ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ελληνικό: To masterplan της μεγάλης αστικής ανάπλασης - Δείτε live την παρουσίαση

Ελληνικό: To masterplan της μεγάλης αστικής ανάπλασης - Δείτε live την παρουσίαση

Το masterplan της μεγάλης αστικής ανάπλασης στο Ελληνικό παρουσιάζει σήμερα η Lamda Development.

Στην εκδήλωση, που είναι η τρίτη στη σειρά από τη Lamda Development, η εταιρεία ανακοινώνει τα κομβικά σημεία του έργου και αποκαλύπτει πώς θα αξιοποιηθούν τα 6,2 εκατ. τ.μ. της έκτασης. Μέσα στην ερχόμενη πενταετία στο Ελληνικό θα ξεκινήσουν και θα ολοκληρωθούν σημαντικά έργα που θα δώσουν νέα μορφή στην περιοχή και θα δημιουργήσουν, ουσιαστικά, μια νέα, έξυπνη, πράσινη πόλη: Από το μεγαλύτερο Μητροπολιτικό Πάρκο της Ευρώπης μέχρι τον πρώτο πράσινο ουρανοξύστη της χώρας, τον Marina Tower και την νέα παραλία, σύντομα οι Έλληνες και οι επισκέπτες της χώρας μας θα μπορούν να απολαμβάνουν έναν νέο, σύγχρονο χώρο αστικού πρασίνου – που αναμένεται άλλωστε να αποτελέσει πόλο έλξης για ολόκληρο τον κόσμο.

Δείτε live την παρουσίαση εδώ:

Από το κανάλι του Ελληνικού στο YouTube, είχαμε άλλωστε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε τις δύο πρώτες, πολύ σημαντικές παρουσιάσεις της Lamda Development για το έργο. Η πρώτη αφορούσε στον Marina Tower, τον πράσινο ουρανοξύστη κατοικιών που θα δημιουργηθεί πίσω από τη μαρίνα σκαφών στο Ελληνικό και ο οποίος έχει σχεδιαστεί με βάση τη βιωσιμότητα και θα είναι ένα έξυπνο, πράσινο κτήριο, με περιβαλλοντικό προσανατολισμό.

Στο δεύτερο webinar είχαμε τη δυνατότητα να δούμε πώς θα αναπλαστεί η παραλία του Ελληνικού, εκεί όπου θα δημιουργηθεί από το μηδέν μία αμμώδης ακτή μήκους ενός χιλιομέτρου και πλάτους έως και 50 μέτρων, με ελεύθερη πρόσβαση για όλους. Παράλληλα είδαμε τα σχέδια για την εντυπωσιακή Marina Galleria που θα βρίσκεται στη μαρίνα του Αγίου Κοσμά και όπου θα λειτουργούν εμπορικά καταστήματα και καταστήματα εστίασης.

Σήμερα, στο τρίτο webinar από τη Lamda Development θα παρουσιαστεί το masterplan ολόκληρου του μεγαλεπήβολου έργου, ώστε να αποκτήσουμε μία συνολική ματιά σε όσα πρόκειται να γίνουν και να μεταμορφώσουν την τεράστια έκταση. Η εκδήλωση, την οποία συντονίζει η δημοσιογράφος Κατερίνα Παναγοπούλου, μεταδίδεται απευθείας από το κανάλι του Ελληνικού στο YouTube, στις 12 το μεσημέρι.