ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

H Airbus παρουσίασε το Airspace και το μέλλον της ταξιδιωτικής καμπίνας μοιάζει υπέροχο

H Airbus παρουσίασε το Airspace και το μέλλον της ταξιδιωτικής καμπίνας μοιάζει υπέροχο

Με το βλέμμα στο αισιόδοξο μέλλον, η Airbus παρουσίασε στο Λονδίνο τη δική της προσέγγιση για την καμπίνα των μελλοντικών επιβατικών της και η ταξιδιωτική εμπειρία μοιάζει ευοίωνη. Κατά καιρούς σειρές από εφιαλτικά σχέδια μιας άβολης, στριμωγμένης ταξιδιωτικής εμπειρίας ενός δυστοπικού μέλλοντον και ο επιχειρηματικό κολοσσός των αιθέρων θέλει να ανατρέψει το κλίμα. Το Airspace που προτείνει θέλει να κάνει το ταξίδι μόνο πιο ευχάριστο.

Με τους σχεδιαστές να έχουν λάβει σοβαρά υπόψη οτιδήποτε κερδίζει δημοτικότητα στα κοινωνικά δίκτυα, οι άνθρωποι της Airbus μελέτησαν ό,τι αγαπάει το Ίντερνετ και μετά κάθισαν στα σχεδιαστήρια τους. "Παλιότερα δίναμε τη δυνατότητα στις αεροπορικές γραμμές να δημιουργούν τα αεροσκάφη για τις δικές τους ανάγκες. Τώρα απευθυνόμαστε στον ίδιο τον ταξιδιώτη" είπε ο Dr. Kiran Rao, υπεύθυνος στρατηγικής της εταιρίας. "Οι επιλογές τους και οι εμπειρίες τους μας είναι προτεραιότητα και αντικείμενο μελέτης. Τους ακούμε" συμπλήρωσε.

Κρατώντας αρκετά από τα ελκυστικά στοιχεία σχεδιασμού του αεροσκάφους A350 aircraft η καμπίνα του Airspace είναι καλοφωτισμένη και ευρύχωρη. LED φωτισμοί και 3D printed επιφάνειες θα δίνουν χαρακτήρα με απαραίτητη προϋπόθεση να υπάρχει χώρος. Για τις αποσκευές, τους επιβάτες, το πλήρωμα, τις ανάγκες τους.

Η Airbus με το Airspace θέλει να κάνει τον κόσμο του διαδικτύου να πιστέψει σε αυτήν όσο και οι αερογραμμές που επιλέγουν τα σκάφη της.

Μια επιχείρηση στα ύψη

"Η οικονομία επιβραδύνεται. Αυτό αφορά την παγκόσμια οικονομία αλλά όχι την δική μας αγορά. Πιστεύουμε πως για τα επόμενα 5 χρόνια θα έχουμε ανάπτυξη πάνω από 10% το χρόνο στην ήδη δεύτερη μεγαλύτερη αγορά στον κόσμο. Εννοώ πως είναι πολύ σημαντικό βήμα και μια πολύ προσεκτική εκτίμηση που κάνουμε" σχολίασε κατά την τελετή εγκαινίων της νέας μονάδας λίγο καιρό πριν, ο διευθύνων σύμβουλος της Airbus Φαμπρίς Μπρεζιέ.

Η ευρωπαϊκή αεροδιαστημική κοινοπραξία Airbus θέλει να καταφέρει να παραδίδει δύο αεροσκάφη το μήνα, μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ