ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Glafka Capital: Έναρξη λειτουργίας του επενδυτικού κεφαλαίου Bluemoon Capital

Glafka Capital: Έναρξη λειτουργίας του επενδυτικού κεφαλαίου Bluemoon Capital
Ένα νέο επενδυτικό αμοιβαίο κεφάλαιο, το Starboard Digital Strategies, που εξειδικεύεται στο αρμπιτράζ ψηφιακών νομισμάτων διαθέτει η Glafka Capital

Η Glafka Capital ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του Bluemoon Capital, ενός επενδυτικού κεφαλαίου πολλαπλών περιουσιακών στοιχείων (“multi-asset investment fund”), με επίκεντρο τις επενδυτικές ευκαιρίες στη Νότια Ευρώπη.

Η Glafka Capital θα ενεργεί ως διαχειριστής επενδύσεων, προσφέροντας ευέλικτη κατανομή κεφαλαίων σε διαφορετικές κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων, με βασικό γνώμονα τις παγκόσμιες τάσεις που θα διαμορφώσουν το μέλλον τόσο της παραδοσιακής όσο και της ψηφιακής οικονομίας. Το επενδυτικό κεφάλαιο “investment fund” εδρεύει στα Νησιά Κέιμαν, προσφέροντας μεσαίο επίπεδο ρίσκου για επενδυτές που θέλουν να επωφεληθούν από ελκυστικές επενδυτικές ευκαιρίες χωρίς να περιορίζονται σε μια κατηγορία περιουσιακών στοιχείων ή στρατηγική.

Ο Πέτρος Μυλωνάς, συνιδρυτής της Glafka Capital, δήλωσε σχετικά:

«Αυτό είναι το δεύτερο επενδυτικό κεφάλαιο “Investment Fund” που ξεκινήσαμε φέτος, μετά το Starboard Digital Strategies, το οποίο εκμεταλλεύεται μια μοναδική ευκαιρία αντισταθμισμένου κινδύνου (“arbitrage”) στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Είμαστε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι επενδυτές και παραμένουμε προσηλωμένοι στην επίτευξη υψηλών αποδόσεων σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον. Η Bluemoon Capital θα προχωρήσει σε επενδύσεις τόσο στη παραδοσιακή όσο και στη ψηφιακή οικονομία για να υποστηρίξει τις κορυφαίες εταιρείες και εγχειρήματα των επόμενων δεκαετιών».

Από την πλευρά του, ο Χριστόφορος Παπανικολάου, συνιδρυτής της Glafka Capital, δήλωσε:

«Αυτό το βήμα ενισχύει περαιτέρω τη δέσμευσή μας να πρωτοπορούμε στην εξεύρεση νέων εργαλείων και τρόπων επενδύσεων. Αυτό θα είναι ένα ακόμη βήμα από πολλά από τα οποία η ομάδα μας ετοιμάζει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ