SPONSORED ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αυτοκίνητο με leasing για την οικογένεια και την επιχείρηση: «Σαν δικό μας»

Αυτοκίνητο με leasing για την οικογένεια και την επιχείρηση: «Σαν δικό μας»

Αλματώδεις είναι οι αλλαγές που συμβαίνουν στην κοινωνία μας τα τελευταία χρόνια, καθώς οι άνθρωποι αξιοποιούν όλα τα διαθέσιμα εργαλεία που συμβάλλουν στη βελτίωση των συνθηκών και της ποιότητας ζωής. Παραδοσιακές αξίες εξελίσσονται και γίνονται πιο επίκαιρες και σύγχρονες από ποτέ, την ώρα που τα επιτεύγματα της επιστήμης και της τεχνολογίας ανοίγουν νέους δρόμους, σε πολλαπλά επίπεδα. Ακόμα και οι πιο διστακτικοί απέναντι στο νέο και στην εξέλιξη, μπαίνουν στη διαδικασία σκέψης, καθώς συνειδητοποιούν πως το καινούριο δεν ακυρώνει αυτομάτως το παλιό, αντίθετα, μπορεί απλώς να το βελτιώνει.

Ειδικά στον χώρο του αυτοκινήτου η εξέλιξη ταυτίζεται με τη μέθοδο του leasing, της μίσθωσης, δηλαδή, έναντι της «παραδοσιακής» αγοράς. Τα αυτοκίνητα ενσωματώνουν κάθε στιγμή ένα νέο τεχνολογικό επίτευγμα, γίνονται διαρκώς πιο ασφαλή, πιο άνετα και πολύ πιο φιλικά στο περιβάλλον. Το leasingείναι μια πρόταση που δεν απευθύνεται μόνο στους νεότερους ηλικιακά, αλλά σε κάθε έναν που επιθυμεί να ανανεώσει είτε το προσωπικό του όχημα ή το εταιρικό του αυτοκίνητο ή τον στόλο που διαχειρίζεται. Τα πλεονεκτήματα του leasing είναι πολλά και ήδη η μέθοδος αυτή κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος, ειδικά με τη συμβολή εταιρειών που μπορούν αξιόπιστα, εύκολα και γρήγορα να προσφέρουν στους πελάτες τους ευελιξία, με σταθερό μίσθωμα, έχοντας καλύψει παράλληλα τις υπηρεσίες ασφάλισης και συντήρησης.

LeasePlan: Αυτός που σέβεται το χθες, μπορεί να αλλάξει το σήμερα

Η LeasePlan είναι η εταιρεία που εξελίσσει το leasing, παράλληλα με την εξέλιξη στην αυτοκίνηση. Με σεβασμό στην παράδοση, χωρίς να ακυρώνονται οι αξίες, οι συνήθειες και το πνεύμα των παλαιότερων, απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν να ακολουθούν τον σύγχρονο κόσμο, χωρίς να θυσιάζουν ό,τι αγαπούν. Το «μυστικό» βρίσκεται στον τρόπο που προσεγγίζει το ζήτημα, προσφέροντας στους πελάτες της αυτό που τους ωφελεί κατά τον μέγιστο βαθμό – είτε σε προσωπικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Τα SpecialDeals της LeasePlan διασφαλίζουν, για παράδειγμα, ανταγωνιστικά μισθώματα για δημοφιλή μοντέλα και την ευκαιρία να οδηγείτε ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο κάθε τέσσερα χρόνια. Ένα αυτοκίνητο του οποίου τη χρήση απολαμβάνετε με σταθερό μίσθωμα, που περιλαμβάνει υπηρεσίες ασφάλισης και συντήρησης, χωρίς επιπλέον ή έκτακτες απαιτήσεις.

Σχετικά τώρα με τα εταιρικά οχήματα και δεδομένου ότι καταπονούνται περισσότερο λόγω της χρήσης τους, η εκάστοτε επιχείρηση οφείλει να φροντίζει για την ασφάλεια όσων τα οδηγούν, καθώς ο στόλος οχημάτων αποτελεί, εν πολλοίς, την εικόνα της επιχείρησης προς τα έξω, προς το κοινό και τους πελάτες. Είτε πρόκειται για βαν, είτε για επιβατικά οχήματα, ο στόλος μιας επιχείρησης απαιτεί συχνή ανανέωση – που επιτυγχάνεται πλήρως με τις προτάσεις της LeasePlan, οι οποίες εξειδικεύονται με βάση τις ανάγκες κάθε πελάτη. Μια μέθοδος που συμφέρει κάθε εταιρικό πελάτη, τόσο άμεσα, καθώς μισθώνει καινούριο στόλο όταν τον χρειάζεται, όσο και έμμεσα, αφού επιλέγοντας λύσεις της LeasePlan εκπέμπει πολλαπλά μηνύματα: Ανανέωσης, εξέλιξης, ασφάλειας και σεβασμού.

LeasePlan Special Deals: Οι πιο συμφέρουσες επιλογές μίσθωσης, άμεσα και εύκολα

Η LeasePlan προσφέρει στους πελάτες της ταSpecialDeals, ανταγωνιστικές προσφορές και επιλογές που ταιριάζουν στον καθένα και που ικανοποιούν την ανάγκη για νέο αυτοκίνητο άμεσα, εύκολα και με τον πιο συμφέροντα τρόπο. Με τοleasingαπό τηνLeasePlan, για ιδιώτες ή επαγγελματίες, ο ενδιαφερόμενος επιλέγει το μοντέλο που τον ενδιαφέρει μέσα από μία ευρεία γκάμα αυτοκινήτων, συνάπτει σαφείς, ευανάγνωστες συμβάσεις, που περιλαμβάνουν την πλήρη συντήρηση και κάλυψη τυχών επισκευών του οχήματος, με σταθερό μηνιαίο μίσθωμα και πλήρη ασφαλιστική κάλυψη, αλλά και με 24ωρη εξυπηρέτηση οδηγού, για όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

Ο κόσμος προχωρά, εξελίσσεται και προοδεύει. Το παρελθόν, η παράδοση, οι αγαπημένες μας συνήθειες, οικογενειακές, προσωπικές ή επαγγελματικές, είναι εκεί για να μας δίνουν την ώθηση που χρειαζόμαστε και να προχωράμε μπροστά. Ζούμε στο σήμερα, εργαζόμαστε στο σήμερα και απευθυνόμαστε σε ανθρώπους της εποχής. Το leasing αυτοκινήτου είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να αναβαθμίσουμε τον τρόπο που μετακινούμαστε και η LeasePlan προτείνει τον καλύτερο τρόπο για να το αγκαλιάσουμε: Με ένα LeasePlan Special Deal που «ακούει» τις ανάγκες μας και μας ανανεώνει. Διότι τώρα είναι η ώρα για ανανέωση, είναι η ώρα να εξελίξουμε τους κανόνες!