SPONSORED ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γιατί το μοντέλο συνεργασίας της Plushost με e-commerce επιχειρήσεις οδηγεί στην επιτυχία

Γιατί το μοντέλο συνεργασίας της Plushost με e-commerce επιχειρήσεις οδηγεί στην επιτυχία

H επιλογή του μοντέλου συνεργασίας μας με τις e-πιχειρήσεις στην Ελλάδα, δεν συνιστά μια τυχαία εξέλιξη αλλά προϊόν έγκαιρης διάγνωσης, εξαντλητικής έρευνας, διεξοδικής μελέτης πετυχημένων μοντέλων του εξωτερικού και δημιουργικής αφομοίωσης και προσαρμογής τους στα ελληνικά επιχειρηματικά δεδομένα. Είναι το business model που διεισδύει όλο και εντονότερα στις μεγάλες και ώριμες αγορές.

Πρόκειται για το κυρίαρχο μοντέλο λειτουργίας των e-shops στις ΗΠΑ την τελευταία 5ετία, όπου τείνει να επικρατήσει καθολικά, ενώ επεκτείνεται ραγδαία και στις μεγάλες αγορές της Ε.Ε.

Η εμπιστοσύνη, το καύσιμο του «μοντέλου»

Για το χτίσιμο και την εμπέδωση του μοντέλου αυτού χρειάστηκε επίπονη δουλειά, συνέπεια, συνεργασίες για άντληση τεχνογνωσίας, κατάλληλα εργαλεία και software προηγμένης τεχνολογίας. Σε αυτήν επενδύθηκε τεχνογνωσία χρόνων και κυρίως η αφοσίωση και η εμπιστοσύνη του πελάτη που άνοιγε πάντα τα «χαρτιά» του στους ανθρώπους της Plushost, γνωρίζοντας ότι μόνον έτσι ο δρόμος προς τα κέρδη θα ήταν ανοικτός, βατός και εξασφαλισμένος.

Το μοντέλο της συνεργασίας μας με τους ιδιοκτήτες των e-shops είναι μοναδικό για την Ελλάδα. Δεν αφορά μόνο στον τρόπο που συνεργαζόμαστε σε οικονομικό επίπεδο και στο «πρωτόκολλο αμοιβής», αλλά στο πλήρες ανάπτυγμα της επιχειρηματικής λειτουργίας της επιχείρησης. Η αμοιβή μας με βάση τα απτά αποτελέσματα έρχεται ως φυσικό ακόλουθο της δομικής μας συμβολής σε εμπροσθοβαρείς επενδύσεις που δεν απαιτούν καμία εκταμίευση από τον e-επιχειρηματία.

Τρέχουμε με την ίδια ταχύτητα

Προηγείται μια σειρά από πολύ σημαντικά στάδια που περιλαμβάνουν:

  • Την ανάλυση της συμπεριφοράς των καταναλωτών του e-shop,
  • τη άντληση insights από τη μελέτη των στατιστικών στοιχείων- πέρα και έξω από το προφανές,
  • τα Α/Β testings,
  • το Usability testing,
  • το Conversion Funnel Tracking και πολλά άλλα

Για εμάς η e-commerce λειτουργία δεν συνιστά ένα «τεχνικό θέμα». Αποτελεί ΚΑΙ τεχνικό θέμα, η επιτυχία του οποίου είναι σε ευθεία συνάρτηση με την επένδυση σε stock, τον προϋπολογισμό του marketing και τη σε βάθος κατανόηση των consumer patterns. Με αυτόν τον τρόπο «βάζουμε πάνω στο τραπέζι» τα κέρδη και τους τζίρους και το μόνο που έχει να κάνει ο e-πιχειρηματίας είναι να υιοθετήσει το μοντέλο. Αρκεί φυσικά να μην ενοχλείται στη σκέψη ότι η δική μας αμοιβή θα είναι συνάρτηση της δικής του επιτυχίας. Που είναι λογικό ότι …όσο περισσότερο εκτοξεύεται, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η αμοιβή μας.

Ο πελάτης της Plushost.gr αξιοποιεί όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πλατφόρμας ηλεκτρονικού καταστήματος CS-Cart, της πλέον διαδεδομένης across the globe platform για e-commerce businesses, που προσφέρει ορθολογική και δοκιμασμένη λειτουργικότητα και προσαρμοστικότητα στις ανάγκες μιας ψηφιακής επιχείρησης.

Μια πλατφόρμα που εγγυάται 100% σταθερότητα του συστήματος και ομαλή παραγωγή πλούτου για τους συνεργάτες μας, προλαμβάνοντας κάθε κίνδυνο που θα μπορούσε να περιορίσει την ομαλή ροή revenue και για τις δύο πλευρές.

ADP, ο ασφαλής ΚΟΚ του πελάτη

Ο "μαθηματικός τύπος" για σίγουρη επιτυχία στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο έχει όνομα: Λέγεται A.D.P., Adaptive Technology, Data Analysis και Personalization. Μια συνταγή επιτυχίας από εμάς που επενδύσαμε στρατηγικά στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο συνεργαζόμενοι -σχεδόν- αποκλειστικά με hard-core e-businesses.

Ένα επιχειρηματικό modus operandi που ενσωματώνει διεθνείς πρακτικές, προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε project, αξιοποιεί στο έπακρο το Mobile Commerce και τις εφαρμογές Artificial Intelligence, βελτιώνοντας την εμπειρία επίσκεψης του χρήστη από την "είσοδό" του στο ηλεκτρονικό κατάστημα, μέχρι και την ολοκλήρωση της αγοράς με έξυπνες και ενοποιημένες λύσεις που καλύπτουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών, όπως το AllinOne 360 e-Commerce.

Αμοιβή στον τερματισμό της “κούρσας” βάσει performance

Το μοντέλο της οικονομικής συνεργασίας της Plushost.gr με τον πελάτη μας είναι μόνον η κορυφή ενός παγόβουνου: Του 360° e-commerce, μιας premium υπηρεσίας που καλύπτει το πλήρες φάσμα των αναγκών του e-πιχειρηματία για ηλεκτρονικό εμπόριο υψηλού επιπέδου, με τις μεγαλύτερες δυνατές πωλήσεις, την πιο συγκλονιστική υπηρεσία πλοήγησης, το πλέον αποτελεσματικό marketing (SMS, e-mails, notifications για προσφορές και κουπόνια) και το δυνατότερο τεχνολογικό service (live chat, visual commerce, Augmented Reality, Virtual Reality, virtual shop).

"Για εμάς στην Plushost, το μεγάλο «στοίχημα» για ένα επιτυχημένο e-shop δεν είναι ο τζίρος και τα κέρδη με την ανάθεση του έργου, αλλά αφού αυτό αρχίσει να παράγει πλούτο για τον e-πιχειρηματία" τονίζει ο κ. Θ.Καμέας, CEO και founder της Plushost και εξηγεί: "Προηγείται η αποτελεσματική συνεργασία μέσω της από κοινού χάραξης στρατηγικής από την πιο "δεμένη" και κορυφαία ομάδα στο e-Commerce. Αυτό που μας διαφοροποιεί λοιπόν, αυτό που κάνει ξεχωριστό το μοντέλο μας στην Αγορά δεν είναι τόσο ότι πληρωνόμαστε στο αποτέλεσμα, όσο το ότι φέρνουμε το αποτέλεσμα. Ότι είμαστε εξαιρετικά αποτελεσματικοί, όπως βεβαιώνουν όλοι οι πελάτες μας. Το συγκριτικό μας πλεονέκτημα είναι ότι επιλέγουμε αυτόν τον τρόπο αμοιβής επειδή ακριβώς πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα έχουμε σίγουρο και κορυφαίο αποτέλεσμα".

INFO:

Ο Θανάσης Καμέας είναι founder και CEO της Plushost.gr, από τις πλέον εξειδικευμένες και πολυβραβευμένες εταιρείες στο χώρο του Ε-commerce στην Ελλάδα που ήδη μετράει 19 χρόνια λειτουργίας.