ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τριπλή Χρυσή διάκριση για τα Pampers στα Mother & Baby Awards 2021

Τριπλή Χρυσή διάκριση για τα Pampers στα Mother & Baby Awards 2021

Σε μία λαμπερή τελετή που διοργάνωσε πριν λίγες μέρες η BOUSSIAS στο Κελλάρι Παπαχρήστου απονεμήθηκαν τα Mother & Baby Awards 2021, τα βραβεία που επιβραβεύουν την ποιότητα και την καινοτομία στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο του mother & baby care industry. 

Τα Pampers απέσπασαν τρία χρυσά βραβεία στις κατηγορίες “Best Disposable ” για τα Pampers Premium Care, “Best Nappy Pants” για τα Pampers Premium Care Pants και “Best Babywipes” για τα Pampers Aqua Wipes.

Tα Mother & Baby Awards 2021 διοργανώθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην Ελλάδα, με σκοπό να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν καινοτόμες πρακτικές όσον αφορά την προστασία, το παιχνίδι, τη διατροφή, τη μετακίνηση, τον εξοπλισμό δωματίου, τη φροντίδα, την ασφάλιση, την περίθαλψη, τη φύλαξη και το ρουχισμό του μωρού, αλλά επίσης και την φροντίδα της νέας μητέρας.

Τα Pampers από την P&G, με συνέπεια και προσήλωση στον στόχο τους, την ευτυχισμένη και υγιή ανάπτυξη του μωρού συνεχίζουν να σχεδιάζουν και να προσφέρουν καινοτόμα προϊόντα για την απαλότερη και καλύτερη προστασία ακόμα και για το πιο ευαίσθητο βρεφικό δερματάκι.

Ο Κωνσταντίνος Μάνθος, Senior Brand Manager, δήλωσε: «Αισθανόμαστε εξαιρετική τιμή και ευγνωμοσύνη όχι μόνο για την αναγνώριση των προϊόντων μας, Pampers Premium Care, Premium Care Pants και Pampers Pure Aqua, αλλά και για την εμπιστοσύνη που εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο από τις μητέρες όλης της Ελλάδας και την αναγνώριση της υψηλής ποιότητας, άνεσης και προστασίας που προσφέρεται στα μωρά τους μέσα από τις προσπάθειές μας. Μια τέτοια διάκριση, που προέρχεται απευθείας από την εμπειρία μαμάδων, έχει ξεχωριστή αξία για εμάς και ενισχύει με ακόμη περισσότερη ορμή τη δέσμευσή μας να μην σταματήσουμε ποτέ να εξελίσσουμε τα προϊόντα Pampers, ώστε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή προστασία στα μωρά, αλλά και την άνεση και ευκολία που όλες οι μαμάδες έχουν ανάγκη, σήμερα και στο μέλλον.»

Για περισσότερα από 60 χρόνια, τα Pampers έχουν δεσμευτεί να κάνουν τον κόσμο κάθε μωρού καλύτερο και επειδή τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την ασφάλεια των μωρών, συνεργάζονται με κορυφαίους παιδίατρους, παιδιατρικούς δερματολόγους και ειδικούς για να επιβεβαιώσουν ότι τα υλικά που χρησιμοποιούν είναι απολύτως ασφαλή για τα μωρά. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα Pampers χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο καθημερινά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ