SPONSORED ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τα καλύτερα για τον κλιματισμό σας περιμένουν στα LEROYMERLIN

Τα καλύτερα για τον κλιματισμό σας περιμένουν στα LEROYMERLIN

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως η επιλογή κλιματιστικού δεν είναι απλή υπόθεση.

Έχετε ένα σωρό παραμέτρους να λάβετε υπόψη και τόσα ερωτήματα να απαντήσετε προτού πάρετε την απόφασή σας: «Πόσα BTU χρειάζομαι;», «ποια ενεργειακή κλάση πρέπει να πάρω;», «θα μπορεί να καλύψει τα 60 τ.μ του σπιτιού μου επαρκώς;», «τι προσφορές κυκλοφορούν;», «πόσο κοστίζει η εγκατάσταση;». Η LEROYMERLIN ξέρει πολύ καλά πως όλες αυτές οι σκέψεις τριγυρίζουν στο μυαλό σας γι’ αυτό, όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος, αποφάσισε να λάβει δράση! Πώς; Παρέχοντας κλιματιστικά κορυφαίων κατασκευαστών, που καλύπτουν στο έπακρο όποια ανάγκη και αν έχετε, σε μοναδικές τιμές. Το καλύτερο; Μόλις ανακοίνωσε μοναδικές προσφορές και ευκαιρίες σε κλιματιστικά!

Οι πιο hot προσφορές σε κλιματιστικά

Όταν η LEROYMERLIN λέει πως παίρνει στα σοβαρά την αγορά του κλιματιστικού σας, το εννοεί! Μια μεγάλη γκάμα σε επώνυμες μάρκες MITSUBISHI, INVENTOR, GREE& εκπληκτικές εκπτώσεις σε κλιματιστικά INTERCOOL, AUX, HAIER& ΤΟΥΟΤΟΜΙ σας περιμένουν στα καταστήματα και στο eshop της LEROYMERLIN, για να δροσίσετε οικονομικά & αποτελεσματικά τον χώρο σας! Δεν χρειάζεται λοιπόν να αναβάλετε άλλο την αγορά σας επειδή σας προβληματίζει το κόστος! Προλάβετε το κλιματιστικό που θέλετε, στην καλύτερη τιμή!

Δείτε όλες τις προσφορές σε κλιματιστικά εδώ!

Έκπτωση 20% στα Φορητά Κλιματιστικά για τα μέλη του LEROYMERLINClub

Έχετε ακούσει για το LEROYMERLINClub; Αν όχι τότε αυτό θα σας ενδιαφέρει:
Το LEROYMERLINClub είναι το μεγαλύτερο loyaltyclub για το σπίτι και τα μέλη του απολαμβάνουν αποκλειστικές εκπτώσεις και παροχές, από τον απόλυτο προορισμό για το σπίτι στην Ελλάδα, τη LEROYMERLIN!

Μιας και η καλοκαιρινή σεζόν είναι εδώ, η LEROYMERLIN προσφέρει έκπτωση 20% σε όλα τα φορητά κλιματιστικά, μόνο για τα μέλη του LEROYMERLINClub, θέλοντας να κάνει το καλοκαιράκι ακόμα πιο δροσιστικό και ευχάριστο!

Μην περιμένετε λοιπόν άλλο, γίνετε μέλος στο LeroyMerlinclub σε 1 λεπτό (δωρεάν) και διαλέξτε το φορητό κλιματιστικό που σας ταιριάζει, ώστε να σας ακολουθεί η δροσιά σε όποιο νησί της όμορφης χώρας μας και αν επισκεφθείτε φέτος το καλοκαίρι!

Απολαύστε υπηρεσίες δωρεάν εγκατάστασης και μεταφοράς κλιματιστικού με αγορές από τα καταστήματα

Έστω ότι διαλέξατε το κλιματιστικό που πάντα θέλατε, από το brand που θέλατε, στα BTUs που θέλατε και με Wifi, που τόσο πολύ θέλατε. Τι γίνεται όμως με την μεταφορά και την εγκατάστασή του; Πώς θα καταλήξει στον χώρο σας, ανέπαφο και ποιος θα το τοποθετήσει;

Καταλαβαίνουμε πως οι υπηρεσίες μεταφοράς και εγκατάστασης κλιματιστικού μπορεί να αποτελέσουν ανασταλτικούς παράγοντες για την αγορά του, καθώς επιφέρουν ένα επιπλέον κόστος και ταλαιπωρία. Όχι πια! Η LEROYMERLIN τα σκέφτεται όλα αυτά προκειμένου να εξυπηρετεί αποτελεσματικά όλες τις ανάγκες των πελατών της, γι’ αυτό αγοράζοντας κλιματιστικά Toyotomi&SENDO από τα καταστήματα της LEROYMERLIN, μπορείτε να κερδίσετε είτε δωρεάν εγκατάσταση είτε δωρεάν μεταφορά στο χώρο σας, είτε και τα δύο μαζί! Στο κοντινό σας κατάστημα LEROYMERLINμπορείτε να μάθετε περισσότερα για την προσφορά αυτή.

Αγορά κλιματιστικού με άτοκες δόσεις γίνεται; Έγινε!

Το καλοκαίρι δεν πλησιάζει απλά, βρίσκεται ήδη εδώ και οι θερμοκρασίες προβλέπεται να είναι αρκετά υψηλές. Αυτό σημαίνει πως αν χρειάζεστε νέο κλιματιστικό, είναι επιτακτική ανάγκη να το αποκτήσετε και να το έχετε άμεσα στον χώρο σας. Από την άλλη, βέβαια, καταλαβαίνουμε πως το καλοκαίρι έχει και άλλα -πιο γλυκά- έξοδα, που δεν είναι άλλα από αυτά των διακοπών σας.

Δεν χρειάζεται λοιπόν να επενδύσετε όλα σας τα χρήματα μονομιάς στο κλιματιστικό και να «κόψετε» κάτι από τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις. Η LEROYMERLIN το έχει προβλέψει και αυτό. Πιο συγκεκριμένα, προσφέρει έως και 24 άτοκες δόσεις για αγορές από 100.01€, έως και 36 δόσεις για αγορές από 300.01€ και έως 48 δόσεις για αγορές από 800.01€ και άνω.

Κάντε την αγορά του κλιματιστικού σας τώρα, απολαύστε το τώρα και εξοφλήστε το αργότερα!

Τα καλύτερα για τον κλιματισμό θα τα βρεις μόνο στα LEROYMERLIN

Με τόσες προσφορές, παροχές και υπηρεσίες για το κλιματιστικό σας, συνεπώς, δεν έχετε λόγο να ψάξετε κάπου αλλού παρά μόνο στον απόλυτο προορισμό για το σπίτι και τα κλιματιστικά στην Ελλάδα, στα LEROYMERLIN!

Επισκεφθείτε το κοντινότερο κατάστημα ή μπείτε onlineκαι διαλέξτε κλιματιστικό με βάση τα κριτήρια που έχετε θέσει: Την απόδοση σε BTU, την ενεργειακή του κλάση, την κάλυψη ανά τετραγωνικό, το brand που πάντα θέλατε.

Αν πάλι θέλετε να προχωρήσετε σε κάποια εναλλακτική λύση για τον κλιματισμό του χώρου σας, η LeroyMerlin έχει προνοήσει και γι’ αυτό! Αντί να καταλήξετε σε ένα κλασικό aircondition τοίχου, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε ανεμιστήρες δαπέδου, ανεμιστήρες επιτραπέζιους, επαγγελματικούς ανεμιστήρες, αλλά και παραδοσιακούς ανεμιστήρες οροφής. Ό,τι και αν χρειάζεστε, επομένως, για τον κλιματισμό και τη φετινή σεζόν θα το βρείτε στα καταστήματα LEROYMERLIN ή στο www.leroymerlin.gr!