SPONSORED ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μία απρόσμενη συνεργασία: H Dr.Age ενώνει τους leaders της υγείας και της ομορφιάς

Μία απρόσμενη συνεργασία: H Dr.Age ενώνει τους leaders της υγείας και της ομορφιάς

Η στρατηγική συνεργασία ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, PHARMASERVE και SYMMETRIA, με την υπογραφή της Dr.Age, ανατρέπει τα δεδομένα στην υγεία και την ομορφιά.

Τρεις ηγέτιδες εταιρείες στους τομείς της υγείας και της ομορφιάς, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, η PHARMASERVE και η SYMMETRIA, ανακοίνωσαν μία πρωτοποριακή συνεργασία, εφαρμόζοντας ένα νέο μοντέλο μελέτης της επίδρασης του γενετικού κώδικα και παροχής εξατομικευμένων υπηρεσιών και προϊόντων, σχεδιασμένο από την Dr.Age στην Αμερική.

Αναφερόμενος στη συνεργασία αυτή, ο διεθνώς καταξιωμένος πλαστικός χειρουργός Νίκος Μεταξωτός, MD,PhD, Διδάκτορας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και ιδρυτής της SYMMETRIA, δήλωσε: «Οι ραγδαίες εξελίξεις στους τομείς της έρευνας και της τεχνολογίας αλλάζουν τα δεδομένα στο χώρο μας. Η μελέτη του DNA, σε συνδυασμό με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, παρέχουν νέες δυνατότητες στα χέρια των ειδικών. Η νεότητα και ευεξία βρίσκονται πλέον πιο κοντά μας».

Είναι η πρώτη φορά που τρεις leaders στο χώρο της υγείας, κάθε μία στον τομέα της, ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων και σύγχρονων υπηρεσιών και προϊόντων στον τομέα της της ομορφιάς και του wellness.

Η Dr.Age με βάση τη σύγχρονη έρευνα και τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας, δημιούργησε στην Αμερική ένα νέο μοντέλο που συνδυάζει για πρώτη φορά:
• Τη διάγνωση μέσω της αξιολόγησης των γενετικών ιδιαιτεροτήτων κάθε ατόμου (DNA).
• Την παραγωγή εξειδικευμένων προϊόντων περιποίησης του δέρματος, που σε συνδυασμό με νέα ενεργά συστατικά σε υψηλές συγκεντρώσεις, προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.
• Την παροχή θεραπευτικών πρωτοκόλλων για το πρόσωπο, το σώμα και τη διαχείριση του σωματικού βάρους.

Αν και η Dr.Age σχεδιάστηκε και λανσαρίστηκε στην Αμερική, επενδύει στην Ελλάδα, καθώς η χώρα μας εξελίσσεται σε σημαντικό διεθνές κέντρο δημιουργίας επιστημών και τεχνολογίας.
Η κορυφαία Ελληνική εταιρεία στο χώρο του φαρμάκου και της υγείας PHARMASERVE, εξασφάλισε για την ελληνική αγορά την αποκλειστική διάθεση των καινοτόμων προϊόντων της Dr.Age, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ την εκτεταμένη αξιολόγηση των γενετικών ιδιαιτεροτήτων του κάθε ατόμου (DNA), μέσω των Prime Age DNA Programs, και η SYMMETRIA το σχεδιασμό των πρωτοκόλλων ομορφιάς και μακροζωίας.

«Ύστερα από 40 χρόνια συνεχούς παρουσίας και πρωτοπορίας στην ιδιωτική πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, εγκαινιάζουμε μια νέα εποχή για τον Όμιλο και μια νέα παλέτα υπηρεσιών, που εστιάζουν στην πρόληψη, την ευεξία και την ποιότητα ζωής. Σε συνεργασία με την Dr.Age αξιοποιούμε την καινοτόμο τεχνολογία που διαθέτουμε για την αξιολόγηση των γενετικών ιδιαιτεροτήτων του κάθε ατόμου (DNA), με στόχο τη δημιουργία εξατομικευμένων προγραμμάτων αντιγήρανσης, διατήρησης ενός υγιούς σωματικού βάρους και βελτίωσης της ποιότητας ζωής», δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, Γιώργος Σπανός, από την πλευρά του σχετικά με τη συνεργασία αυτή.

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης της συνεργασίας των τριών εταιρειών, ο Σπύρος Φιλιώτης, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της PHARMASERVE, η οποία ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1984 και δέκα χρόνια αργότερα προέβη σε κοινοπραξία με την Αμερικάνικη εταιρεία Eli Lilly, ανέφερε: «Στη PHARMASERVE, πρωτοπόρο εταιρεία στο χώρο της ανθρώπινης υγείας, έχουμε ως όραμα να εκπληρώνουμε τις προσδοκίες των συνανθρώπων μας. Μετά από 30 και πλέον χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της υγείας, η συνεργασία μας με την Dr.Age ενισχύει την παρουσία μας και στον τομέα της ομορφιάς».