SPONSORED ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνδυάζοντας την οινογευσία με την αυθεντική κρητική φιλοξενία στο Scalani Hills Residences

Συνδυάζοντας την οινογευσία με την αυθεντική κρητική φιλοξενία στο Scalani Hills Residences

Η Κρήτη αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς στον κόσμο για τους λάτρεις του οινοτουρισμού και όχι μόνο. Αν φέτος λοιπόν επιλέξετε να επισκεφθείτε την Κρήτη, αξίζει να αφιερώσετε λίγο περισσότερο χρόνο ώστε να προετοιμάσετε και να οργανώσετε την επίσκεψή σας στο υπέροχο αυτό νησί με την μοναδική ιστορία, τις καταπληκτικές γεύσεις και τα ξεχωριστά αξιοθέατα.

Από την Κνωσό στο Σκαλάνι και τις Αρχάνες

Η επίσκεψη στην Κνωσό επιβάλλεται προκειμένου να ανακαλύψτε τον μινωικό πολιτισμό και το μεγαλείο του.

Από εκεί, αξίζει να περιηγηθείτε στο παραδοσιακό, πολύχρωμο χωριό Αρχάνες και στο Σκαλάνι, έναν οικισμό που φημίζεται για τα ελαιοκομικά και κυρίως, τα αμπελουργικά του προϊόντα στον οποίο αξίζει μάλιστα να διαμείνετε.

Για όσους μάλιστα αγαπούν τον οινοτουρισμό, η διαμονή στο Σκαλάνι θεωρείται must. Σε απόσταση μόλις οκτώ χιλιομέτρων από το κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, στο Scalarea Estate, βρίσκεται το οινοποιείο Μπουτάρη και εντός του, το Scalani Hills Residences, εκεί θα γνωρίσετε και θα απολαύσετε τα μυστικά του κρασιού, συνδυάζοντας την οινογευσία με την αυθεντική κρητική φιλοξενία. Το Scalani Hills Residences αποτελείται από τρία πολυτελή και πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια υψηλής αισθητικής, που βρίσκονται μέσα σε μια έκταση 66 στρεμμάτων αμπελοελαιών και ανήκουν στην οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, Aria Hotels.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους εκεί, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στην τέχνη της οινογευστικής και να δοκιμάσουν τα περιορισμένης παραγωγής κρασιά που παράγονται στο Κτήμα Scalarea, όπως το Scalarea Λευκό το Scalarea Κόκκινο, το Φανταξομέτοχο και το γλυκό Ιουλιάτικο.

Παράλληλα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους αμπελώνες του κτήματος και στις εγκαταστάσεις του οινοποιείου, ώστε να ανακαλύψουν την πλούσια κάβα που διαθέτει.

Φυσικά, εκτός από ιδιαίτερα κρασιά, οι επισκέπτες θα γνωρίσουν και θα απολαύσουν κάποια από τα πλέον φημισμένα και νόστιμα πιάτα της κρητικής κουζίνας, έχοντας μάλιστα τη δυνατότητα, να απολαύσουν μαθήματα κρητικής κουζίνας και να μυηθούν στη μαγεία των αυθεντικών, τοπικών συνταγών.

Οι μοναδικές αυτές εμπειρίες, μαζί με την αρχιτεκτονική και την εσωτερική διακόσμηση των κατοικιών, θα μετατρέπουν τη διαμονή σας στο Scalani Hills Residences σε αξέχαστη εμπειρία ζωής. Τέλος αξίζει να σημειώσουμε εδώ οτι το Scalani Hills Residences, κέρδισε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία οινική κουλτούρα στα Tourism Awards 2021.

Η ηρεμία, η επαφή με τη φύση, η χαλάρωση, οι μοναδικές εμπειρίες αλλά και οι καθημερινές στιγμές γεμάτες αρώματα και γεύσεις από την Κρήτη, θα αποτελέσουν τη βάση για ξεχωριστές αναμνήσεις κάτω από τον ελληνικό ήλιο. Αξιοποιήστε τις προσφορές που «τρέχουν» για το φετινό καλοκαίρι στο Scalani Hills Boutari Winery & Residences και απολαύστε μία εμπειρία διαμονής, που θα σας μείνει αξέχαστη.