SPONSORED ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Full Health: Το πρόγραμμα ασφάλισης υγείας που μας επιτρέπει να ζούμε στο «τώρα»

Full Health: Το πρόγραμμα ασφάλισης υγείας που μας επιτρέπει να ζούμε στο «τώρα»

Κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό αναφορικά με όλα όσα βιώσαμε τον τελευταίο -ομολογουμένως δύσκολο και παράξενο- χρόνο, αυτό που συνειδητοποιούμε είναι πως τα νέα δεδομένα στη ζωή μας, μας «δίδαξαν» κάτι πολύ σημαντικό. Τι είναι αυτό; Ότι η υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό που διαθέτουμε και οφείλουμε να το διαφυλάξουμε με κάθε τρόπο.

Η αλήθεια είναι, ωστόσο, πως όταν αναφερόμαστε στη λέξη «υγεία», είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως πρόκειται για έναν ευρύ όρο, ο οποίος αφορά στη σωματική αλλά και την πνευματική μας κατάσταση, δύο έννοιες που συνδέονται άρρηκτα μεταξύ τους.

Συνεπώς, για να μπορούμε να απολαμβάνουμε μία ισορροπημένη καθημερινότητα και μία καλή ποιότητα ζωής, είναι απαραίτητο να έχουμε μεριμνήσει και για τα δύο. Και ο μόνος τρόπος για να το καταφέρουμε, είναι να μετατρέψουμε την ασφάλεια σε βασική μας προτεραιότητα. Διότι όταν αισθανόμαστε ασφαλείς και προστατευμένοι από κάθε κίνδυνο, το άγχος και τα δυσάρεστα συναισθήματα μειώνονται, οπότε μπορούμε να διαχειριστούμε με μεγαλύτερη ψυχραιμία κάθε αναποδιά.

Βέβαια, από την άλλη πλευρά, σε μία νέα και διαρκώς μεταβαλλόμενη πραγματικότητα που μας προκαλεί αβεβαιότητα, ποια είναι η σταθερά που μας εμπνέει εμπιστοσύνη και μας κάνει να αισθανόμαστε σιγουριά; Φυσικά, η Εθνική Ασφαλιστική που εδώ και 130 χρόνια δημιουργεί διαχρονικές σχέσεις με τους ασφαλισμένους, παρέχοντάς τους υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που καλύπτουν τις ανάγκες τους, όπως το Πλήρες Πρόγραμμα Ασφάλισης Υγείας Full [Health].

Αντιμετωπίζοντας δραστικά το άγχος και την αβεβαιότητα σε περίοδο πανδημίας

Μπορεί να επιστρέφουμε σταδιακά στην κανονικότητα όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν νιώθουμε ακόμη αβεβαιότητα, ειδικότερα όταν βρισκόμαστε μακριά από τους προσωπικούς μας χώρους. Ευτυχώς, το πρόγραμμα Διαγνωστικών-Εξωνοσοκομειακών Εξετάσεων Full Health ΔΙΑΓΝΩΣΗ της Εθνικής Ασφαλιστικής έχει μεριμνήσει για εμάς και μας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε την εξέταση μοριακής ανίχνευσης κορωνοϊού, με μια μικρή συμμετοχή που ανέρχεται στα 12 ευρώ.

Πιο αναλυτικά, οι ασφαλισμένοι το πρόγραμμα Διαγνωστικών-Εξωνοσοκομειακών Εξετάσεων Full Health ΔΙΑΓΝΩΣΗ της Εθνικής Ασφαλιστικής , μπορούν να πραγματοποιήσουν το τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού, στο δίκτυο των συνεργαζόμενων διαγνωστικών κέντρων της Affidea, αρκεί να απευθυνθούν σε γιατρό ειδικότητας πνευμονολόγου ή παθολόγου ή καρδιολόγου ή ΩΡΛ του εν λόγω δικτύου. Έπειτα, εφόσον κριθεί απαραίτητο, θα υποβληθούν στην εξέταση Μοριακής Ανίχνευσης (PCR). Όσον αφορά στα ανήλικα παιδιά, η διαδικασία μπορεί να προχωρήσει, αν διαθέτουμε γνωμάτευση παιδιάτρου, η οποία επιβεβαιώνει πως είναι απαραίτητη η πραγματοποίηση της εξέτασης.

Επιλέγοντας ένα ευέλικτο πρόγραμμα που ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες μας

Η πανδημία μπορεί να ήταν η αφορμή για να εστιάσουμε ακόμη περισσότερο στην προστασία της υγείας μας όμως, δεν αποτελεί τον μοναδικό λόγο που κρίνεται απαραίτητο να αποκτήσουμε ένα υψηλό επίπεδο ασφαλιστικής κάλυψης, το οποίο θα μας προστατεύει σε κάθε στάδιο της ζωή μας. Αυτή την ανάγκη έρχεται να καλύψει η Εθνική Ασφαλιστική με το Πλήρες Πρόγραμμα Ασφάλισης Υγείας Full [Health], το οποίο απευθύνεται σε εμάς που θέλουμε να φροντίσουμε την υγεία μας, απολαμβάνοντας υπηρεσίες νοσηλείας και ιατρικής φροντίδας, πραγματοποιώντας διαγνωστικές εξετάσεις, καθώς και επισκέψεις σε γιατρούς και σύγχρονα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα εξασφαλίζει υψηλό ετήσιο όριο κάλυψης σε περίπτωση νοσηλείας, μέχρι και το ποσό των 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ ο ασφαλισμένος μπορεί να επιλέξει ελεύθερα το νοσοκομείο που θα τον περιθάλψει, τη θέση νοσηλείας του, καθώς και τον γιατρό του. Επιπλέον, είναι στη δική του ευχέρεια η επιλογή του ποσού συμμετοχής στα έξοδα της νοσηλείας, σύμφωνα πάντα με την οικονομική του δυνατότητα.

Όσο για την κάλυψη των εξόδων των διαγνωστικών εξετάσεων, ο ασφαλισμένος μπορεί να επιλέξει το ετήσιο ποσό κάλυψης που επιθυμεί, ανάλογα με τις ανάγκες του. Πιο συγκεκριμένα, έχει τη δυνατότητα απεριόριστης κάλυψης διαγνωστικών εξετάσεων ή μέχρι του ποσού των 700 ευρώ ή των 2.000 ευρώ (με συμμετοχή ποσοστού 0% ή 10% γι’ αυτές τις δύο επιλογές). Επιπλέον, το πρόγραμμα του παρέχει έναν δωρεάν ετήσιο προληπτικό έλεγχο για τη φροντίδα της υγείας του, καθώς και δωρεάν υπηρεσίες μέσω Συμβεβλημένου Ομίλου, όπως επισκέψεις σε γιατρούς, οδοντιατρική και φυσιοθεραπευτική φροντίδα.

Τι προβλέπει το πρόγραμμα Full [Health] για μεγαλύτερες ηλικίες και για οικογένειες

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως το πρόγραμμα ασφάλισης Full [Health] της Εθνικής Ασφαλιστικής καλύπτει ανήλικα παιδιά από ενός μηνός, καθώς και ενήλικες έως 70 ετών. Συγκεκριμένα, για τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας το πρόγραμμα προσφέρει διαφορετικούς συνδυασμούς νοσοκομειακής κάλυψης, ενώ οι ασφαλισμένοι μπορούν να επιλέξουν το ποσό συμμετοχής τους στα έξοδα της νοσηλείας, επιλέγοντας 1.500, 3.000 ή 6.000 ευρώ. Επιπλέον, το πρόγραμμα διαθέτει συνδυασμούς κάλυψης των διαγνωστικών εξετάσεων, οι οποίοι απευθύνονται σε ενήλικες έως 75 ετών, με ανώτατο ετήσιο όριο κάλυψης εξόδων διαγνωστικών εξετάσεων τα 2.000 ευρώ και ποσοστό συμμετοχής του ασφαλισμένου στα έξοδα στο 10%.

Σχετικά με την υγεία της οικογένειας, η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει σημαντικές οικογενειακές εκπτώσεις στα ετήσια ασφάλιστρα προγραμμάτων υγείας, ώστε να μην επιβαρυνθεί σημαντικά ο οικογενειακός προϋπολογισμός. Ωστόσο, στην περίπτωση που υπάρχει κάποιο πρόσωπο με σοβαρό ιατρικό ιστορικό, έχει δημιουργήσει το Full Health Ειδικό 4U και το Full Μέριμνα 4U, τα οποία αποτελούν ιδανικές λύσεις, καθώς καλύπτουν τα έξοδα νοσηλείας, αλλά και τις διαγνωστικές εξετάσεις.

Το σίγουρο είναι πως σε μία εποχή που η σωματική και η πνευματική μας υγεία οφείλουν να είναι οι πρωταρχικές μας προτεραιότητες, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα όπως το Πλήρες Πρόγραμμα Ασφάλισης Υγείας Full [Health] της Εθνικής Ασφαλιστικής, συνιστά την ιδανική λύση για να εξασφαλίσουμε μία ήρεμη καθημερινότητα, η οποία θα μας επιτρέπει να ζήσουμε τη ζωή μας full στο «τώρα».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα ασφάλισης Υγείας Full [Health] της Εθνικής Ασφαλιστικής, μπορείτε να απευθυνθείτε στον ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή, στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης με αριθμό +302130318189 (από Ελλάδα και εξωτερικό) και 18189 (από Ελλάδα) ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Εταιρίας: www.ethniki–asfalistiki.gr