ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Κωτσόβολος στη λίστα «CHANGE THE WORLD» του Fortune Greece

Η Κωτσόβολος στη λίστα «CHANGE THE WORLD» του Fortune Greece

Διάκριση για την πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια»

Η Κωτσόβολος διακρίθηκε για το πρόγραμμα «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» και βρίσκεται ανάμεσα στις 20 ελληνικές επιχειρήσεις της λίστας «CHANGE THE WORLD» του Fortune Greece, που με το ισχυρό κοινωνικό και οικονομικό αποτύπωμά τους βάζουν τα θεμέλια για έναν καλύτερο κόσμο.

Το Fortune Greece καταρτίζει για 4η χρονιά τη λίστα «CHANGE THE WORLD» μέσα από την οποία αναδεικνύονται οι καλύτερες εταιρείες, που με τις δράσεις τους υποστηρίζουν έμπρακτα την κοινωνία, τους εργαζόμενους και το περιβάλλον και αποτελούν πρότυπο για το μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης που ακολουθούν.

Για την Κωτσόβολος, η ένταξή της στη λίστα «CHANGE THE WORLD» είναι μία ακόμα επιβράβευση της πρωτοβουλίας «Τεχνολογία χωρίς Εμπόδια» που αποτελεί προτεραιότητα για την εταιρεία. Σκοπός της Κωτσόβολος είναι να αφαιρέσει όλα τα εμπόδια, ώστε τα άτομα με αναπηρία να έχουν ίση πρόσβαση στην τεχνολογία, χωρίς περιορισμούς και διακρίσεις.

Η λίστα «CHANGE THE WORLD» καταρτίζεται από το Fortune Greece, σε συνεργασία με τη συμβουλευτική εταιρεία KKS Advisors, που εξειδικεύεται στη διαμόρφωση στρατηγικής, την αποτίμηση επιπτώσεων και την έρευνα σε θέματα βιώσιμης επιχειρηματικής καινοτομίας. Η διάκριση της Κωτσόβολος στη λίστα με τις 20 καλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις που συμβάλλουν στην «αλλαγή του κόσμου», αποδεικνύει τον στόχο της εταιρείας να προσφέρει μια καλύτερη ζωή, για όλους τους ανθρώπους, μέσω της τεχνολογίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ