ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ολοκληρώθηκε η πώληση της Cardlink στη Worldline

Ολοκληρώθηκε η πώληση της Cardlink στη Worldline
Pixabay

Την ολοκλήρωση της πώλησης της συμμετοχής της στην Cardlink στον όμιλο Worldline ανακοίνωσε η Quest Συμμετοχών.

Το ποσό που λαμβάνει η Quest Συμμετοχών είναι 93 εκατ. σε μετρητά, εξασφαλίζοντας (μετά και από όλα τα σχετικά με την συναλλαγή έξοδα) υπεραξία 85 εκατ. ευρώ περίπου, επί του ποσού της αρχικής επένδυσης, σε διάστημα μικρότερο των 7 ετών.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Worldline, η Cardlink είναι ηγέτης στην ελληνική αγορά με περισσότερα από 240.000 τερματικά και 10.000 καταστήματα e-commerce και προσφέρει μία πλήρη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, όπως POS, online πληρωμές καθώς και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας για τις επιχειρήσεις, έχοντας αναπτύξει μακροχρόνιες σχέσεις με τις κορυφαίες ελληνικές τράπεζες.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι με την απόκτηση της Cardlink, η Worldline θα έχει τη δυνατότητα να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην πολλά υποσχόμενη ελληνική αγορά, αξιοποιώντας την πρόσβαση στο μεγαλύτερο δίκτυο αποδοχής πληρωμών στην Ελλάδα και την ευκαιρία να διευρύνει τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς τις επιχειρήσεις.

Επιπλέον, η Worldline στοχεύει να καλλιεργήσει τις μακροχρόνιες σχέσεις με τις τοπικές τράπεζες και να προσφέρει πρόσβαση στους υφιστάμενους πελάτες στο καινοτόμο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών και προϊόντων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ