ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το αντιικό χρώμα Vitex with vairo προστατεύει και αναβαθμίζει το νοσοκομείο «Ο Άγιος Σάββας»

Το αντιικό χρώμα Vitex with vairo προστατεύει και αναβαθμίζει το νοσοκομείο «Ο Άγιος Σάββας»

Η Vitex A.E.προσφέρει δωρεάν χρώματα για την ανακαίνιση περισσότερων από 3.500τ.μ. εσωτερικών χώρων του νοσοκομείου.

Η Vitex A.E. πιστή και συνεπής στη δέσμευσή της για κοινωφελή προσφορά, με ιδιαίτερη ευαισθησία στον τομέα της Υγείας, επιστρατεύει την επιστημονική καινοτομία για την προστασία και τον χρωματισμό επιφανειών του Γενικού Αντικαρκινικού-Ογκολογικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ο Άγιος Σάββας».

Κυρίαρχος στόχος της συγκεκριμένης χορηγικής ενέργειας είναι να διαμορφωθούν φιλικότεροι χώροι που βελτιώνουν την καθημερινότητα ασθενών, επιστημονικού/διοικητικού προσωπικού και επισκεπτών, οι οποίοι παράλληλα θα αποτελούν ένα «τoίχος» προστασίας για την πρόληψη και τον περιορισμό της COVID-19 και ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων μέσω των βαμμένων επιφανειών.

Το πλαστικό χρώμα Vitex with Vairo (ΑΡ. ΑΔΕΙΑΣ ΕΟΦ: 90167/04-10-2021) προσφέρει αντιικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες στους βαμμένους εσωτερικούς τοίχους, σύμφωνα με τρία καταξιωμένα ευρωπαϊκά εργαστήρια*. Είναι μία Ελληνική καινοτομία και έχει λάβει άδειες κυκλοφορίας σε πολλά κράτη από τους αντίστοιχους Οργανισμούς Φαρμάκων. Εφαρμόζοντας Vitex with Vairo εκμηδενίζεται σχεδόν η δυνατότητα μετάδοσης μέσω των βαμμένων επιφανειών πληθώρας ιών -ανάμεσά τους και ο SARS-CoV2- ενώ είναι εξίσου αποτελεσματικό και στην εξουδετέρωση πολλών βακτηρίων, όπως τα E. coli, St. Aureus, Klebsiella pneumoniae, Enterococcus hirae, Pseudomonas Aeruginosa, τα οποία ενοχοποιούνται και για ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις.

*Οι έλεγχοι και οι βιοδοκιμές πραγματοποιήθηκαν βάσει των προτύπων ISO 21702:2019, ISO 22196:2011 και των προτεινόμενων πρακτικών του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ - OECD) για τον έλεγχο της αποτελεσματικότητας των αντικειμένων που έχουν υποστεί επεξεργασία με αντιμικροβιακά πρόσθετα (ENV / JM / MONO (2018) 20: 2019).

Σχετικά με την Vitex A.E.

H Vitex Α.Ε. κατέχει ηγετική θέση στην Ελλάδα στον τομέα των δομικών υλικών από το 1932.

Με έδρα στον Ασπρόπυργο Αττικής, με τέσσερις σύγχρονες μονάδες παραγωγής και με δύο θυγατρικές στη Νοτιοανατολική Ευρώπη (Σερβία και Βουλγαρία), η VITEX προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για αρχιτεκτονικά χρώματα νερού και διαλύτου (Vitex), ασφαλτικές μονώσεις (Hermes), εξωτερική θερμομόνωση (Vitextherm) και υφαλοχρώματα (Eumaria). Η Vitex διαθέτει ένα από τα πιο σύγχρονα και βιώσιμα εργοστάσια παραγωγής χρωμάτων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, καθώς και ένα ισχυρό δίκτυο συνεργατών στην Ελλάδα και 20 χώρες παγκοσμίως.

Οι αρχές της βιωσιμότητας ενισχύουν το λειτουργικό της μοντέλο, με την παραγωγική μονάδα να λειτουργεί με διαδικασίες πολιτικής μηδενικών απορριμμάτων, μηδενικών ατυχημάτων και μηδενικής ενέργειας με φωτοβολταϊκό πάρκο οροφής 1ΜW. Η Vitex κατατάχθηκε στη λίστα Best WorkplacesΤΜ Hellas 2021 ως μία από τις 10 εταιρείες στην Ελλάδα με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον καθώς και αναδείχθηκε νικήτρια στην κατηγορία ESG των Βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Growth Awards 2021. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το vitex.gr.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ