SPONSORED ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Α. Τραϊφόρος: Το «Κ2Β Business Empowerment by Kotsovolos» είναι η λύση για κάθε επιχείρηση

Α. Τραϊφόρος: Το «Κ2Β Business Empowerment by Kotsovolos» είναι η λύση για κάθε επιχείρηση

Ως τη «λύση για κάθε επιχείρηση που θέλει να ξεχωρίζει και να βρίσκεται στην κορυφή» χαρακτηρίζει το νέο, ανανεωμένο Κ2Β - Business Empowerment by Kotsovolos, ο επικεφαλής του προγράμματος κ. Αντώνης Τραϊφόρος, B2B Manager, Central Operations, μιλώντας στο CNN Greece.

«H Κωτσόβολος στοχεύει μέσω του αναβαθμισμένου Κ2Β – Business Empowerment, να ενδυναμώσει τους πελάτες της και να προσελκύσει νέους», επισημαίνει ο ίδιος, προσθέτοντας πως μέσω των ολοκληρωμένων λύσεων που προσφέρει «μπορεί να βοηθήσει σε όλους τους τομείς που αφορούν τα λειτουργικά και τεχνολογικά συστήματα κάθε επιχείρησης που θέλει να είναι ηγέτης των εξελίξεων, σε όλα τα επίπεδα».

«Ο ψηφιακός μετασχηματισμός αποτελεί μεγάλη πρόκληση των επιχειρήσεων σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας τους», τονίζει ο κ. Τραϊφόρος και επισημαίνει πως «το K2B - Business Empowerment by Kotsovolos» είναι σίγουρα το όχημα προς αυτή την κατεύθυνση, γι’ αυτό και εξελίχθηκε και επανατοποθετήθηκε στην αγορά, αφού έχει υπηρεσίες και λύσεις σε θέματα που απασχολούν έντονα τις επιχειρήσεις αυτή την περίοδο».

Παράλληλα, υποστηρίζει πως το Κ2Β - Business Empowerment by Kotsovolos μπορεί να υποστηρίξει όλα όσα χρειάζεται κάθε επιχείρηση και στο after sales κομμάτι, καθώς διαθέτει ένα Logistic Center 60.000 τ.μ. με 24/7 λειτουργία σε Ελλάδα και Κύπρο, ένα επισκευαστικό κέντρο 6.000 τ.μ. και στόλο 360 φορτηγών και KVans για παραδόσεις έως και αυθημερόν, μαζί με ευέλικτους τρόπους πληρωμής. Την ίδια ώρα, τα 19 Business Centers της εταιρίας σε Ελλάδα και Κύπρο με εξειδικευμένους συμβούλους πωλήσεων, καθώς και μια σειρά άλλων υποδομών και υπηρεσιών υποστήριξης, όπως η ειδική τηλεφωνική γραμμή για πελάτες B2B, εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των B2B πελατών.

Τέλος, στη συνέντευξη του ο κ Τραϊφόρος, έκανε ειδική αναφορά στον ξενοδοχειακό κλάδο, τονίζοντας ότι η ομάδα του Κ2Β - Business Empowerment by Kotsovolos διαθέτει τις απαραίτητες υποδομές και την τεχνογνωσία ώστε να προσφέρει «ολοκληρωμένες λύσεις για την ενδυνάμωση των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, προκειμένου να είναι σε θέση να προσφέρουν αντίστοιχα υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες τους. Μέρος αυτών των λύσεων, θα παρουσιαστούν στην Έκθεση XENIA στις 27-29.11», όπου ο Κωτσόβολος θα βρίσκεται για 4η χρονιά.

Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη του κ. Αντώνη Τραϊφόρου, επικεφαλής του K2B στον Κωτσόβολο στο CNN Greece:

- Κ. Τραϊφόρο, το Β2Β της εταιρίας Κωτσόβολος ανανεώνεται, αποκτώντας ένα νέο Brand name, το Κ2Β - Business Empowerment by Kotsovolos. Τι είναι το K2B - Business Empowerment by Kotsovolos και ποια είναι τα βασικά στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει στην κάλυψη των αναγκών των επιχειρήσεων;

Το Κ2Β - Business Empowerment by Kotsovolos είναι η λύση για κάθε επιχείρηση που θέλει να ξεχωρίζει και να βρίσκεται στην κορυφή. Με εμπειρία, εξειδίκευση, πρωτοποριακές λύσεις τεχνολογίας και άμεση εξυπηρέτηση, η Κωτσόβολος στοχεύει μέσω του αναβαθμισμένου Κ2Β – Business Empowerment by Kotsovolos, να ενδυναμώσει τους πελάτες της και να προσελκύσει νέους, προσφέροντας προϊόντα τεχνολογίας και υπηρεσίες, όπως η προσωποποιημένη εξυπηρέτηση μέσω εξειδικευμένων συμβούλων, ευέλικτους τρόπους πληρωμής για τις ανάγκες της επιχείρησης και υψηλή τεχνογνωσία στην ανεύρεση λύσεων.

- Μπορείτε να μας περιγράψετε τον τρόπο με τον οποίο το K2B - Business Empowerment by Kotsovolos μπορεί να βελτιώσει τις λειτουργίες μιας επιχείρησης; Να μας πείτε δηλαδή σε ποιους απευθύνετε;

Απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις και μπορεί να βοηθήσει σε όλους τους τομείς που αφορούν την κάλυψη των λειτουργικών και τεχνολογικών αναγκών τους. Συγκεκριμένα, σε όλες τις επιχειρήσεις που θέλουν να αναπτυχθούν και να ξεχωρίσουν, και ιδιαίτερα για τους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου.

- Ο ψηφιακός μετασχηματισμός των επιχειρήσεων είναι επείγουσα αναγκαιότητα στην εποχή μας, όπως μας απέδειξε και η πανδημία. Πώς μπορεί ο Κωτσόβολος να συμβάλει σε αυτή την κατεύθυνση; Είναι το K2B - Business Empowerment by Kotsovolos το «όχημα» προς την κατεύθυνση αυτή;

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός αποτελεί μεγάλη πρόκληση των επιχειρήσεων σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας τους. Από τις υποδομές, για να μπορεί να λειτουργεί σε καθεστώς τηλεργασίας, μέχρι και αλλαγές στην εφοδιαστική αλυσίδα, για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες του καταναλωτικού κοινού για παραδόσεις στο σπίτι. Εμείς στην Κωτσόβολος, είχαμε ήδη ξεκινήσει το ταξίδι του ψηφιακού μετασχηματισμού πριν αποτελέσει άμεση αναγκαιότητα «εδώ και τώρα» και έτσι δεν αντιμετωπίσαμε έντονες δυσκολίες, εν αντιθέσει, μας έφερε σε θέση να μπορούμε να υποστηρίξουμε τους συνεργάτες μας, δίνοντας τους λύσεις για τις δικές τους επιχειρήσεις. Το K2B - Business Empowerment by Kotsovolos είναι σίγουρα το όχημα προς αυτή την κατεύθυνση, για αυτό και εξελίχθηκε και επανατοποθετήθηκε στην αγορά, αφού έχει υπηρεσίες και λύσεις σε θέματα που απασχολούν έντονα τις επιχειρήσεις αυτή την περίοδο.

- Θεωρείτε πως ένα από τα σημαντικά στοιχεία αυτού του προγράμματος είναι και η συνέχειά του, στο «after sales» κομμάτι;

Στόχος της εταιρίας είναι να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία και ασφάλεια στους πελάτες της. Για τον λόγο αυτό εφαρμόζει τις υπηρεσίες της, τόσο για να καλύψει την εφοδιαστική αλυσίδα, όσο και για το after sales service μέσω των υποδομών της. Πώς το πετυχαίνει αυτό; Έχοντας ένα Logistic Center 60.000 τ.μ. με 24/7 λειτουργία σε Ελλάδα και Κύπρο, ένα επισκευαστικό κέντρο 6.000 τ.μ. και στόλο 360 φορτηγών και KVans για παραδόσεις έως και αυθημερόν, καθώς και ευέλικτους τρόπους πληρωμής προσαρμοσμένους στο προφίλ της κάθε επιχείρησης.

- Οι καταναλωτές γνωρίζουν και εμπιστεύονται τον Κωτσόβολο ειδικά όσον αφορά τον εξοπλισμό του σπιτιού του. Με το K2B - Business Empowerment by Kotsovolos απευθύνεστε εξειδικευμένα και στον χώρο του επιχειρείν, που στη χώρα μας έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, καθώς αποτελείται ως επί το πλείστον από μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Τι είναι αυτό που προσφέρετε εσείς στον επιχειρηματία ώστε να σας εμπιστευτεί για την επιχείρησή του;

Το K2B - Business Empowerment by Kotsovolos, διαθέτει λύσεις για όλα όσα μπορεί να χρειάζεται μία επιχείρηση για τη λειτουργία της, αλλά και εργαλεία για να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο. Τουλάχιστον 50.000 κωδικοί προϊόντων τεχνολογίας και υπηρεσίες, όπως η υπηρεσία ψηφιακών σημάνσεων My Signage, Conferencing, Ηλεκτρονικών Ετικετών Προϊόντων, Ελέγχου και Ποιότητας Αέρα και KBOX, είναι στη διάθεση κάθε πελάτη που θέλει να ενδυναμώσει την επιχείρησή του.

Η κάλυψη των αναγκών κάθε επιχείρησης αποτελεί για εμάς προτεραιότητα. Για τον λόγο αυτό, έχουμε δημιουργήσει 19 Business Centers σε Ελλάδα και Κύπρο με εξειδικευμένους συμβούλους πωλήσεων, μία καταρτισμένη και εξειδικευμένη ομάδα Β2Β συνεργατών που προσφέρει λύσεις αποκλειστικά διαμορφωμένες για να ταιριάζουν στην εκάστοτε επιχείρηση, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα αφιερωμένο μόνο για πελάτες Β2Β, παρέχοντας τη δυνατότητα για online αγορές από την άνεση του γραφείου και ειδική τηλεφωνική γραμμή μόνο για πελάτες B2B, με περισσότερους από 100 call agents για την άμεση εξυπηρέτηση.

Νομίζω ότι δεν είναι λίγοι οι λόγοι για να εμπιστευτούν οι επιχειρήσεις το K2B.

- Ο τουρισμός είναι για την ελληνική οικονομία αυτό που λέμε «κινητήριος δύναμη». Παρά τις αντιξοότητες, φαίνεται πως το 2021 «κλείνει» υψηλότερα από τις προσδοκίες και αυτό προσδίδει νέα ώθηση για την επόμενη χρονιά και το μέλλον γενικότερα. Ποια είναι η θέση του K2B - Business Empowerment by Kotsovolos σε σχέση με τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον τομέα;

Για τον τουριστικό κλάδο, το 2021 εξελίχθηκε πολύ καλύτερα από τις αρχικές εκτιμήσεις, δεδομένων των δυσκολιών που αντιμετώπισαν οι επαγγελματίες του κλάδου κινούμενοι σε «αχαρτογράφητα νερά». Το ζητούμενο του κλάδου για την νέα χρονιά είναι ο ποιοτικός και βιώσιμος τουρισμός με σκοπό την αύξηση των επισκεπτών, όπως επίσης και η αναβάθμιση των υπηρεσιών φιλοξενίας. Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα του Κ2Β - Business Empowerment by Kotsovolos, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την ενδυνάμωση των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, προκειμένου να είναι σε θέση να προσφέρουν αντίστοιχα υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες τους. Μέρος αυτών των λύσεων θα παρουσιαστεί στην Έκθεση XENIA στις 27-29.11, μία premium έκθεση αποκλειστικά για τους ξενοδόχους, αλλά και τους επαγγελματίες της ευρύτερης τουριστικής βιομηχανίας, όπου συμμετέχουμε για 4η συνεχόμενη χρονιά. Στη είσοδο του Hall1 και συγκεκριμένα στη θέση Α01/Β01, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν από τους εξειδικευμένους συμβούλους πωλήσεων της ομάδας Κ2Β - Business empowerment by Kotsovolos, σε ένα περίπτερο συνολικής επιφάνειας 190 τ.μ. και να ζήσουν από κοντά το “K2B Hotel experience”.

Μάθετε περισσότερα για το K2B – Business Empowerment by Kotsovolos εδώ: