SPONSORED ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Υγεία στο full εν μέσω πανδημίας: Οι επιλογές που κάνουν τη διαφορά

Υγεία στο full εν μέσω πανδημίας: Οι επιλογές που κάνουν τη διαφορά

Τον τελευταίο χρόνο η λέξη ασφάλεια έχει γίνει μέρος του καθημερινού μας λεξιλογίου, ειδικότερα σε ό,τι αφορά στην υγεία μας. Η φροντίδα της υγείας μας αποτελεί πλέον καθημερινή υπόθεση, το ίδιο -δυστυχώς- και το άγχος τόσο για τη δική μας υγεία, όσο και των αγαπημένων μας προσώπων.

Η πανδημία μας έκανε αναμφίβολα να αναθεωρήσουμε τον τρόπο με τον οποίο φροντίζουμε την ευεξία μας και να γίνουμε περισσότερο προσεκτικοί και σχολαστικοί και με το παραμικρό θέμα υγείας. Καθώς όμως ενημερωνόμαστε καλύτερα και περισσότερο για θέματα που αφορούν στην υγεία μας, την ίδια ώρα αισθανόμαστε περισσότερο άγχος.

Πώς μπορούμε να περιορίσουμε, λοιπόν, το στρες της νέας πραγματικότητας και να αισθανόμαστε καθημερινά περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά για την υγεία μας και φυσικά, για την υγεία κάθε αγαπημένου μας προσώπου; Με λίγα λόγια, πώς μπορούμε να βάλουμε το άγχος για τον κορωνοϊό, σε καραντίνα;

Τα δεδομένα της νέας πραγματικότητα δημιούργησαν νέες ανάγκες για όλους μας. Ταυτόχρονα όμως, έφεραν και μία πληθώρα νέων επιλογών και υπηρεσιών στη διάθεσή μας, επιλογών που αφορούν άμεσα στην υγεία μας και είναι προσαρμοσμένες στις νέες συνθήκες ζωής.

Το παράδειγμα της Εθνικής Ασφαλιστικής είναι χαρακτηριστικό στη συγκεκριμένη περίπτωση και αποδεικνύει, ότι σε μία εποχή αβεβαιότητας, υπάρχουν ορισμένες σταθερές και αξίες, που μπορούν να μας βοηθήσουν να απολαμβάνουμε μια ξέγνοιαστη ζωή, με σιγουριά και ευελιξία, προστατεύοντας το πολυτιμότερο αγαθό: Την υγεία μας.

Περιορίζοντας το στρες της νέας καθημερινότητας μέσα από τις κατάλληλες εξετάσεις

Ποιες είναι όμως οι υπηρεσίες και οι λύσεις που μας προσφέρει τώρα η Εθνική Ασφαλιστική και οι οποίες έρχονται για να μας βοηθήσουν να απαλλαγούμε από το άγχος της σύγχρονης καθημερινότητας και να κάνουμε τη ζωή μας ασφαλέστερη, προστατεύοντας την υγεία μας, τόσο σε προσωπικό, όσο και οικογενειακό επίπεδο;

Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ, συνιστά εξαιρετικό παράδειγμα των υπηρεσιών που μπορούμε να απολαύσουμε σήμερα. Και αυτό διότι, μεταξύ άλλων, προσφέρει την κάλυψη της εξέτασης μοριακής ανίχνευσης του κορωνοϊού, με μια μικρή συμμετοχή, που ανέρχεται μόλις στα 12 ευρώ. Μέσω του Προγράμματος Διαγνωστικών-Εξωνοσοκομειακών Εξετάσεων Full Health ΔΙΑΓΝΩΣΗ δε, οι ασφαλισμένοι έχουν επίσης τη δυνατότητα να υποβληθούν σε τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού, στο δίκτυο των συνεργαζόμενων διαγνωστικών κέντρων της Affidea, ενώ όσοι είναι ασφαλισμένοι με το Πρόγραμμα Διαγνωστικών-Εξωνοσοκομειακών Εξετάσεων Full Health ΔΙΑΓΝΩΣΗ, μπορούν ταυτόχρονα να απευθυνθούν σε γιατρό ειδικότητας πνευμονολόγου, παθολόγου, καρδιολόγου ή ΩΡΛ του εν λόγω δικτύου και εφόσον κριθεί απαραίτητο, να υποβληθούν στην εξέταση Μοριακής Ανίχνευσης.

Υγεία στο full ανεξαρτήτως περιστάσεων με απόλυτη ευελιξία

Φυσικά, σε ό,τι αφορά στην υγεία μας, δεν είναι μόνο η πανδημία που μας απασχολεί. Αυτός είναι ο λόγος που η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει τώρα ένα καινοτόμο προϊόν στην ασφάλιση Υγείας, το Πλήρες Πρόγραμμα Ασφάλισης Υγείας Full [Health]. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα το οποίο απευθύνεται σε όσους θέλουν να φροντίζουν την υγεία τους και να διατηρούν ένα υψηλό επίπεδο ασφαλιστικής κάλυψης, σε όλα τα στάδια της ζωής τους.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, λοιπόν, μας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε το ιδανικό για εμάς επίπεδο κάλυψης, να απολαμβάνουμε υπηρεσίες νοσηλείας και ιατρικής φροντίδας και να πραγματοποιούμε διαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις σε ιατρούς και σε σύγχρονα Νοσηλευτικά Ιδρύματα και Διαγνωστικά Κέντρα της χώρας. Ταυτόχρονα όμως, μας προσφέρει την απαραίτητη ευελιξία, που όλοι μας έχουμε ανάγκη, ειδικότερα την περίοδο που διανύουμε. Να αναφέρουμε απλώς ότι εξασφαλίζει υψηλό ετήσιο όριο κάλυψης σε περίπτωση νοσηλείας, μέχρι του ποσού των 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ μέσα από αυτό, ο ασφαλισμένος μπορεί να επιλέξει ελεύθερα, το νοσοκομείο που θα τον περιθάλψει, τη θέση νοσηλείας του καθώς και τον ιατρό που θα τον φροντίσει. Όλα αυτά, επιλέγοντας το ποσό συμμετοχής του στα έξοδα νοσηλείας, ανάλογα με τις οικονομικές του δυνατότητες.

Το πρόγραμμα Full [Health], προσφέρει επίσης ευελιξία επιλογών και στην κάλυψη των εξόδων των διαγνωστικών εξετάσεων. Να σημειώσουμε, για παράδειγμα, ότι ο ασφαλισμένος μπορεί να επιλέξει απεριόριστη κάλυψη διαγνωστικών εξετάσεων -ή μέχρι του ποσού των 700 ή των 2.000 ευρώ (με συμμετοχή ποσοστού 0% ή 10% για αυτές τις δύο επιλογές). Επιπλέον, έχει στη διάθεσή του έναν δωρεάν ετήσιο προληπτικό έλεγχο για τη φροντίδα της υγείας του, ενώ απολαμβάνει προνομιακές παροχές και δωρεάν υπηρεσίες μέσω Συμβεβλημένου Ομίλου, όπως επισκέψεις σε ιατρούς, οδοντιατρική φροντίδα και φυσιοθεραπευτική φροντίδα.

Μάλιστα, με το Πλήρες Πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας Full Health, το ποσό συμμετοχής του ασφαλισμένου στα έξοδα νοσηλείας μηδενίζεται ή μειώνεται κατά ποσοστό 50% ανάλογα με την επιλογή του νοσοκομείου, καλύπτονται έξοδα που μπορεί να προκύψουν πριν ή μετά τη νοσηλεία και μεταξύ άλλων, παρέχεται η δυνατότητα διενέργειας μίας σειράς από ιατρικές πράξεις χωρίς νοσηλεία -μέχρι το ποσό των 1.000 ευρώ ετησίως- στα Συμβεβλημένα με την Εθνική Ασφαλιστική νοσοκομεία, χωρίς συμμετοχή του ασφαλισμένου -εφόσον γίνει χρήση του κύριου ασφαλιστικού φορέα.

Κάλυψη και ασφάλιση για όλους

Τι γίνεται όμως με τα άτομα που βρίσκονται σε μεγαλύτερες ηλικίες ή τη διασφάλιση της υγείας ολόκληρης της οικογένειάς μας; Τα νέα είναι καλά και στην περίπτωση αυτή, διότι το πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας Full [Health]απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας μέχρι 18 ετών, αλλά και σε ενήλικες μέχρι ηλικίας 70 ετών. Μεριμνώντας ειδικά για τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, λοιπόν, η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει συνδυασμούς νοσοκομειακής κάλυψης, που εξασφαλίζουν τη δυνατότητα εισόδου στο πρόγραμμα μέχρι και την ηλικία των 70 ετών, επιλέγοντας ο ασφαλισμένος το ποσό συμμετοχής του στα έξοδα ανά νοσηλεία -1.500, 3.000 ή 6.000 ευρώ.

Όσο για την υγεία της οικογένειας, είναι σημαντικό να υπογραμμίσουμε πως η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει σημαντικές οικογενειακές εκπτώσεις στα ετήσια ασφάλιστρα προγραμμάτων υγείας, ελαφρύνοντας σημαντικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Δεν μένει όμως μόνο εκεί, αλλά πηγαίνει και ένα βήμα παραπέρα, προσφέροντας και μοναδικές λύσεις ασφάλισης υγείας, στους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη περισσότερο από όλους, δηλαδή σε άτομα με σοβαρό ιατρικό ιστορικό, που επιθυμούν να καλύψουν τα έξοδα νοσηλείας και τις διαγνωστικές εξετάσεις τους μέσω της ασφάλισής τους. Τώρα, λοιπόν, έχουν τη δυνατότητα να ασφαλιστούν με το πρόγραμμα Full Health Ειδικό 4U και το Full Μέριμνα 4U.

Παρά το έντονο άγχος της περιόδου που διανύουμε, λοιπόν, υπάρχουν λύσεις, οι οποίες μπορούν να μας βοηθήσουν να φροντίσουμε την υγεία μας και σε προληπτικό επίπεδο, χωρίς να βγούμε εκτός προϋπολογισμού και κυρίως, γνωρίζοντας πως θα είμαστε καλυμμένοι στο full. Διότι στη νέα πραγματικότητα που βιώνουμε, δεν αυξήθηκαν μόνο οι ανάγκες μας, αλλά και οι επιλογές που έχουμε στη διάθεσή μας. Και όταν αυτές οι επιλογές αφορούν στη διασφάλιση της υγείας μας, τότε σίγουρα αξίζουν την προσοχή μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα ασφάλισης Υγείας Full [Health] της Εθνικής Ασφαλιστικής, μπορείτε να απευθυνθείτε στον ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή, στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης με αριθμό +302130318189 (Ελλάδα και εξωτερικό) και 18189 (Ελλάδα) ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Εταιρίας: www.ethniki–asfalistiki.gr