SPONSORED ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πώς το νέο Public στο Golden Hall προσφέρει μία διαφορετική εμπειρία για όλη την οικογένεια

Πώς το νέο Public στο Golden Hall προσφέρει μία διαφορετική εμπειρία για όλη την οικογένεια

Για τους λάτρεις των προϊόντων τεχνολογίας δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να μπορούν να δοκιμάσουν τις νέες συσκευές και τα gadgets. Για τους φανατικούς -και μη- του βιβλίου, η εμπειρία να έχεις επιλογές και να μπορείς να διαβάσεις το νέο μυθιστόρημα του αγαπημένου συγγραφέα σου σε έναν πολύ όμορφο χώρο είναι μοναδική.

Όπως, γενικότερα, μοναδική είναι και η εμπειρία της επίσκεψης σε ένα φυσικό κατάστημα. Ειδικά, αν πρόκειται για ένα εντυπωσιακό κατάστημα όπως είναι το νέο Public στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στην Αθήνα.

Με εμβαδόν 3.200 τ.μ., το ανανεωμένο Public αποτελεί το μεγαλύτερο κατάστημα της γνωστής αλυσίδας προϊόντων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας.

Ένα κατάστημα που δεν είναι απλά μεγάλο αλλά προσφέρει εξαιρετική εμπειρία στον καταναλωτή που θα το επισκεφτεί. Εμπειρίες όπως ο εκπληκτικός χώρος της βιβλιοθήκης με τις αναπαυτικές πολυθρόνες, το σαλόνι αναμονής, η δυνατότητα να ολοκληρώνεις την πληρωμή σου σε πολλαπλά σημεία αλλά και η διευρυμένη γκάμα προϊόντων. Στο Public στο Golden Hall υπάρχουν και οικιακές μικροσυσκευές που αφορούν τόσο το σπίτι όσο και την προσωπική φροντίδα.

Ακόμη και ένα cooking spot υπάρχει μέσα στο νέο Public, ενώ για τους ποδοσφαιρόφιλους υπάρχει μια μικρή κερκίδα αφιερωμένη στο Euro 2020, εξοπλισμένη με τη μεγαλύτερη τηλεόραση 85 ιντσών!

Η εμπειρία στο νέο κατάστημα στο Golden Hall εμπλουτίζεται μέσα από χιλιάδες επιλογές σε είδη δώρων για κάθε περίσταση καθώς και σε εποχικά είδη, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Ο στόχος δείχνει να είναι η επίσκεψη να αποτελεί μία εμπειρία και ένα ταξίδι του καταναλωτή που αναζητεί προϊόντα τεχνολογίας, ψυχαγωγίας αλλά και είδη που θα τον διευκολύνουν στην καθημερινότητα τους αλλά και στα χαλαρωτικά διαλείμματα αυτής. Στόχος που επιτυγχάνεται.

Δείτε το βίντεο:

Όπως σε όλο το δίκτυο της Public, η εμπειρία στο νέο κατάστημα στο Golden Hall εμπλουτίζεται μέσα από χιλιάδες επιλογές σε είδη δώρων για κάθε περίσταση καθώς και σε εποχικά είδη, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.