ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Nέα επένδυση της εταιρείας Black Delta Entertainment Services SA του Ομίλου Γιαννακόπουλου

Nέα επένδυση της εταιρείας Black Delta Entertainment Services SA του Ομίλου Γιαννακόπουλου
Το Κλιμάτι Λούτσας ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΓΑΣ (φωτογραφία αρχείου)

Η Black Delta Entertainment Services SA, εταιρεία του Ομίλου Γιαννακόπουλου, έλαβε μέρος στον πλειοδοτικό διαγωνισμό του Δήμου Πάργας για την παραχώρηση επί 40 έτη ακινήτου έκτασης 40.172,24 τ.μ. στην θέση «Κλιμάτι» Λούτσας (πρώην κατασκηνώσεις ΤΥΠΕΤ).

Ο πλειοδοτικός διαγωνισμός διεξήχθη τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Καναλάκι, ενώ συνολικά είχε 13 συμμετοχές.

Η διαδικασία ανέδειξε ανάδοχο την εταιρεία Black Delta Entertainment Services SA του Ομίλου Γιαννακόπουλου, με ετήσιο μίσθωμα στο Δήμο Πάργας ύψους 330.000 ευρώ, ολοκληρώνοντας έτσι και τυπικά τη μετάβαση της θαλάσσιας περιοχής της Λούτσας της Διοικητικής Ενότητας Φαναρίου.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία Black Delta Entertainment Services SA του Ομίλου Γιαννακόπουλου δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων στους τομείς της εστίασης, της τουριστικής ανάπτυξης, των ξενοδοχειακών επενδύσεων και της δημιουργίας και εκμετάλλευσης πάρκων αναψυχής. Τα επόμενα βήματα για την στρατηγική ανάπτυξη της επένδυσης βρίσκονται σε σχεδιασμό και θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ