SPONSORED ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Κατ’ Οίκον Νοσηλεία» του ομίλου Affidea: Εξατομικευμένη φροντίδα στην πόρτα σας

«Κατ’ Οίκον Νοσηλεία» του ομίλου Affidea: Εξατομικευμένη φροντίδα στην πόρτα σας

Oι νέες δυνατότητες στον τομέα της Υγείας σήμερα συμβάλλουν στη βελτίωση της φροντίδας των ασθενών και κατ’ επέκταση της ποιότητας ζωής τους.

Και καθώς οι ιατρικοί χώροι δεν είναι το πιο φιλόξενο ή ευχάριστο μέρος για αρκετούς ασθενείς, λόγω πανδημίας, εφόσον λάβουν την ιατρική συγκατάθεση, έχουν πλέον τη δυνατότητα της Κατ’ Οίκον Νοσηλείας, που τους βοηθάει να αισθανθούν πιο αυτόνομοι, αλλά παράλληλα βελτιώνουν και την ψυχική τους διάθεση.

Ποιους ασθενείς αφορά η φροντίδα στο σπίτι;

Υπηρεσίες, όπως η «Κατ’ Οίκον Νοσηλεία» της Affidea δίνουν τη δυνατότητα νοσηλείας στο χώρο του ασθενούς εύκολα, με ένα απλό τηλεφώνημα. Και μπορεί αυτομάτως, όταν μιλάμε για φροντίδα στο σπίτι, να σκεφτόμαστε τα άτομα τρίτης ηλικίας. Παρόλα αυτά, υπάρχουν πολλές ακόμη ομάδες που δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν πλήρως και χρειάζονται τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού. Από έγκυες υψηλού κινδύνου που πρέπει να προσέχουν ιδιαιτέρως τις κινήσεις τους, ασθενείς με χρόνιες παθήσεις ή αναπηρίες, μέχρι και ογκολογικοί ασθενείς, παιδιά με προβλήματα υγείας, ασθενείς σε προεγχειρητικό και μετεγχειρητικό στάδιο, μπορούν πλέον να απολαμβάνουν τις απαιτούμενες υπηρεσίες για να βελτιώσουν σημαντικά την ποιότητα ζωής τους. Έτσι, με τη βοήθεια έμπειρων νοσηλευτών έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν μία ήρεμη καθημερινότητα στο σπίτι τους, λαμβάνοντας παράλληλα τη φροντίδα που χρειάζονται. Άλλωστε, σκοπός της εν λόγω υπηρεσίας δεν είναι μόνον η παροχή φροντίδας υγείας, αλλά και κοινωνικών υπηρεσιών στον οικείο καθημερινό χώρο των ασθενών, όπου εφαρμόζεται εξατομικευμένη προσέγγιση.

Πώς λειτουργεί η «Κατ’ Οίκον Νοσηλεία»;

Φυσικά, ο γιατρός έχει τον πρώτο λόγο, καθώς εκείνος καθορίζει τη θεραπεία που πρέπει να ακολουθήσει ο ασθενής για να βελτιωθεί η υγεία του. Με βάση τις οδηγίες του και τις υποδείξεις του, το εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό της υπηρεσίας επικοινωνεί διαρκώς μαζί του, παρέχοντας ολοκληρωμένη φροντίδα σε κάθε ασθενή. Με λίγα λόγια, η «Κατ’ Οίκον Νοσηλεία» της Affidea δρα υποστηρικτικά στη θεραπεία που έχει προτείνει ο γιατρός.

Παράλληλα, ο γιατρός ή ο νοσηλευτής επισκέπτεται τον ασθενή, χορηγείται φαρμακευτική αγωγή, ενώ προσφέρονται πολλές ακόμη χρήσιμες υπηρεσίες που χρειάζεται κάθε ασθενής μεμονωμένα, όπως για παράδειγμα αιμοληψία, συλλογή ούρων, τοποθέτηση και αλλαγή ουροκαθετήρα, υποκλυσμός, αναρρόφηση τραγχειοβρογχικών εκκρίσεων, πρόληψη και φροντίδα κατακλίσεων, ηλεκτροκαρδιογράφημα, holter ρυθμού και πίεσης, υπερηχογράφημα, ακτινογραφία. Κάτι τέτοιο μπορεί να έχει πολλά σημαντικά οφέλη για τον ασθενή.

Σημειώνεται ότι το Τμήμα Εξωτερικών Υπηρεσιών της Affidea, λειτουργώντας με υπευθυνότητα, ακολουθεί όλες τις διαδικασίες ελέγχου και ευθυγραμμίζεται πιστά με τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών, σχετικά με την προφύλαξη, τους κανόνες υγιεινής και την προληπτική επαρκή απολύμανση. Για την «Κατ’ Οίκον Νοσηλεία» της Affidea μπορείτε να καλείτε καθημερινά, Δευτέρα έως Κυριακή, από τις 07.00 έως τις 23.00, στο 216 900 53 13 ή να επικοινωνείτε μέσω email: homecare@affidea.com για το νομό Αττικής.

Πώς η Κατ’ Οίκον Νοσηλεία αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των ασθενών;

Πέρα από το γεγονός ότι ο ασθενής δέχεται εξατομικευμένη φροντίδα, προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες του, στις έκτακτες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί, λόγω της πανδημίας COVID-19, δεν χρειάζεται να κάνει περιττές μετακινήσεις και μπορεί να παραμένει στο χώρο του, όπου αισθάνεται άνετα και λαμβάνει τη φροντίδα από τα κατάλληλα άτομα που τον παρακολουθούν διαρκώς, αλλά και τη συντροφιά αγαπημένων του προσώπων. Έτσι, παράλληλα με την «Κατ’ Οίκον Νοσηλεία» της Affidea ομαλοποιείται η κοινωνική και συναισθηματική κατάσταση του ασθενούς.

Άλλωστε, πρέπει να τονιστεί ότι ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει μια τέτοια υπηρεσία είναι η επικοινωνία και η εκπαίδευση των μελών της οικογένειας, ώστε να μάθουν να φροντίζουν τον ασθενή με τον κατάλληλο τρόπο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα https://affidea.gr/ypiresia/nosilia-kat-oikon/ ή καλέστε στο 216 900 53 13.

Πώς λειτουργεί η Αιμοληψία Κατ’ Οίκον;

Επιπλέον, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για αιμοληψία στο χώρο της οικίας ή του γραφείου σας, η Affidea δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε όλες τις μικροβιολογικές εξετάσεις που εκτελούνται στα Διαγνωστικά της Εργαστήρια, κάνοντας χρήση παραπεμπτικού σημειώματος από τον γιατρό σας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα https://affidea.gr/ypiresia/aimolipsia-kat-oikon/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ