ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων: Η νέα πλατφόρμα που μας βοηθά να ξέρουμε τι ακριβώς πληρώνουμε

Κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων: Η νέα πλατφόρμα που μας βοηθά να ξέρουμε τι ακριβώς πληρώνουμε

Έχει συμβεί σε όλους μας, τουλάχιστον μία φορά. Έχουμε επιλέξει να κλείσουμε online ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο και τη στιγμή που είμαστε έτοιμοι να πατήσουμε το κουμπί για την ολοκλήρωση της κράτησης, εμφανίζεται μια νέα, πιο ακριβή τιμή.

Προφανώς, το μάτι μας είχε πέσει στο χρηματικό ποσό της προσφοράς, αλλά είχαμε αγνοήσει εκείνο το «από». Έτσι είναι αυτά. Σε πολλές πλατφόρμες οι ενδεικτικές τιμές δεν αντιστοιχούν πάντα στο τελικό για εμάς κόστος. Μπορεί να συμβαίνει, ωστόσο, είναι εκνευριστικό και παραπλανητικό.

Μια νέα πλατφόρμα όμως, ήρθε να αλλάξει όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για τις κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων. Ο λόγος για τη theferries.com, την πιο προηγμένη πλατφόρμα αναζήτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων σήμερα και έναν από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς aggregators της ευρωπαϊκής αγοράς.

Αυτό που διαφοροποιεί τη συγκεκριμένη πλατφόρμα από τον ανταγωνισμό, λοιπόν, είναι ότι δίνει αμέσως στον επισκέπτη το τελικό κόστος της κράτησής του. Πιο αναλυτικά, διαθέτει μια πανίσχυρη μηχανή αναζήτησης, η οποία συγκεντρώνει και συγκρίνει όλες τις διαθέσιμες προσφορές για ένα συγκεκριμένο προορισμό και εμείς, επιλέγουμε την πιο συμφέρουσα με βάση τις ανάγκες μας, χωρίς να μας παραπλανούν τα διάφορα «από». Ουσιαστικά, ό,τι βλέπουμε, τόσο θα πληρώσουμε -τόσο απλό.

Άλλωστε, στόχος της theferries.com είναι να κάνει τα ταξίδια με πλοίο πιο απλά από ποτέ και για αυτόν τον λόγο χαρακτηρίστηκε από τους ειδικούς του κλάδου ως «το μεγάλο γεγονός στο χώρο των online κρατήσεων». Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά και ο CEO της εταιρείας, κύριος Θανάσης Καλόγηρος, «η theferries.com φιλοδοξεί να αλλάξει τα δεδομένα στις online κρατήσεις των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, κάνοντας τα ταξίδια με πλοίο πιο απλά από ποτέ. Έχοντας στο επίκεντρο, το συμφέρον και την απόλυτη ικανοποίηση των ταξιδιωτών, προσφέρει μία σειρά σύγχρονων και καινοτόμων υπηρεσιών στην προηγμένη πλατφόρμα της».

Εκτός από το «pay what you see», μάλιστα, στη φιλική ως προς τη χρήση της πλατφόρμα της theferries.com θα βρούμε επιπλέον υπηρεσίες, που θα διευκολύνουν σημαντικά την οργάνωση και την προετοιμασία του ταξιδιού μας, που θα μας εξοικονομήσουν χρόνο, αλλά και θα μας απαλλάξουν από δυσκολίες και άγχη. Με λίγα λόγια, το απλό ταξίδι είναι αυτό το ταξίδι που έρχεται απολύτως στα δικά μας μέτρα.

Το σίγουρο είναι πως η μηχανή αναζήτησης της theferries.com, διαθέτει ένα μεγάλο εύρος φίλτρων και κριτηρίων, που καλύπτουν κάθε προτίμηση και ανάγκη. Το γεγονός αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς ο καθένας μας ιεραρχεί διαφορετικά τα must ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού. Για άλλους είναι η προσιτή τιμή του εισιτηρίου, για άλλους η δυνατότητα να μεταφέρουν με ασφάλεια το όχημά τους και για κάποιους, είναι η ταχύτητα του πλοίου. Γιατί όσο πιο γρήγορα φτάσουν στο προορισμό τους, τόσο πιο γρήγορα θα κάνουν την πρώτη βουτιά στην αγαπημένη τους παραλία. Όποια και αν είναι η προτίμηση μας, το σίγουρο είναι πως στη theferries.com θα βρούμε ένα εισιτήριο που θα κάνει την μετακίνησή μας πιο απλή.

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε πως η προηγμένη πλατφόρμα της theferries.com, καλύπτει περισσότερους από 200 προορισμούς, ανάμεσα στους οποίους βρίσκουμε όλα τα νησιωτικά συμπλέγματα της χώρας -από Κυκλάδες και Αργοσαρωνικό μέχρι ΒΑ Αιγαίο και Δωδεκάνησα- αλλά και άλλα λιμάνια του εξωτερικού. Αυτό σημαίνει πως ακόμη και οι πλέον αναποφάσιστοι από εμάς, αποκλείεται να μην βρούμε έναν προορισμό που να μας ταιριάζει. Μάλιστα, για να γίνει ακόμα πιο εύκολη η επιλογή μας, δεν έχουμε παρά να ρίξουμε μια ματιά στις κατατοπιστικές πληροφορίες που παρέχει η theferries.com για πολλούς από τους προορισμούς που αξιοποιεί.

Πλέον, λοιπόν, με την πλατφόρμα της theferries.com η online κράτηση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων γίνεται εύκολη και απλή, χωρίς να αφιερώνουμε πολύ χρόνο ή να φοβόμαστε για επιπλέον χρεώσεις σε προμήθειες. Άλλωστε, έχουμε τόσα πολλά που απαιτούν την προσοχή και τον χρόνο μας κατά τη διάρκεια των διακοπών μας, που η κράτηση του εισιτηρίου δεν χρειάζεται να είναι ένα από αυτά.