ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αναζητάς μικροσυσκευές που θα σου λύσουν τα χέρια; Τις βρήκαμε στο νέο Public στο Golden Hall

Αναζητάς μικροσυσκευές που θα σου λύσουν τα χέρια; Τις βρήκαμε στο νέο Public στο Golden Hall

Με τον πελάτη πάντα στο επίκεντρο, η PMM προσφέρει στο κοινό την απόλυτη εμπειρία αγορών μέσα από το νέο κατάστημα Public στο Golden Hall, το οποίο διαθέτει τεράστια επιλογή μικροσυσκευών.

Και επίσημα το νέο κατάστημα Public στο Golden Hall φέρνει στο διψασμένο καταναλωτικό κοινό καινοτόμες υπηρεσίες, μια ακόμα πιο διευρυμένη προϊοντική γκάμα και συνολικά αναβαθμισμένη εμπειρία αγορών. Όλα αυτά στο νέο και εντυπωσιακό κατάστημα, το οποίο είναι το μεγαλύτερο που έχει δημιουργηθεί ποτέ από το brand.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια επένδυση συνολικού ύψος 1,4 εκατ. ευρώ που υλοποιεί τις πλέον πρόσφατες τεχνολογίες, με αποτέλεσμα ακόμα περισσότερες επιλογές στους πελάτες, προκειμένου να συνδυάσουν την ψυχαγωγία που προσφέρουν τα ψώνια, με έναν φιλόξενο χώρο που η δημιουργία και η λειτουργία του αποτελεί πρότυπο για το σύνολο της αλυσίδας.

Ας δούμε όμως αναλυτικότερα τι προσφέρει το νέο αυτό κατάστημα που διαθέτει συνολική έκταση 3.200 τ.μ. και εκτείνεται σε 3 επίπεδα. Σε έναν καλαίσθητο χώρο που δίνει την αίσθηση του σπιτιού, στον ημιώροφο του καταστήματος, οι επισκέπτες μπορούν για πρώτη φορά να βρουν μια εξαιρετικά μεγάλη προϊοντική γκάμα για το σπίτι αλλά και την προσωπική φροντίδα. Μάλιστα, το σημείο που κάνει το νέο αυτό κατάστημα να ξεχωρίζει από οποιοδήποτε άλλο είναι η κατηγορία των μικροσυσκευών (small household appliances).

Στόχος του νέου Public καταστήματος είναι να θέσει τις μικροσυσκευές στο επίκεντρο, δίνοντάς τους ειδικό βάρος, ώστε να μη βρίσκονται στο περιθώριο εν μέσω άλλων προϊόντων τεχνολογίας. Κατ' αυτόν τον τρόπο το καταναλωτικό κοινό που θα επισκεφτεί το νέο κατάστημα δεν θα συναντήσει εκεί τα ίδια, γνωστά και καθιερωμένα, αλλά προϊόντα που ξεχωρίζουν στην κατηγορία τους, καθώς ενσωματώνουν την πλέον προηγμένη τεχνολογία.

Από τι να ξεκινήσει κάποιος, αλλά και πού να καταλήξει. Οι επιλογές αναρίθμητες και εξίσου ενδιαφέρουσες. Ας δώσουμε μια ιδέα, κάποιων από τις πιο hot μικροσυσκευές που κυκλοφόρησαν πρόσφατα. Πρώτη και καλύτερη η ρομποτική σκούπα Roomba, προσφέρει εξαιρετική αναρρόφηση, καθαρίζει τέλεια ακόμα και τα πιο δύσκολα σημεία στον χώρο, χάρη στους αισθητήρες της, φέρνοντας στα σπίτια μας μια εικόνα του μέλλοντος.

Εξίσου σημαντική στην καθημερινότητά μας είναι η μαγειρική. Τι καλύτερο από ένα πλήρες σετ από μαγειρικά σκεύη από τη σειρά Jamie Oliver, αλλά και τεράστια ποικιλία σε κατσαρόλες, βραστήρες και άλλα απαραίτητα σκεύη. Επιπλέον, μέσα στο Public του Golden Hall οι επισκέπτες θα απολαύσουν και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, προκειμένου να δουν αυτές τις συσκευές στο περιβάλλον χρήσης τους.

Για εκείνους πάλι που αναζητούν μικροσυσκευές για προσωπική φροντίδα, το Publicέχει φροντίσει κατάλληλα ώστε να καλύψει τις ανάγκες τους. Συγκεκριμένα, στο νέο κατάστημα θα βρουν ένα πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο με πληθώρα ειδών προσωπικής φροντίδας όπως ξυριστικές μηχανές, συσκευές styling μαλλιών, σεσουάρ κλπ. για να ανανεώσουν τη διάθεσή τους με όλα τα προϊόντα ομορφιάς.

Τέλος, καλοκαίρι χωρίς κλιματιστικό είναι πλέον αδιανόητο, και το νέο κατάστημα Public προσφέρει στο κοινό μεγάλη ποικιλία κορυφαίων συσκευών για όλες τις ανάγκες: επώνυμα κλιματιστικά (Inventor, Fujitsu, Toyotomi)για μέγιστη απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας, φορητά και επιτοίχια, με ιονιστή κ.ο.κ. για ένα δροσερό καλοκαίρι.

Αυτό είναι το νέο κατάστημα Public Golden Hall, πανέτοιμο να προσφέρει στους καταναλωτές ακόμη περισσότερη ποικιλία, ταχύτητα, άνεση και υπέροχες αγορές και στις μικροσυσκευές. Ήρθε η στιγμή να το δούμε και από κοντά!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ