SPONSORED ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Agile Finance Conference στις 27/09: Τα οικονομικά των επιχειρήσεων στην εποχή της πανδημίας

Agile Finance Conference στις 27/09: Τα οικονομικά των επιχειρήσεων στην εποχή της πανδημίας

Η προσαρμογή σε συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες είναι ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος για τις Οικονομικές Διευθύνσεις των επιχειρήσεων.

Τα business plans αναθεωρούνται, η πανδημία μπαίνει σε μια νέα φάση και ο ψηφιακός μετασχηματισμός επιταχύνεται. Τo πρώτο διαδικτυακό συνέδριο Agile Finance Conference έρχεται τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021 για να δώσει απαντήσεις σε επίκαιρα και πρακτικά ζητήματα:

  • Πώς επιστρέφουμε σε τροχιά ανάπτυξης μετά από μια κρίση;
  • Πώς αναδιαρθρώνουμε τα οικονομικά της επιχείρησης για να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση;
  • Πώς διοχετεύουμε τη χρηματοδότηση στα χαρακτηριστικά που παρέχουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην επιχείρησή μας;
  • Πώς αξιοποιούμε ευκαιρίες για να διευρύνουμε ή πώς ανακτούμε το μερίδιο αγοράς που απωλέσαμε;
  • Είναι οι περικοπές η ενδεδειγμένη λύση αν δεν πιάσαμε τους οικονομικούς στόχους μας;
  • Πώς να σχεδιάζουμε με γνώμονα την προδραστικότητα έναντι της αντίδρασης;
  • Ποια είναι τα χαρακτηριστικά μιας Agile οικονομικής διεύθυνσης και τι είναι το financial citizenship;

Μεταξύ των διακεκριμένων ομιλητών, στο συνέδριο θα μιλήσουν:

Η Loreal Jiles, Vice President of Research and Thought Leadership στο IMA (Institute of Management Accountants), η οποία θα αναφερθεί εκτενώς στο trend του Agile Finance στις ΗΠΑ και πώς λειτουργούν τα Agile οικονομικά τμήματα.

O Dante Healy, Finance Transformation Manager στην Agile Orca, που θα δώσει το roadmap για το Agile Finance Transformation.

Ο Anders Liu-Lindberg, ένας από τους πρωτεργάτες του Agile Finance στην Ευρώπη που θα περιγράψει τη λειτουργία ενός μοντέρνου οικονομικού τμήματος.

Ο Hendrik Esser, Program Director στην πρωτοβουλία "Supporting Agile Adoption” της Agile Alliance, θα δώσει χρήσιμα insights για τον “agile way” στην αποτελεσματική και διαχείριση πόρων και κινδύνων.

Ο Christoph Dibbern, Senior Consultant και systemic Agile Coach (ICP-ACC, CSP-SM) στην PPI, θα τοποθετήσει το framework για την ανάπτυξη της καινοτομίας στις ομάδες.

Η Paula Dragomir, Senior Lead Consultant και Ιδρύτρια στην Key & Hatch, θα αναλύσει τις παγίδες που κρύβονται στην εφαρμογή του Agile και πώς τις αποφεύγουμε χωρίς διαδικασία trial & error.

Ο Hafiz Roslan, Finance Wizard στην FLS, πρεσβεύει ότι στην εποχή του digital disruption, τα οικονομικά στελέχη που δεν προσαρμόζονται, μοιραία ρισκάρουν τη θέση τους και τα οικονομικά τμήματα χρειάζεται να είναι future-ready.

O Alexandre Catsaros, Group Controller & Finance Transformation Director στη Centrient Pharmaceuticals, θα μιλήσει για το digitizing finance, μέσα από το finance transformation project της εταιρείας του οποίου ηγείται για λογαριασμό της Ολλανδικής φαρμακευτικής εταιρείας.

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο www.agilefinance.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ