ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πώς το όνομα της οικογένειας Καραχάλιου έγινε συνώνυμο της καινοτομίας και της αξιοπιστίας

Πώς το όνομα της οικογένειας Καραχάλιου έγινε συνώνυμο της καινοτομίας και της αξιοπιστίας

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στις μέρες μας, η ποιότητα αποτελεί «το άλφα και το ωμέγα», σε κάθε τομέα της ζωής μας. Είτε πρόκειται για το σπίτι μας, είτε για το περιβάλλον στο οποίο εργαζόμαστε, βασική μας προτεραιότητα, είναι ο χώρος στον οποίο περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητάς μας, να αναβαθμίζει τον τρόπο ζωής μας εν γένει, τόσο μέσα από την αισθητική του, όσο και τη λειτουργικότητά του.

Αν υπάρχει, λοιπόν, ένα όνομα το οποίο έχει συνδεθεί όσο κανένα άλλο με τις ποιοτικές, καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις που προσφέρει στον τομέα των κατασκευών τα τελευταία χρόνια, αυτό είναι το όνομα της οικογένειας Καραχάλιου. Και αυτό ακριβώς το όνομα, κατάφερε μέσα σε τρεις περίπου δεκαετίες να εξελιχθεί σε ένα κορυφαίο brand name στον τομέα της εμπορίας αλουμινίου και σιδήρου και να καθιερωθεί στον συγκεκριμένο χώρο, μέσα από την εταιρεία Aluxal, η οποία επενδύει συνεχώς στο να κάνει τα όνειρά μας πραγματικότητα.

Ο δρόμος προς το success story και την αναγνώριση

Το «συστατικό» της επιτυχίας για οποιαδήποτε νέα εταιρεία θέλει να εδραιωθεί σε έναν χώρο, είναι η σταθερή πορεία και η συνεχής εξέλιξη, οι οποίες θα την οδηγήσουν στην κορυφή. Φυσικά, τίποτα από όλα αυτά δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο, εάν δεν υπάρχει από πίσω η αποδεδειγμένη εξειδίκευση. Στην περίπτωση της οικογένειας Καραχάλιου, λοιπόν, η πορεία προς το success story ξεκίνησε το 1987 όμως, η ίδρυση της εταιρείας Aluxal-Καραχάλιος έγινε το 1999 και με «όχημα» την ηλεκτροστατική βαφή, μία υπηρεσία στην οποία η Aluxal καθίσταται πρώτη επιλογή σε μηχανικούς, ιδιώτες κι επαγγελματίες στη Δυτική Ελλάδα -και όχι μόνο.
Πιο αναλυτικά, ήταν Μάιος του 1999 όταν η ιδέα ξεκίνησε να υλοποιείται για να φτάσει να γίνει η εταιρεία αυτό που είναι σήμερα, δηλαδή η Aluxal-Καραχάλιος, μια εταιρεία το όνομα της οποίας κατάφερε να γίνει συνώνυμο της επιτυχίας, χάρη στο τρίπτυχο κορυφαία ποιότητα, καινοτομία και αξιοπιστία.
Ξεκινώντας με αργά και σταθερά βήματα και μέσα από συνεχείς επενδύσεις, που αποσκοπούσαν στην εξέλιξή της, η εταιρεία κατάφερε όχι μόνο να αναπτυχθεί, αλλά να ενισχύσει και τη λίστα των προϊόντων και των υπηρεσιών της, δηλαδή να μας προσφέρει ακόμη περισσότερες λύσεις για την αναβάθμιση της καθημερινότητά μας. Μπορεί, λοιπόν, στην αρχή οι εγκαταστάσεις της να βρίσκονταν σε έναν βιομηχανικό χώρο 2200 m2, αποτελώντας το πρώτο οριζόντιο βαφείο στη Δυτική Ελλάδα, ωστόσο, κάνοντας ένα fast forward στο σήμερα και μέσα από νέες επενδύσεις, τόσο σε κτηριακές εγκαταστάσεις, όσο και σε τεχνολογικό εξοπλισμό, αυτό που βλέπουμε να έχει καταφέρει, μεταξύ άλλων, είναι μια υποδομή που φτάνει τα 6000 m2, μια νέα μονάδα παραγωγής βαφής απομίμησης ξύλου, μία τρίτη καμπίνα βαφής για περισσότερη ευελιξία στις χρωματικές απαιτήσεις των πελατών και μια κάθετη μονάδα κατασκευής έτοιμου πιστοποιημένου κουφώματος με πλήρως καθετοποιημένη και αυτοματοποιημένη παραγωγή.
Ήταν ενδεχομένως, εκείνη η αλληλεπίδραση ανάμεσα στον κατασκευαστή και τον πελάτη, που στηριζόταν από την πρώτη κιόλας ημέρα ίδρυσης της εταιρείας στη σχέση εμπιστοσύνης που υπήρχε μεταξύ τους, η οποία επιτάχυνε επίσης την ανάπτυξη της εταιρείας. Διότι οποιαδήποτε νέα κίνηση της εταιρείας, είχε ως απώτερο στόχο την περαιτέρω ικανοποίηση των πελατών της και την εξέλιξη αυτής της σχέσης, παρέχοντάς τους όλες εκείνες τις δυνατότητες, που στην ερώτηση «γιατί να επιλέξω την Aluxal;», η απάντηση θα ήταν «μονόδρομος».

Οι άνθρωποι πίσω από το brand και το μεγάλο όραμα

Για εμάς που αναζητάμε τα πρόσωπα πίσω από ένα success story, βέβαια, τότε σίγουρα δεν γίνεται να μην αναφερθούμε σε όλους εκείνους τους ανθρώπους, οι οποίοι είναι εκεί σαν «άγρυπνοι φρουροί», συμβάλλοντας καθημερινά στις μικρότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες της εταιρείας.
Πέρα, λοιπόν, από την πολυετή εμπειρία του άρτια τεχνικά καταρτισμένου προσωπικού της, το οποίο είναι σε θέση να ικανοποιήσει ακόμα και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις σε κατασκευή πιστοποιημένων κουφωμάτων αλουμινίου και PVC, είναι η προσωπική «σφραγίδα» των ανθρώπων της Aluxal που μετατρέπει την άριστη εκπαίδευση στις νέες συνθήκες εργασίας και τον καλύτερο τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτει η μονάδα, σε όλα όσα χρειάζεται μία εταιρεία με όραμα και δυναμική. Αυτοί είναι και οι λόγοι για τους οποίους η πλειονότητα των καταναλωτών έχει ως πρώτη επιλογή όχι μόνο τις βαφές επιφανειακής προστασίας αλουμινίου της Aluxal, αλλά και το πιστοποιημένο κούφωμά της.

Oι λύσεις και οι επιλογές που παρέχει στους πελάτες της

Ακόμη και αν δεν γνωρίζουμε ότι το αλουμίνιο είναι ένα μέταλλο με εξαιρετικές ιδιότητες, το οποίο συνιστά σήμερα μία από τις πρώτες επιλογές παγκοσμίως στις αρχιτεκτονικές εφαρμογές, σίγουρα η εφαρμογή του θα μας πείσει ότι η ανθεκτικότητά του σε πολλές μορφές διάβρωσης, η ποικιλία χρωμάτων, η ενεργειακή του απόδοση και η προηγμένη τεχνολογία στον τρόπο κατασκευής του, είναι μόνο μερικά από τα οφέλη που «χαρίζει» σε όσους το προτιμήσουν.
Με τη σειρά της και «πατώντας» πάνω στα πλεονεκτήματά του, η εταιρεία Aluxal προσφέρει ενεργειακή απόδοση, άριστο σχεδιασμό και ηλεκτροστατική βαφή, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας, το οποίο χαρακτηρίζεται από προϊόντα υψηλής αισθητικής και άρτιας λειτουργικότητας, που έχουν στόχο να ικανοποιήσουν στο έπακρο ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη.
Και όταν μιλάμε για απαιτήσεις, η Aluxal παρέχει λύσεις και εναλλακτικές για κάθε ανάγκη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, αποτελεί η λύση των κουφωμάτων P.V.C. τα οποία προσφέρουν ιδανική αντιδιαρρηκτική προστασία. Το ενεργητικό σύστημα αποθάρρυνσης δε, βοηθάει στοχευμένα στην αποτροπή ζημιών σε πόρτες και παράθυρα, ενώ οι αυξημένες θερμομονωτικές ιδιότητες φροντίζουν για χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση -για την ακρίβεια, έως και 76% χαμηλότερη ενέργεια σε σχέση με τα παλιά συστήματα.

Κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι συνεπώς, ότι η Aluxal κατάφερε να γίνει συνώνυμο της καινοτομίας και της αξιοπιστίας στον τομέα της, προσφέροντας προϊόντα υψηλής αισθητικής και κορυφαίας ποιότητας. Όποια και αν είναι η ανάγκη μας τη δεδομένη χρονική στιγμή, ανάμεσα σε μία ευρεία γκάμα σε πόρτες και παράθυρα, πόρτες εισόδου, υαλοπετάσματα, συστήματα σκίασης, κάγκελα και περιφράξεις, δομικά υλικά, διαχωριστικά, αίθρια, ρολά ή ηλεκτροστατική βαφή, η Aluxal-Καραχάλιος είναι εδώ προσφέροντάς την καλύτερη δυνατή λύση, ανάμεσα σε μία πληθώρα επιλογών. Αυτή τη σεζόν θωρακίζουμε, λοιπόν, τον χώρο μας, μέσα από τις ποιοτικές λύσεις που μας προσφέρει η οικογένεια Καραχάλιου, μετατρέποντας ουσιαστικά τις ιδέες μας σε έργα τέχνης.