένως, οι τελευταίοι μήνες ήταν ιδιαίτερα δύσκολοι για όλους μας, καθώς οι πρωτόγνωρες συνθήκες που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε, μας προκάλεσαν έντονη ανασφάλεια και αβεβαιότητα για το αύριο. Ταυτόχρονα όμως, αυτή η νέα πραγματικότητα μας έδωσε τη δυνατότητα να επανεξετάσουμε πολλούς τομείς της ζωή μας και να επανασχεδιάσουμε το μέλλον μας.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία, οι περισσότεροι από εμάς βρήκαμε ένα σημαντικό κίνητρο για να οραματιστούμε ένα μακροπρόθεσμο αύριο, δημιουργώντας έτσι ένα ολοκληρωμένο πλάνο ζωής και καταλήγοντας στο ποια είναι τα βαθύτερα ζητούμενά μας από αυτό. Αν καταλάβαμε κάτι, λοιπόν, αυτό είναι πως σε ιδιαίτερα κρίσιμες περιόδους όπως η παρούσα, είναι απαραίτητο να έχουμε μεριμνήσει, δηλαδή να έχουμε εξασφαλίσει ένα σημαντικό κεφάλαιο, το οποίο θα ανταποκρίνεται στους στόχους που έχουμε θέσει, ενώ συγχρόνως θα δημιουργεί τις βάσεις για μία καλύτερη ποιότητα ζωής για εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Aυτό μπορεί να κάνει τώρα για εμάς το νέο ασφαλιστικό-επενδυτικό πρόγραμμα της Εθνικής Ασφαλιστικής, Full[Life Plan], το οποίο αποτελεί ένα δυνατό «στήριγμα», έναν «σύμμαχο» που σταδιακά μπορεί να μας βοηθήσει να κάνουμε πραγματικότητα, το ξέγνοιαστο και αισιόδοξο μέλλον που ονειρευόμαστε.

Πραγματοποιώντας ένα πλάνο ζωής με τη βοήθεια των ειδικών

  • Ο βασικός λόγος που το πρόγραμματακτικών καταβολών ασφαλίστρου της Εθνικής Ασφαλιστικής, Full[LifePlan], αξίζει την εμπιστοσύνη μας, είναι γιατί μας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσουμε ένα κεφάλαιο, μέσω συστηματικών περιοδικών μηνιαίων πληρωμών, στοχεύοντας στην επίτευξη απόδοσης σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα.

Εύλογα, πολλοί από εμάςσκέφτονται πως δεν επιθυμούν να διαχειριστούν μόνοι τους τα χρήματα που θα αποταμιεύουν κάθε μήνα και πως χρειάζονται απαραίτητα την έμπειρη συνεισφορά ενός ειδικού, ο οποίος θα τους βοηθά σταδιακά να συγκεντρώσουν ένα αξιόλογο επενδυτικό κεφάλαιο, θέτοντας έναν συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα.

Αυτό το κομμάτι του προγράμματος της Εθνικής Ασφαλιστικής, αναλαμβάνει η BNP Paribas Asset Management, ένας έμπειρος διαχειριστής διεθνούς εμβέλειας, ο οποίος μας παρέχει πρόσβαση στις διεθνείς αγορές και μας απελευθερώνει από ένα επιπλέον βάρος, αφού δεν απαιτεί από εμάς να διαθέτουμε εξειδικευμένες γνώσεις πάνω στο ζήτημα.

Ένα ευέλικτο πρόγραμμα με πολλαπλά οφέλη για τον ασφαλισμένο

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε, πως για να προχωρήσουμε πλέον σε μία τέτοια επένδυση, δεν απαιτείται κάποιο υπέρογκο αρχικό κεφάλαιο, αλλά το ελάχιστο μηνιαίο ποσό των 70 ευρώ για ένα πρόγραμμα που ξεπερνά τα 15 έτη και των 80 ευρώ για ένα πρόγραμμαμε χρονικό ορίζοντα από 10 έως 20 έτη.Ταυτόχρονα, χάρη στη δυνατότητα ενίσχυσης της επένδυσης κατά τη διάρκεια του προγράμματος που θα επιλέξουμε, μπορούμε να προσθέσουμε ανά διαστήματα επιπλέον έκτακτες καταβολές, ενώ έχουμε το δικαίωμα εξαγοράς ή μερικής εξαγοράς, ήδη από τον τρίτο μήνα της επένδυσής μας. Παρόλα αυτά, το σημαντικότερο όφελος που μας παρέχει το Full[LifePlan]της Εθνικής Ασφαλιστικής, είναι πως έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά με γνώμονα τη δική μας ασφάλεια. Συνεπώς, καθώς πλησιάζει η ημερομηνία λήξης του προγράμματος, μειώνεται σημαντικά ο επενδυτικός κίνδυνος, περιορίζοντας συγχρόνως τον κίνδυνο απωλειών, καθώς η μεταβλητότητα με την παρέλευση των ετών μειώνεται σταδιακά. Επιπλέον ,ο ασφαλισμένος μπορεί, εάν το επιθυμεί, να προσθέσει επιπλέον την ασφαλιστική κάλυψη της απαλλαγής πληρωμής ασφαλίστρων, θωρακίζοντας ακόμη περισσότερο τη συνέχιση της επένδυσής του, σε περίπτωση που δεν είναι σε θέση να εργαστεί.

Γιορτάζοντας μία μακροχρόνια σχέση ζωής, συνέπειας και εμπιστοσύνης

Λαμβάνοντας υπόψη μας όλα τα παραπάνω, καταλαβαίνουμε ότι το πρόγραμμα Full[LifePlan]της Εθνικής Ασφαλιστικής δεν περιορίζεται στα αυστηρά πλαίσια ενός οποιουδήποτε προγράμματος τακτικών καταβολών ασφαλίστρου, αλλά δημιουργεί μία ουσιαστική σχέση ζωής, εμπιστοσύνης και συνέπειας με τον ασφαλισμένο. Ακριβώς για αυτό, έχει προνοήσει ώστε να επιβραβεύει τους πιο συνεπείς ασφαλισμένους, δίνοντας στη λήξη της δεκαετίας του προγράμματος, δηλαδή στη 10η ετήσια επέτειο του συμβολαίου, την «Επιβράβευση δεκαετίας», ως ένα επιπλέον ποσοστό του Λογαριασμού Επένδυσης εφόσον δεν υπάρχει κάποια εκκρεμή ανεξόφλητη οφειλή. Το ίδιο συμβαίνει και με το πέρας του προγράμματος, όπου ο ασφαλισμένος λαμβάνει μία επιπλέον παροχή, την «Επιβράβευση λήξης», ενώ του παρέχεται μία πληθώρα επιλογών, όπως η δυνατότητα λήψης του ποσού εφάπαξ ή τμηματικά, με άλλους εναλλακτικούς διακανονισμούς, καθώς και με τη μορφή ισόβιας σύνταξης.

Εάν θέλουμε, λοιπόν, να πραγματοποιήσουμε ένα πρώτο μικρό βήμα προς ένα καλύτερο και πιο σίγουρο μέλλον, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε, είναι να στραφούμε σε μία σύγχρονη λύση, όπως το ευέλικτο και αξιόπιστοFull[LifePlan] της Εθνικής Ασφαλιστικής. Οι έμπειροι και κατάλληλα πιστοποιημένοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές της είναι στη διάθεσή μας, για να μας βοηθήσουν να διαμορφώσουμε μαζί ένα πρόγραμμα τακτικών καταβολών ασφαλίστρου, το οποίο θα ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες και τις επιθυμίες μας, διασφαλίζοντας συγχρόνως ένα αισιόδοξο «αύριο» για εμάς και τις οικογένειές μας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στους κατάλληλα πιστοποιημένους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της Εθνικής Ασφαλιστικής, στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης +302130318189 (Ελλάδα και εξωτερικό) ή 18189 (Ελλάδα), να επισκεφθείτε την εταιρική ιστοσελίδα: www.ethniki-asfalistiki.grή να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο ethniki@insurance.nbg.gr.

Σημαντική επισήμανση: η Εθνική Ασφαλιστική δεν παρέχει οποιασδήποτε μορφής εγγύηση για την απόδοση ή διατήρηση των επενδυομένων ποσών στα Επενδυτικά τμήματα Κεφαλαίων. Η επένδυση σε Κεφάλαια Οργανισμών Συλλογικών Επενδύσεων σε Κινητές Αξίες (ΟΣΕΚΑ) δεν έχει εγγυημένη απόδοση και οι προηγούμενες αποδόσεις δεν διασφαλίζουν τις μελλοντικές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ