ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μεγάλη συμμετοχή στο Eurolife Business Academy

Μεγάλη συμμετοχή  στο Eurolife Business Academy

Νέοι κύκλοι μαθημάτων έχουν ήδη προστεθεί στην πρώτη ακαδημία ψηφιακών δεξιοτήτων για επαγγελματίες ασφαλιστές από τη EurolifeFFH

 

Το EurolifeBusinessAcademy, η 1η ακαδημία ψηφιακών δεξιοτήτων για όλους τους επαγγελματίες ασφαλιστές από τη EurolifeFFH, κατάφερε από την ανακοίνωσή του να κερδίσει το ενδιαφέρον και την προτίμηση της ασφαλιστικής αγοράς. Οι διαθέσιμες θέσεις μέχρι τον Ιούλιο εξαντλήθηκαν μέσα σε λιγότερες από 48 ώρες και για το λόγο αυτό η εταιρεία άνοιξε νωρίτερα τις εγγραφές για τους πρώτους κύκλους του φθινοπώρου.

«Το EurolifeBusinessAcademyείναι μια μεγάλη πρωτοβουλία της εταιρείας μας για το σύνολο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Από τη στιγμή που το ανακοινώσαμε, η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και οι θέσεις καλύφθηκαν γρήγορα, με αποτέλεσμα να προσθέσουμε περισσότερεςεπιλογές, ώστε να ανταποκριθούμε στη ζήτηση», ανέφερε ο Νίκος Δελένδας, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης της EurolifeFFH. «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες που έχουν κάνει την εγγραφή τους στο πρόγραμμα. Η υποστήριξή τους σημαίνει πολλά για εμάς, γι’ αυτό και έχουμε ήδη ανοίξει τις εγγραφές στα μαθήματα του Σεπτεμβρίου».

Το EurolifeBusinessAcademy είναι μια ακαδημία ψηφιακών και επαγγελματικών δεξιοτήτων, σε συνεργασία με τον φορέα καινοτομίας Found.ation. Απευθύνεται σε όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, ανεξαρτήτως του αν συνεργάζονται ή όχι με τη EurolifeFFH, και στόχος του είναι να εξελίξει τις γνώσεις τους στις σύγχρονες τεχνολογίες.

Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές στο EurolifeBusinessAcademy, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.eurolifebusinessacademy.gr.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ