SPONSORED ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέο κατάστημα για την AshleyFurnitureHomeStore: Συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία στη χώρα μας

Νέο κατάστημα για την AshleyFurnitureHomeStore: Συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία στη χώρα μας

Με συνέπεια στο αρχικό πλάνο της για τον χώρο του επίπλου προχωρά η ΜΑΝΙΜΑ Α.Ε. που διατηρεί τα δικαιώματα εκμετάλλευσης της AshleyFurnitureHomeStore στην Ελλάδα και παρουσιάζει το δεύτερο κατάστημά της στη χώρα μας. Πρόκειται για ένα κατάστημα 1.800 τμ, σε έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους της Αθήνας, τη Λ. Κηφισίας, που δίνει τη δυνατότητα σε μεγαλύτερο μέρος του κοινού να το επισκεφθεί και να γνωρίσει από κοντά την AshleyFurnitureHomeStore, έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές επίπλου παγκοσμίως.

Η AshleyFurnitureHomeStore, παγκόσμια υπερδύναμη στον χώρο του επίπλου

Η AshleyFurnitureHomeStore είναι αμερικανική εταιρεία που σχεδιάζει ποιοτικά έπιπλα για κάθε χώρο του σπιτιού και δραστηριοποιείται εδώ και 75 χρόνια στις ΗΠΑ. Παράλληλα, έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της και σήμερα διατηρεί καταστήματα σε περισσότερες από 120 χώρες στον κόσμο. Οι πωλήσεις της ξεπερνούν τα 5,5 δισ. δολάρια, με αποτέλεσμα το 2005 να κερδίσει τον τίτλο του μεγαλύτερου κατασκευαστή επίπλων στον κόσμο.

Αυτό που κάνει την AshleyFurnitureHomeStore να ξεχωρίζει και να κερδίζει το κοινό είναι η φιλοσοφία της για το έπιπλο και τη σημασία του. Με κεντρικό σύνθημα ότι «τα έπιπλα μπορούν να δημιουργηθούν με έναν καλύτερο τρόπο», δημιουργεί ένα αποτέλεσμα που ξεχωρίζει για τον μοναδικό συνδυασμό του σε υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα, παράλληλα με τη διαχρονικότητα, την άνεση και το στυλ του brand. Υπνοδωμάτιο, καθιστικό, τραπεζαρία ή γραφείο, κάθε χώρος του σπιτιού που έχει την υπογραφή της AshleyFurnitureHomeStore είναι ένας χώρος με ταυτότητα, που αντανακλά κατά τον καλύτερο τρόπο την προσωπικότητα αυτού που έχει επιλέξει την επίπλωση. Το σπίτι μας άλλωστε είναι ο δικός μας χώρος και η AshleyFurnitureHomeStore μπορεί να τον κάνει όπως ακριβώς τον έχουμε ονειρευτεί, ώστε να ανταποκρίνεται στις ιδέες μας, τις αντιλήψεις μας και τις ανάγκες μας.

Ζώντας όλο και περισσότερο εντός σπιτιού το τελευταίο διάστημα, κατανοήσαμε βαθιά τη σημασία που έχει ο χώρος μας για ολόκληρη τη ζωή μας. Διότι, για να τον αγαπήσουμε, για να αισθανόμαστε άνετα, ανά πάσα ώρα και στιγμή σε κάθε δωμάτιο, για να μπορούμε να χαλαρώνουμε αλλά και να εργαζόμαστε, να διασκεδάζουμε και να ξεκουραζόμαστε με τον καλύτερο τρόπο, τα έπιπλα που θα διαμορφώσουν τον χώρο μας, πρέπει να ταιριάζουν με την προσωπικότητά μας, να αντικατοπτρίζουν το γούστο μας, να εξυπηρετούν ταυτόχρονα το στυλ μας και με τη λειτουργικότητά τους να διευκολύνουν την καθημερινότητά μας.

Δεύτερο κατάστημα 1.800 τμ στη Λ. Κηφισίας

Η εταιρεία MANIMA Α.Ε. ανήκει στον κλάδο της Λιανικής Πώλησης & στο χώρο του Εμπορίου και ανέλαβε τα δικαιώματα εκμετάλλευσης της AshleyFurnitureHomeStore το 2019. Άμεσα εγκαινίασε το πρώτο της κατάστημα, στη νέα πτέρυγα του SmartPark στα Σπάτα, ενώ έθεσε ως κύριο στόχο την ανάπτυξη δικτύου καταστημάτων με 20 νέα καταστήματα μέσα στην επόμενη πενταετία. Άμεσα, το ελληνικό κοινό ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο, αγάπησε τα μοναδικής αισθητικής έπιπλα και η εταιρεία προχώρησε με το δεύτερο κατάστημά της. Σε κτήριο συνολικού εμβαδού 1800 τμ, στη Λ. Κηφισίας 216, στο ύψος του Χαλανδρίου, πλέον το κοινό έχει την ευκαιρία να δει μία τεράστια ποικιλία επίπλων με την υπογραφή της AshleyFurnitureHomeStore.

Παράλληλα, η MANIMA Α.Ε. προκρίνει τη συνεχή ανάπτυξη και επένδυση στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου και για το λόγο αυτό ετοιμάζει ένα νέοe-shop, ειδικά γιατη χώρα μας. Εξάλλου, μέσα από τους λογαριασμούς της AshleyFurnitureHomeStore στα socialmediaτο προσεχές διάστημα «τρέχουν» μεγάλες προσφορές μας και διαγωνισμοί, στο πλαίσιο εορτασμού για το άνοιγμα του δευτέρου καταστήματος στην Ελλάδα.

Επισκεφτείτε και εσείς το νέο κατάστημα της Ashley HomeStore στην Ελλάδα.

Λ. Κηφισίας 216, Χαλάνδρι, 15231

SocialMedia:

Facebook: Ashley HomeStore Greece

Instagram: ashley_homestore_gr

LinkedIn: MANIMA SA

#ashley_greece