ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Mastercard μεγάλος χορηγός του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου για 3η συνεχόμενη χρονιά

Η Mastercard μεγάλος χορηγός του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου για 3η συνεχόμενη χρονιά

H Mastercard ενισχύει ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά φεστιβάλ της Ευρώπης και προσφέρει ανεκτίμητες εμπειρίες και αποκλειστικά προνόμια στους κατόχους των καρτών της

Η Mastercard στηρίζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, ως μεγάλος χορηγός, προσφέροντας ανεκτίμητες εμπειρίες και αποκλειστικά προνόμια στους κατόχους των καρτών της. Σε μία ιδιαίτερη και δύσκολη χρονική συγκυρία για τις τέχνες και τον πολιτισμό, η Mastercard συνεχίζει την ενεργή της υποστήριξη στον σπουδαιότερο πολιτιστικό θεσμό της χώρας, ο οποίος αναμένεται να συναρπάσει το ελληνικό και διεθνές κοινό για ακόμα μία χρονιά, με ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει εξαιρετικά δρώμενα στο Ηρώδειο, το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, το Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου και την Πειραιώς 260.

Το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου θα διεξαχθεί από την 1η Ιουνίου έως και τις 10 Οκτωβρίου, με ένα από τα πλουσιότερα προγράμματα στην ιστορία του. Ο κορυφαίος δημόσιος πολιτιστικός οργανισμός της χώρας, εκτείνει το πρόγραμμα του έως τα μέσα Οκτωβρίου, φιλοξενώντας για ακόμα μία χρονιά μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας και διεθνούς σκηνής, προσελκύοντας πλήθη θεατών από ολόκληρο το κόσμο.

Οι κάτοχοι καρτών Mastercard®, με κάθε αγορά εισιτηρίου που πραγματοποιούν online ή στα εκδοτήρια της διοργάνωσης, έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν αυτόματα σε διαγωνισμό, διεκδικώντας 120 διπλές προσκλήσεις για μία από τις επερχόμενες παραστάσεις του Φεστιβάλ στο Ηρώδειο και στο Μικρό Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου.

Παράλληλα, οι κάτοχοι premiumMastercard καρτών, αλλά και οι επισκέπτες της χώρας μας από το εξωτερικό, έχουν τη δυνατότητα μέσα από την online πλατφόρμα priceless.com, να απολαύσουν ακόμα περισσότερες ξεχωριστές εμπειρίες και μοναδικά προνόμια.

Πιο συγκεκριμένα, τα πρώτα δύο ειδικά διαμορφωμένα πακέτα που έχει σχεδιάσει η Mastercard σε συνεργασία με το Φεστιβάλ, περιλαμβάνουν γεύμα πριν από την παράσταση της επιλογής των θεατών, καθώς και VIP εισιτήρια στην ειδικά επιλεγμένη ζώνη θέσεων της Mastercard, στο Ηρώδειο και το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου. Τέλος, το τρίτο πακέτο, με τίτλο «MastercardWeekender» προσφέρει VIP εισιτήρια για την παρακολούθηση παραστάσεων που θα πραγματοποιηθούν Παρασκευή και Σάββατο του ίδιου Σαββατοκύριακου, στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, καθώς και στο Μικρό θέατρο Επιδαύρου.

Η Ιωάννα Μίγγου, Marketing and Communications Director της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο & Μάλτα, ανέφερε σχετικά: «Η απουσία των πολιτιστικών δρώμενων από τις ζωές μας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ήταν ηχηρή. Η σταδιακή επιστροφή μας στην κανονικότητα, μας υπενθυμίζει την ανεκτίμητη αξία πολλών εμπειριών, που μέχρι πρότινος θεωρούσαμε δεδομένες. Το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, είναι για εμάς ένας πολύτιμος και ξεχωριστός συνεργάτης, καθώς αποτελεί σημείο αναφοράς για τον ελληνικό πολιτισμό, με διεθνή ακτινοβολία και αναγνώριση. Για την Mastercard, κάθε προσπάθεια στήριξης της τέχνης και του πολιτισμού αποτελεί προτεραιότητα, και με αυτή τη συνεργασία μπορούμε και προσφέρουμε στους κατόχους των καρτών μας την ευκαιρία να βιώσουν ανεκτίμητες στιγμές, μέσα από κορυφαίες παραστάσεις».

Η Κατερίνα Ευαγγελάτου, καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου συμπλήρωσε: «Το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου συνεχίζει με χαρά τη συνεργασία του με την Mastercard, για τρίτη χρονιά, προσκαλώντας τους θεατές να απολαύσουν τις παραστάσεις του πλούσιου φετινού προγράμματος. Το επιβλητικό Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, η ατμοσφαιρική Μικρή Επίδαυρος, το Ωδείο Ηρώδου Αττικού κάτω από την Ακρόπολη, αλλά και η πολύ δυναμική Πειραιώς 260, που επιστρέφει φέτος μετά από έναν χρόνο απουσίας, θα μας προσφέρουν και φέτος εμπειρίες ανεκτίμητες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ