SPONSORED ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι νικητές των Greek Bookmaker Awards 2021

Οι νικητές των Greek Bookmaker Awards 2021

Στα Greek Bookmaker Awards 2021 του Betarades βραβεύτηκαν οι Νόμιμες Online Στοιχηματικές με τις καλύτερες επιδόσεις σε πληθώρα κατηγοριών. Η Stoiximan ήταν αυτή που κέρδισε τον τίτλο της αγαπημένης του κοινού.

Τους τελευταίους 12 μήνες, το Betarades συγκέντρωσε και ανέλυσε πληροφορίες για την απόδοση των μπουκμέικερ στην Ελλάδα για μια ποικιλία κατηγοριών. Σε αυτές κατέληξε μετά από εκτενή έρευνα αγοράς, όπως συνεντεύξεις με παίκτες της βιομηχανίας, για να ξεχωρίσει τις σχετικές παραμέτρους που οι χρήστες στη Ελλάδα αναζητούν όταν αποφασίζουν ποια στοιχηματική να επιλέξουν.

Στα Bookmaker Awards 2021, το Betarades έκανε τα αποκαλυπτήρια των αποτελεσμάτων αυτής της συλλογής πληροφοριών, παρουσιάζοντας τις εταιρείες που είχαν τις καλύτερες επιδόσεις. Ο στόχος των βραβείων είναι να βοηθήσει τους παίκτες διαδικτυακού στοιχήματος στην Ελλάδα να έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα της αγοράς και να πάρουν τις καλύτερες δυνατές στοιχηματικές αποφάσεις.

Για να ανακοινώσει τους νικητές, το Betarades επιστράτευσε τον Ολλανδό θρύλο του ποδοσφαίρου Ντιρκ Kάουτ, που παρουσίασε, μεταξύ άλλων, τον νικητή του βραβείου Επιλογής του κοινού, για το οποίο οι χρήστες ψήφισαν την αγαπημένη τους στοιχηματική εταιρεία. Ο πάροχος που το κέρδισε ήταν η Stoiximan.

Ο εκπρόσωπος του Betarades, Κυριάκος Φουρνιάδης, Managing Director South East Europe Better Collective δήλωσε τα ακόλουθα:

“Mε τα Bookmaker Awards του Betarades φιλοδοξούμε να βοηθήσουμε τους παίκτες στην Ελλάδα να κάνουν πιο ενημερωμένες επιλογές για στοίχημα. Λόγω πανδημίας δεν μπορέσαμε να επαναλάβουμε την επιτυχημένη εκδήλωση του 2020 στην Αθήνα, αλλά αυτό δε μας σταμάτησε στο να πραγματοποιήσουμε την εκδήλωση στην Ολλανδία που περιελάμβανε τους νικητές 5 χωρών (Ελλάδα, Ρουμανία, Πολωνία, Σουηδία και Δανία). Τον τελευταίο χρόνο, συγκεντρώσαμε και αναλύσαμε τεράστιο όγκο δεδομένων για τη λειτουργία των ελληνικών παρόχων για να καταλήξουμε στο ποιοι έχουν καλύτερες επιδόσεις με βάση σχετικές παραμέτρους.

Η Better Collective με αυστηρά πρότυπα στη διαδικασία συλλογής και αξιολόγησης και πιστοποίηση των αποτελεσμάτων από εγκεκριμένο φορέα εκτός εταιρείας, έχει στόχο να αναδεικνύει κάθε χρόνο με αξιοκρατία και διαφάνεια τους πραγματικά καλύτερους σε κάθε κατηγορία. Παρά την πανδημία, έχουμε δει μεγάλες καινοτομίες από τους μπουκμέικερ στην Ελλάδα για να υποστηρίξουν τους παίκτες, ώστε να έχουν μια διασκεδαστική και ασφαλή εμπειρία όταν παίζουν στοίχημα σε αθλητικά γεγονότα”.

Οι νικητές των κατηγοριών

Καλύτερες αποδόσεις στο ποδόσφαιρο: Betshop

Καλύτερες αποδόσεις στο μπάσκετ: Stoiximan

Καλύτερες επιλογές αγορών: Betshop

Καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών: Stoiximan

Kαλύτερες επιλογές πληρωμών: Bet365

Καλύτερη εμπειρία χρηστών: Stoiximan

Καλύτερες προσφορές* καλωσορίσματος: Bet365

Καλύτερη επιβράβευση* πελατών: Stoiximan

Καλύτερη εταιρεία αθλητικού στοιχήματος στην Ελλάδα: Stoiximan

Καλύτερη εταιρεία αθλητικού στοιχήματος στην Ελλάδα - Επιλογή κοινού: Stoiximan

* Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ